Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

lore, eu asa stiu ca este.
alynta eu am citit altceva:
http://www.guv.ro/decizii-privind-concediul-si-indemnizatia-pentru-cresterea-copiilorl1a111244.html
ca e vorba de copiii nascuti in 2011 nicidecum de cei din 2010 indiferent cand depun dosarul.cel putin eu asa am inteles.
bebecris, cum mai sunteti?
eu oricum nu stiu ce as fi facut dupa 1 an.mi se pare o mare nedreptate.pai eu pe razvan l-am dat la cresa la 1 an si 10 luni si mi se rupea sufletul si era atat de mic, dar la 1an.
eu am scos sa ne cinstim azi cu niste mici ca sa-l serbam pe calin.maine il am si pe sot sarbatorit.face 32 de ani.o tinem numai in sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Pff cum a sunat , sta singura in patutz.. vroiam sa spun ca nu plange daca o las in patut ...ca nu doarme ziua , doarme numai noaptea de fapt adoarme si ziua cate 20-30 min, de la 22 la 6 dimineatza nu cere papa apoi in cursul zilei din 3 in 3 ore, titi si cate un bibe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadiutapm

fetele din sectorul 3 unde se depun actele de indemnizatie?
si eu sunt amarata rau din cauza indemnizatiei

pupam bebicii
Nadiutapm mamica fericita de printese Lidiuta 08.02.2007 si
Laura Elena 22.09.2010

Bd. 1 decembrie 1918, nr 12-14, camera 10!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

Salutare mamicutzelor!
Va rog care si-a depus dosarul sa imi spuna si mie daca a primit numar de inregistrare.
Multumesc!

Am primit un biletel cu numarul dosarului, data depunerii si stampila lor!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Nastasie, La multi ani lui Calin!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

RalucaElenaM, La multi ani Sarei!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Bun gasit fetelor,
Am fost si eu colega cu voi la odisee,va citeam mereu dar nu prea scriam .
Am citit mesajul de predare a stafetei...fff emotionant...am plans si mi-am amintit de toata perioada cu burtica,ma uitam la fetita mea si nu-mi venea sa cred ca am ajuns pana aici.
Sunteti niste fete super minunate,acum imi pare rau ca nu am indraznit sa scriu mai des,sa va cunosc mai bine...dar daca imi dati o sansa o sa incerc sa intru mai des aici,acum ca am nevoie de mai multe sfaturi ca inainte pt fetita si simt ca ma pot baza pe voi.
Felicitari tuturor mamicilor !

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Aici in Italia,concediul de maternitate e de 5 luni,2 luni inainte de a naste si 3 dupa si asta e platit 80%.Daca vrei sa mai stai acasa cu bb mai ai dreptul la 6 luni de concediu facultativ ,se numeste, dar platit doar 30%....ce ziceti de asta?..Deci eu oficial din februarie ar tr sa ma intorc la serviciu ,cand fetita va avea doar 3 luni...astia sunt nebuni...la noi tot e bine...si normal ca nu ma duc la munca...imi prelungesc ,dar mamele care nu au ce face tr sa-si lase copilasii si sa se intoarca...aici sunt camine de copii de la varsta de 3 luni...ne descurcam si noi cum putem chiar daca nu ne dau banii afara din casa,dar nici sufletul nu ma lasa sa stiu ca fetita mea sta cu cineva necunoscut fiind asa de mica,mai bine stau cu bani mai putini dar sa-mi stiu copilul in siguranta.

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

ariana11 bine ai revenit....spune-ne cate ceva despre fetita ta
Astia sunt dusi rau de tot cu pluta cu indemnizatia, din alta parte nu au de unde taia????
Aici concediul este de 6 luni dar la bani nu se compara cu romania....aici minimul pe economie e 700 si ceva de euro/luna(luati in mana)....

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

pe cand in ro cat mai e minimul????400-500 roni???

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput