Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
bebecris26 spune:
Raluca ce mai faci? Cum te mai simti, a fost grea recuperarea? cum i-ti e fetita, ce greutate are? Ma bucur ca ai mai intrat
Cristina, mami de bebita David
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecris26 Ionela, cred ca dincauza ca l-am scos afara si a luat contact cu aerul foarte rece. Sau dr spune ca se poate sa aiba infectie urinara . Astazi ii vom duce proba la urina si mai pe seara daca e tot aa mergem la spital. Cristina, mami de bebita David |
Bebecris - eu am fost cu Julia la targ de craciun timp de o ora jumate, erau -1, 0 grade si nu i-am pus fular in fata nasucului (mama denaturata ce sunt ).
Am uramrit-o cu emotii vreo doua zile fiind convinsa ca va face rosu in gat/febra, si nu a facut. E bine mersi.
Nu cred ca tu ti-ai tinut copilul mai mult la aer mai rece..
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
alynta27 spune:
Nici eu nu am primit un nr "oficial" de inregistrare! Mi-a dat o hartiuta in care scria data depunerii, cat am de asteptat pana i-au banutii si stampila Directiei.
Fetele care nu au reusit sa depuna dosarele pt indemnizatie da-tii zor si faceti-o pana la finele anului pt a beneficia de 2 ani platiti!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
vanyy2009 spune:
salutam si noi mamicile si bebicii
Bebecris...offff insanatosire garbnica micutului David sa treaca repede
Insanatosire grabnica si celorlalti puiuti bolnaviori
Ohooo mamicilor cu copii de scoala ce putin mai aveti....multa bafta
Hehe deci cupilu' meu nu e singurul care tipa, e asa haios...faza tare ieri cand ne jucam a inceput sa rada aproape in hohot si avea lacrimi in ochisori
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
eveline spune:
Cred si eu ca Udrea se va intoarce dupa cateva luni la servici. Isi permite o bona sa dea sa manance copilului, una sa-l spele, una sa-l plimbe etc.
RALUCA - nici mie nu mi-a dat niciun numar de inregistrare cand am depus dosarul.
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
RalucaElenaM spune:
Criss multumesc de intrebare m-am recuperat Ok trenbuie sa merg la control saptamana viitoare, te-am sunat pe mobil cand am ajuns acasa insa era inchis...imi pare rau ca atunci nu am stat mai mult de vorba insa totul parca era intr-un vis, eram un pik deprimata ca nu pot ajunge la bebe si chiar nu ma puteam ridica atunci..imi pare rau de bebitza al tau ca este bolnavior si eu am inima cat un purice sa nu raceasca de la noi. Am mai tras cu ochiul pe aici insa nu mai dadeam de voi ca na...
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecris26 Ionela, cred ca dincauza ca l-am scos afara si a luat contact cu aerul foarte rece. Sau dr spune ca se poate sa aiba infectie urinara . Astazi ii vom duce proba la urina si mai pe seara daca e tot aa mergem la spital. Cristina, mami de bebita David |
Credeam ca de la vaccin a facut febra. SA ai mare grija de bebe!
Noi tre` sa facem vaccinul sapt viitoare si am decis sa facem Infanrix hexa, nu cel de la dispensar. sper sa fie o alegere buna
LoredanaB spune:
Cred ca trecem printr-un puseu de crestere, Sarah suge din 2 in 2 ore si doarme foarte putin, cate jumatate de ora.
Mamici cu bebelusi de 3-4 luni, la 12 saptamani e puseu de crestere sau nu?
tutz spune:
off-topic, dar:
Doamne ce fain miroase in casa!! Va invit la turta dulce, pufoasa si bunaaa de se topeste in gura :D
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
RalucaElenaM spune:
Am pus si eu poze cu bebelusha mea in albumul burticilor, mai este spatiu trebuie doar sterse #538;cookies si temporary files din calculatorul vostru ca sa le vedeti...este un filmulet acolo cu ce trebuie sa faceti.
Acum sa ma laud si eu, Sara e o foarte cuminte bebelusha, am primit astazi baby phone s-o ascultam , sta singurica in patut si se uita pe pereti, are 59cm aprox si 6 kg, noi o botezam pe 26decembrie , fetele care inca nu au facut botezul si au fetite ..ce planuri avetzi la imbracaminte?ca eu macar la restaurant i-as pune o rochita.