Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
nushulica spune:
mamicilor nu intrati in panica si nici nu va lasati duse in eroare
deci e f clar pt copilasii nascuti in 2010 se merge pe legea veche adik 2ani cu 600/3400 lei
copilasii nascuti incepand cu data de 1 ian 2011 vor beneficia din pacate de noua legemi-e mila de mamicile ce vor naste incepand cu 1ian
nu are importanta cand depuneti dosarul pt cic!!!
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Arianna11 spune:
Vanyy
Fetita mea are 1 luna si 12 zile,s-a nascut pe 25.10.10,2660g si 48 cm...de atunci a ajuns la 4000g,papa bine,mai are ceva dureri de burtica..colicii.Noaptea doarme cate 3 ore consecutive ,se trezeste ,papa si dupa 1 ora ,2 adoarme la loc.Sunt ff atenta la ce mananc ,daca nu ,se vede imediat...are dureri mari de tot de burtica..plange de mi se rupe sufletul...in rest e cumintica..gangureste....ce mai ..e o scumpa,doar e fetita lui mami ..sunt bucuroasa ca am lapticul bun,sper sa ma tina cat mai mult.
Am avut un travaliu de 15 ore..am urlat cat m-au tinut plamanii pe culoarele alea la spital....pana s-au indurat si mi-au facut oxitocina pt dilatatie ca peste 3 nu mai urcam...si intr-o ora jumate am nascut-o.asta dupa ce m-am chinuit de la 3 noaptea pana la 6.20 a doua zi seara.Bine ca s-a terminat cu bine...saracuta se impingea asa de tare in jos ca a iesit un pic vinetie de unde si apgar-ul 8.Important e ca e sanatoasa iar eu am trecut cu bine peste acest soc..ca am ramas un pic marcata,nu stiam ce ma asteapta si nu am facut nici epidurala,nimic.
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria
nikolici spune:
Legat de intemnizatie este totul neclar, eu una astept pana pe la jumatatatea lunii, sa vad cum scot legea exact si pe urma depun concediul pe decembrie, dc nu imi este favorabila legea avand in vedere ca mie concediul mi se termina pe 17 feb, sunt hotarata sa renunt si pe 31 decembrie sa depun actele pt cic, sper totusi sa scapam.
Mama lor de ...nu mai zic cum ii fac.:)
maitreyi spune:
am reusit sa pun si eu poze
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
nushulica spune:
http://www.guv.ro/decizii-privind-concediul-si-indemnizatia-pentru-cresterea-copiilorl1a111244.html
asta daca nu se razgandesc iar
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
tutz spune:
Fetelor - procentul indemnizatiei cum a ramas?
70%, sau se revine la 85% ? (da..stiu ca visez)
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
LoredanaB spune:
Arianna bine ai revenit printre noi!Sa ne scri mai des.
maitrey frumoase pozele, foarte tare papusa .
Ana pe unde esti de nu dai nici un semn ?Sper ca sunteti bine.
bebecris cum se simte David?
Buburuza_10 spune:
La multi ani mamicilor si puiutilor care si-au sarbatorit numele ieri!
Bebecris, multa sanatate lui David!
Tocmai am vazut la Pro TV cum ca Girafa Sophie va fi scoasa de pe piata! http://stirileprotv.ro/stiri/social/atentie-ce-ii-cumparati-copilului-de-craciun-multe-jucarii-periculoase.html
Nu pot sa cred! Asa de mult mi-o doream... bine ca nu am comandat-o, desi nu prea inteleg cum de ar putea fi un pericol pt bebei..
Va pup si va urez o noapte buna si cu cat mai putine treziri!