Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
nastasie spune:
eveline,felicitari pt evolutie.si eu ca lora nu l-am inscris,acum in ianuarie.dar o am pe invatatoarea surorii mele acolo si ma trimite la o invatatoare tanara si buna.garantat am loc.eu nu-l mai tin ca mi-e ca dupa aia se va plictisi de gradiniat, plus ca mi se pare prea tarziu la aproape 8 ani sa fie cls.1.
lora, nici al meu nu stie sa citeasca.stie cifre, litere, adunare, scadere, sa faca litere si cifre(nu toate).dar sunt multumita.
eveline spune:
LORA - sotul a promis ca luni trece pe la scoala sa o inscrie, sper sa n-am probleme.
Cat despre citit, n-are taine, citeste cursiv, chiar ii citeste povesti verisoarei ei, si asta pentru ca stia literele dinainte de a vorbi. Nu stiam ce sa mai lucrez cu ea cand era mica, si asa cum ii arati unui copil pisica, catelul, vaca etc, pe langa astea, eu i-am aratat literele si cifrele. Si asta a ajutat foarte mult pe logoped cand a invatat-o sa vorbeasca.
La varste mici creierul lor e ca un burete, si cat de greu crezi ca le poate fi?? Am de gand sa aplic aceeasi metoda si cu Darian in ceea ce priveste literele si cifrele. Oricum mai tarziu s-a prins ea ca legate formeaza cuvinte, prima data a citit pe indicatoarele de circulatie cand stateam la semafoare.
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
be_one spune:
Foarte delicata mi se pare varsta asta, inainte sa mearga la scoala. Si Dimitrie citeste si scrie. Face si sah la un club si acolo li se dau teme pe care trebuie sa si le scrie ei. Si eu sunt multumita, dar observ ca e tendinta asta de a cere tot mai mult de la copil. Cand nu are chef sa-si faca exercitiile de la sah, deja parca il vad ca n-o sa-si faca temele pt scoala decat impins de la spate. Ieri isi facea calcule ca mai merge abia joi, asa ca are timp sa le amane Parca-mi amintesc cum faceam si eu...
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
Mari-Mariuk spune:
BEBECRIS, lui David, sa se faca bine cat mai repede!
NASTASIE, sarbatoritului! LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI!
Am fost sa depun dosarul pentru indemnizatie si bineinteles ca adeverintele nu sunt ok ca asa sunt multe secretare de la scolile din Romania! Bine ca era o tipa draguta acolo de mi-a scris cu creionul ce trebuie modificat/completat/eliminat si a calculat ea exact ce date trebuie sa fie scrise pe adeverinte. Mi-a spus pt copiii nascuti anul acesta indemnizatia si concediu va ramane 2 ani...doar sa nu mai taie astia de la 1 ian...asta a auzit si ea.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
office spune:
Felicitari pentru greutatile bebeleilor Bebecris si Karin25. Bebecris, multa sanatate lui David!nu am reusit sa citesc tot dar sper ca e mai bine!
Meme de Maiu si Lulia
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline [b Vorbesc si eu din experienta recenta: of course ca al meu copil a fost ala din X copii care a facut febra de la vaccinul asta de la care altii nu fac. Ieri cand am venit de la vaccin am pus supozitor preventiv, la 11 noaptea avea 38.8...pus iar supozitor, azi dimineata la 7 avea 38. i-am pus iar...oare cat o mai tine? Nu mai tin minte de la vaccin daca face febra cat timp face... mamica de Andreea Bianca si Victor Darian |
Si noi la vaccinul de 2 luni tot din seria X am facut parte!febra a durat 2-3 zile!Multa sanatate!
Meme de Maiu si Lulia
hadrianae spune:
Incerc sa sterg niste poze din album si nu reusesc. Aveti idee de ce nu merge?
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hadrianae Incerc sa sterg niste poze din album si nu reusesc. Aveti idee de ce nu merge? Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) |
Eu am reusit: te duci pe poza, dai click pe "editati" apoi pe "stergeti aceasta fotografie".
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
Alina_feier spune:
Buna fetelor.
Bebecris insanatosire grabnica micutului David, am tot citit cand ai postat si tot speram sa ii scada febra, nici nu pot sa imi imaginez prin ce treci. Multi
De azi dimineata tot citesc cu indemnizatia asta si sincer nu stiu ce sa fac eu mai am concediu medical pana in 5 ianuarie si nu stiu ce sa fac sa renunt la el si sa imi fac si eu dosarul pt indemnizatie de la 1 decembrie.....asa am inteles si eu ca legea se va aplica doar celor ce vor naste dupa 1 ian 2011, dar cu astia nu prea sti la ce sa te astepti....