Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
bebecris26 spune:
Va multumesc foarte mult pentru sustinere un pt fiecare in parte.i-am pus sosetele si mai devreme avea 38.5. mai asteptam putin sa vedem. mai am o intrebare la voi.. ce sa ii dau acum la 12, supozitor sau panadol? ca vsi panadolul contine paracetamol. dr de pe salvare mi-a spus ca sa-i pun un supozitor de 125mg intreg dar nu stiu ce sa fac. febra ii scade dupa ambele putin dar creste brusc la loc. oof scuzati-ma ca va zapacesc atat dar sunt asa confuza, nu stiu ce sa fac sa fie mai bine pt puiul mic.
Cristina, mami de bebita David
nastasie spune:
be_one, nu stiu exact la ce s-a referit, atat am apucat la stiri sa citesc ca nu prea am acces la tv.
bebecris,eu stiu ca nurofenul isi face cel mai repede efectul dintre toate.dar nurofenul nu e de la 3 luni?ca eu stiu ca lui calin la vaccinul de 2 luni i-am dat eferalgan care e de la 1 luna.acu nu sunt sigura ce spun, dar verifica tu.
PS:acu vad ca ai scris panadol.de asta nu stiu cum e.
bebecris26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie be_one, nu stiu exact la ce s-a referit, atat am apucat la stiri sa citesc ca nu prea am acces la tv. bebecris,eu stiu ca nurofenul isi face cel mai repede efectul dintre toate.dar nurofenul nu e de la 3 luni?ca eu stiu ca lui calin la vaccinul de 2 luni i-am dat eferalgan care e de la 1 luna.acu nu sunt sigura ce spun, dar verifica tu. PS:acu vad ca ai scris panadol.de asta nu stiu cum e. adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10 varsta lui razvan |
Cristina, mami de bebita David
puiutza spune:
Bebecris - cred ca siropul se absoarbe mai repede, si ca supozitorul are efect mai indelungat. Daca tot ii creste atata - eu i-as pune supozitor - ii asigura 'protectie' ca sa spun asa mai mult timp, sau mie asa mi se pare. Imi dau cu parerea doar.
I-ai pus sosetute cu apa doar? Daca ti-e teama sa pui cu otet, incearca sosetute cu apa si spirt - jumate jumate.
Eu ii puneam lui Bobi apa, cu otet si spirt.
Doar sa ai grija sa nu inhaleze el nici vapori de spirt, nici de otet.
Dar eu ii puneam inca o pereche de sosete peste si il si inveleam si nu se mai simtea nimic. Era mai maricel - probabil caa vea un an. Dar nu prea vad ce i-ar putea face rau.
P.S. Acum am vazut ca ai spus ca i-ai pus cu otet. Incearca si cu spirt si apa.
Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)
LoraG76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
la iasi la carfu era fetele cu cupii "inecaciosi" - cand ii vedeti ca raman asa fara aer suflati-le usor in fata si vor trage atunci un gat de aer. eu is obisnuita deja ca al meu asa face cand plange + tinut la verticala +/- geam deschis sa traga aer curat dar cum e frig mai greu cu asta. ana al meu face la 2-3 zile oricum. poate laptele asta il va ajuta sa faca 1 data pe zi el nici nu prea vrea alte lichide...as incerca si eu cu ceai de musetel. eu nu ii mai pun nici supozitor pt ca am observat ca asta e ritmul lui. nu pare sa il deranjeze. la noi a venit un moooooos pitica dimineata m-a intrebat intai daca o fi papat mosu' biscuitii si lapticul a fost f incantata si noi pe langa ea bubule iti bag diseara dieta, oki? vany mama...uof...mare grija la faze de astea eveline sa creasca mari si sanatosi pruncii La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei - nume, lunite hai pup u! ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Duamna, merci! Mai ai drum prin carrefour cumva zilele astea? Ca n-as vrea sa bat drumul degeaba, nu ca n-as gasi altele de cumparat...
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
be_one spune:
Bebecris, ai rabdare vreo jumatate de ora. La noi nurofen, panadol, orice ii dadeam isi facea efectul abia dupa vreo ora si apoi crestea iar temperatura. Stiu ca e greu, mie mi se intampla sa ma apuce si cate o durere de stomac din cauza ingrijorarii. Stai langa el si urmareste-l, mai uda din nou sosetutele. Pune-i si o pereche uscate deasupra, cum spunea Puiutza si compres cu apa rece pe frunte. Incet, incet o sa fie bine. Daca nu, suna dr poate iti spune daca tb sa ii mai dai ceva. Putere, mamico!
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
nastasie spune:
bebecris, eu zic sa-i mai uzi odata sosetele.trebuie sa scada.e ciudat ca nu scade deloc si la nimic.
LoraG76 spune:
'Neata..iar la amiaza!
Noi suntem bine, ieri am fost si la control, e totul ok, are 6,600kg si 65cm. Deja poarta haine de 6 luni, nu va zic cate au ramas mici, o parte le-am dat deja altor bebei, o parte pastram pt. un viitor nepotel, o parte le vom pune la bazarul umanitar de pe forum, pt. a ajuta copilutii aflati in suferinta. Daca nu aveti ce face cu hainute vechi, jucarii ori alte obiecte, va rog sa vizitati bazarul de la umanitare si sa cititi cate ceva despre copilasii cu probleme! Scuzati off-topic-ul!
nastasie, eveline, vom avea copilutii la scoala la toamna, nu?! Ce emotii!
Cat despre indemnizatie...eu daca am depus dosarul la inceputul lui nov. oare ce prind? Eu oricum voi merge la vara la serviciu, mi-ar conveni sa-mi dea 500 roni stimulent, dar nu's daca ma si incadrez. Oricum, tot ce-i sub 85% nu-mi convine, clar!
Tot citesc cat dorm bebeii vostri noaptea...super-super! A mea cel mai mult a dormit 3,5 ore legate, de vreo 2 ori...in rest, molfaie tzatzele mama-sii la greu noaptea!
Plange, revin!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
tanamera spune:
Buna dimineata la amiaza!
Nikolici la multi anix2 !
La multi ani bebelusilor care au mai implinit o luna.
Bebecris multa sanatate lui David.
Adriana felicitari petru crestinarea lui Alexandru.
Summer ce mai face Miriam?
O zi cat mai buna!
be_one spune:
Lora, si noi, si noi mergem la scoala la toamna
La Carrefour poti sa dai un tel, noi am sunat cand nu mai aveau ceva la unul si am gasit in partea cealalta
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)