Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Donna, Fistiq, cred ca e doar o faza, ori asa se simt ei in siguranta, cu mami alaturi. A mea nu mai vrea sa stea in brate la nimeni, decat la mine. Cum o ia altcineva, cum tipa de zici c-o pisca...asa ca mi-am luat lipitoare!

Andreea, felicitari pt. costumasul castigat! Prea mult timp liber??? Cum vine asta?

2ingerasi, multa sanatate Antoniei! Eu zic ca-i bine 2 kg, stai linistita!

bebecris, multa sanatate! Ce face bebe, e bine? A luat super in greutate, bravo!

nikolici, LA MULTI ANI!

Ionela, felicitari Raisei pt. cat a crescut!

Karin, si bebe Andreas a crescut f. frumos, bravo!

Iar tipa, fug, va pup!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Buna Mamici si bebelasi, ne mai tineti minte, nu am reusit sa va mai dau binete si nici sa va citesc in fiecare zi, O tin pe Lidia acasa si imi ocupa tot timpul plus Laura care uneori e o cumintica insa sunt foarte solicitata din ambele parti.

Andreea, bravo pt micul printisor eu aseara pana m-am codit sa fotografiez certificatul si apoi nu mai gaseam adresa s-a terminat emisiunea, poate imi surade norocul alta data.

Fistiq, din cate stiu eu Bebe Tudor s-a nascut cu o greutate impresionanta, nu iau in greutate asa spectaculos am avut cateva exemple pe langa mine care luau cate 700gr/luna si nascuse maricele fetitele. Eu zic sa nu te alarmezi fiecare copil are ritmul lui.

Bebecris multa sanatate puiutului.

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Buna dimineata!
Vad ca sunteti tare suparate si va inteleg dar nu inteleg ce au in cap guvernantii...nu stiu unde vor sa ajunga cu masurile lor de "redresare".
Eu astept postasul cu dreptul de sedere al Sarei abia apoi pot sa merg sa-mi depun pt alocatie si cand primesc ok pt alocatie apoi depun pt CIC.Voi sta 15 luni in CIC apoi sotul inca 3 luni...pot sa-mi aleg eu durata CIC intre 1an si 2 ani jumate.

Loredana, putem sa ne mutam la tine :D

Bebecris, eu Lidiei cand era micuta ii puneam otet indoit cu apa, ori suc de lamaie eu nu am pus dar de la cealalta odisee fetele practicau des, pupam, si sa scada rapid febra.

fetelor e trist ce se intampla in aceasta minunata tarisoara, unde sa loveasca si ei in mame si copilasi care nu pot lupta, am inteles ca maine se face protest in fata guvernului ca sa ne protejam copilasii macar cu carucioare goale m-asi fi dus si eu dar daca nu am cu cine sa ii las, si la dentist cand ma duc apelez la o prietena care intra mai tarziu la servici si poate sa stea o ora cu fetele, iar astia vor sa ne ducem la servici dupa un an, sa castigam noi bani sa platim si bone, sa le cream pt altii locuri de munca, numai sa nu scoata ei sau sa nu reduca din cheltuielile nesimtite de la guvern pe cafele,DD sa ne ajute sa trecem si peste asta.

edit: imi cer scuze daca nu sunt coerenta dar ma doare ingrozitor o masea inebunesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nu stiu voi cu fete pt scoala, dar al meu fiind baiat am niste emotii.stiti si voi ca astai sunt mai lenesi, puturosi, impinsi de la spate.sper sa fie totul bine.eu as fi vrut ceva after school, desi mai stau 1 an acasa, adica cls intai voi fi acasa cu calin, dar la clasa a doua ce ma fac?voi sum procedati?sau are cine sa-i ia cand termina orele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Chichiutza, mai intri pe aici, vreau si eu o informatie personala de la tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

bebecris, incearca si un tratam homeopat.paralele ii poti da panadol sau altceva.Amira reactiona f bine la el in caz de rosu in gat,amigadalita,etc.

mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danny1

bebecris, incearca si un tratam homeopat.paralele ii poti da panadol sau altceva.Amira reactiona f bine la el in caz de rosu in gat,amigadalita,etc.

pai da, panadol ii dau. i l-am dat la 12 si intr-o ora i-a scazut de la 38,5 la 38. astept sa vedem ca i-am mai udat sosestelele. Lora, bebe in ciuda faptului ca are febra mare i-si gaseste forte sa mai si rada la noi si sa gangureasca. Da, a luat cam 1.350 pe luna.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

ziceam de antifebril plus homeopat

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Citat:
citat din mesajul lui danny1

ziceam homeopat plus antifebril

pai da, panadol ii dau. i l-am dat la 12 si intr-o ora i-a scazut de la 38,5 la 38. astept sa vedem ca i-am mai udat sosestelele. Lora, bebe in ciuda faptului ca are febra mare i-si gaseste forte sa mai si rada la noi si sa gangureasca. Da, a luat cam 1.350 pe luna.

Cristina, mami de bebita David

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

nastasie, eveline, vom avea copilutii la scoala la toamna, nu?! Ce emotii!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

LORA - nu stiu ce sa zic. Eu cu Bianca in viata asta am avut o adevarata aventura: la 3 ani cand am dat-o la gradinita nu vorbea DELOC, nu arata cu degetul, nu raspundea la comenzi, imita foarte putin, era refractara la nou...tot ce citeam pe DC si pe net ma indemna sa cred ca are autism. Am dat-o la gradi in ideea ca o va ajuta colectivitatea. Am avut marele noroc de doua educatoare exceptionale care si-au dat seama ca ceva nu e OK si au avut o rabdare fantastica...au impins-o mereu de la spate in mijlocul celorlalti copii si au stimulat-o...in paralel m-au indrumat spre psihologul scolii/gradinitei...care a vazut-o si a concluzionat:autism. Pe ea (pe psiholoaga) a depasit-o problema si m-a indrumat spreo prietena de-a ei ce lucra la un centru pentru copii cu nevoi speciale. Acolo a fost testata si cei de acolo au concluzionat ca faptul ca merge la gradi poate suplini o terapie comportamentala insa are nevoie de logoped. Logopeda de acolo s-a oferit sa lucreze cu ea chiar daca avea doar 3 ani.
Abia in grupa MARE a vorbit. Intre timp am cautat tot ce am gasit materiale cu Aba si am aplicat, atat cat am putut eu singura. Si abia la grupa mare i-a ajuns cat de cat pe colegii ei.
Oricum, atunci se faceau inscrierile pentru anul scolar 2011-2012 si educatoarele mi-au spus ca nu e pregatita pentru scoala, ar tb sa mai faca un an de gradi.
Asa ca eu am inscris-o anul asta pentru 2012-2013.
Insa .... surpriza: la sedinta cu parintii mi s-a spus ca a avut o evolutie uluitoare: e mereu cu mana sus si raspunde bine, face fisele foarte bine...tot ce vrei. Plus ca citeste cursiv si face adunari si scaderi multiple. Toate astea brusc, intr-un an. Asa ca ma gandesc serios sa o dau si eu la anul la scoala insa nu stiu daca mai gasesc locuri.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

fetelor cu bebei raciti,nu vi se pare ca mananca mai putin?
nu stiu ce are Robert ca parca doamr mai mult si mananca mai putin.sau o fi o faza?imi curg sanii ca nu mananca ca inainte.

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

eveline, cu siguranta o sa gasesti locuri, pentru ca inscrierile oficiale nu au inceput inca, incep in ian-febr. Nici noi nu am inscris-o pe Iustina si nici ceilalti parinti. Exista unii invatatori ori secretari de scoli care fac liste neoficiale, de aici e toata nebuneala asta cu inscrierile. Eu sunt f. calma, daca atunci e perioada, atunci o inscriu. Sa aiba vreunul curajul sa-mi zica in prima zi de inscrieri ca nu sunt locuri, nu cred ca ar vrea sa se puna cu noi, mergem pana-n panzele albe cand avem dreptate, si eu si sotul meu. Eu cred ca Bia n-a avut nimic de zis pana la grupa mare, d-aia n-a vorbit. Bravo ei, ca evolueaza atat de frumos, probabilo e un viitor mic geniu, cine stie. Iustina nu stie sa citeasca, stie doar literele.

Mergi la inceput