Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Loredana multumim pt aprecieri
bebecris ar treebui sa-i scada rapid febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Loredana, nu-i nimic, chiar si eu ii mai spun lui Ioan cateodata Dimitrie
Noi gata, am papat si acum stam de vorba. Dr mi-a spus sa ii dau 2ml de nurofen la 3 ore dela vaccin, ca febra apare cam la 6 ore. daca face febra sa ii dau nurofen in continuare o zi, la distante de 8 ore. Poate scapam fara probleme.

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

oana ti-am raspuns

bebecris febra asa mare se face in principiu de la o infectie urinara. niste analize nu ti-a recomandat nimeni? mai mult de 3 zile cu febra fara alt tratament decat simptomatic nu e ok oricum sa stai. ia si suna pediatrul si vezi ce zice sa faci totusi. iar "red in za nec" asta nu se face de la contactul cu aerul rece astea is bullshit-ari

cand faci sa ii pui sosetele cu otet dilueaza-l in jumate cu apa daca nu chiar 1 parte otet si 3 apa. sanatate!

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

sa aprindem lumina sa ne organizam putin

so - fetili cu albume pe picasa va rog intrati si mai stergeti din pozele vechi (sunt albume in care s-au pastrat pozele de la nastere si s-au mai adaugat pe parcurs poze noi) pt ca nu mai avem spatiu de stocare.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bebecris, fa ce spune mai3 ca eu am facut odata pt mine sosete cu otet si m-am iritat la picioare ca pusesem prea mult otet.trebuie sa scada cu astea.verifica-l si ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimi!
Eu m-am trezit adineauri, viermele inca doarme. Cred si eu, daca a adormit de abia pe la 4......Noroc ca nu a plans prea mult.
Bebecris, imi pare rau pentru David, dar sper ca sosetele recomandate de fete sa aiba efect, sa ne tii la curent despre evolutia lui. Doamne-ajuta!

Mariuk, sa ne spui cu depunerea dosarului cum a fost. Eu sunt tare stresata acum cu asta...
Va pup, ca s-a trezit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la tv spuneau ca de la anu concediul va fi de 1 an.cele care sunt in plata raman pe legea veche.banii vor fi aceeasi minim 600 maxim 3400.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Salutare si de la noi!

In primul rand, cu intarziere, la multi ani pentru toate Nicoletele si toti Nicolaii!

Eu iar n-am mai scris de mult, dar am fost ocupati cu botezul, care a avut loc sambata. Totul a iesit foarte bine. Alexandru a fost foarte cuminte, dar a dormit foarte putin si la biserica si la petrecere. A stat cu ochii mari si capul sus, cocotat pe umarul cui il tinea in brate. Pai doar nu putea sa-si rateze petrecerea dormind. O sa pun poze cand le adun.

A! Multumim pentru comentariile din album.

bebecris, multa sanatate lui David.

andr33a, felicitari pentru rezultatele de la testul de depistare a deficientelor de auz. Ma bucur ca te-ai linistit. Noi suntem programati maine. Parca ma auzeam pe mine cand spuneai ca esti ingrijorata. Si mie mi se pare ca nu reactioneaza la anumite zgomote si, in primul rand, la vocea mea. Sper sa fie totul in regula. Vom vedea maine.

In alta ordine de idei, Alexandru este din ce in ce mai bine, cu burtica mai are probleme doar foarte rar, se joaca, rade si gangureste din ce in ce mai mult. Sa se regleze cu caca si sa-si mai rareasca un pic mesele de peste zi si totul este perfect. Noaptea deja de ceva timp nu mananca decat ultima masa pe la 10-11 si dupa aia dimineata pe la 5-6. Se mai agita cateodata pe la 3, dar nu plange.

La multe lunite si multi anisori, Calin, Daria Elena, Eduard Gabriel, Elena Elisa si Sara Maria!

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

BEBECRIS-insanatosire grabnica va doresc! Ti-am zis eu ca va face febra mare, nici nu pot sa ma gandesc ce era in sufletul vostru de ati chemat salvarea. Nu mai stiu de cand are dar febra ar trebui sa cedeze cam in 3 zile, din experienta mea. Si cum au zis fetele ajuta foarte mult sosetele cu otet diluat in apa, comprese pe frunte cu apa, eu chiar spalam cu o carpita uda fruntea, mainile, picioarele. Si tine-l cat mai lejer imbracat.

Vorbesc si eu din experienta recenta: of course ca al meu copil a fost ala din X copii care a facut febra de la vaccinul asta de la care altii nu fac. Ieri cand am venit de la vaccin am pus supozitor preventiv, la 11 noaptea avea 38.8...pus iar supozitor, azi dimineata la 7 avea 38. i-am pus iar...oare cat o mai tine? Nu mai tin minte de la vaccin daca face febra cat timp face...

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

la tv spuneau ca de la anu concediul va fi de 1 an.cele care sunt in plata raman pe legea veche.banii vor fi aceeasi minim 600 maxim 3400.

adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan

cum adica cele care sunt in plata?

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput