Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
bebecris26 spune:
Va multumesc mult fetelor pt urarile de sanatate la adresa puiului meu . Acum o ora ii scazuse la 37.7 dar tot nu se simte bine, adoarme putin si se trezeste plangand. Nici pofta de mancare nu prea a avut azi asa ca, mai devreme am muls cu pompita 125 ml si a papat tot din biberon. Ma gandesc ca unde e asa slabit nici forta sa mai traga din san nu mai are micutu. Daca vad ca pana diseara nu ii scade febra ne ducem cu el la spital.
Cristina, mami de bebita David
nadiutapm spune:
fetele din sectorul 3 unde se depun actele de indemnizatie?
si eu sunt amarata rau din cauza indemnizatiei
hadrianae spune:
Multumesc, Eveline. Asta am facut, dar nu merge. O sa mai incerc.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)
mari_paun spune:
EU mi-am luat CM pana pe data de 28 nov, cele 126 zile. Din 29 nov sunt in CIC...si sper sa nu se modifice nimik pana la 01.01.2011 si sa ramana in formula asta
Elena Udrea zicea ca ea nu ar sta acasa decat cateva luni cu copilul, ca nu poate sta departe de munca...ce sa mai zic?
bebecris26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun EU mi-am luat CM pana pe data de 28 nov, cele 126 zile. Din 29 nov sunt in CIC...si sper sa nu se modifice nimik pana la 01.01.2011 si sa ramana in formula asta Elena Udrea zicea ca ea nu ar sta acasa decat cateva luni cu copilul, ca nu poate sta departe de munca...ce sa mai zic? BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877 Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
ionela.n spune:
citat din mesajul lui bebecris26 Neata la mamici si bebici. Noi am avut o noapte tare grea cu febra. La 4 dimineata am chemat salvarea, avea 39.2. cel mai mult i-a scazut la 37.6 in rest peste 38. Cristina, mami de bebita David |
De la ce a facut febra?
tutz spune:
citat din mesajul lui mari_paun Elena Udrea zicea ca ea nu ar sta acasa decat cateva luni cu copilul, ca nu poate sta departe de munca...ce sa mai zic? |
pai de ce sa mai faci copil atunci? daca ti-e totuna ca il creste bona sau tu..
Desi accept ca sunt multe femei care innebunesc acasa dupa 3 luni. Si eu imi ador jobul. Dar imi ador mai mult copilul.
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
ionela.n spune:
citat din mesajul lui LoredanaB La multe lunite Calin-Ioan! Adriana ce mare baietel ai deja cand vreti sa incepeti diversificarea? ionela a luat bine in greutate bebelina...papa laptic numai de la mami? be one si Dimitrie a crescut foarte frumos! ce bebelini pufosi avem noi saptamana viitoare mergem la vaccinul de 3 luni, cantarit si masurat...sunt foarte curioasa de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu! |
DA, deocamdata papa doar san de la mine. Sa dea Doamne Doamne sa am sa ii mai dau.
Sanatate maxima la toti bebeii
bebecris26 spune:
Ionela, cred ca dincauza ca l-am scos afara si a luat contact cu aerul foarte rece. Sau dr spune ca se poate sa aiba infectie urinara . Astazi ii vom duce proba la urina si mai pe seara daca e tot aa mergem la spital.
RalucaElenaM spune:
Salutare mamicutzelor!
Bebecris insanatosire grabnica micutzului...eu si sotul suntem raciti si nu stiu ce sa mai facem sa nu ia raceala si bebelina..ne-am luat masti stau cu inima in gat sa nu raceasca..
Intrebare pentru fetele care au depus dosarul de indemnizatie
Astazi a depus ptr mine sotul meu si nu i s-a dat nici un numar de inregistrare!!doamna de la ghiseu a spus ca nu se da...ca ar fi in nush ce regisru ,,,ca se trece acolo numele celui care solicita indemnizatia..
Va rog care si-a depus dosarul sa imi spuna si mie daca a primit numar de inregistrare.
Multumesc!
P.S. Eu nu mai stiu unde e albumul cu bebei.. ar trebui sa mai sterg niste poze din cel al burticilor?
37+ Sara Maria