Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Adriana, bine ai revenit!
Tutz, si eu am intrebat ieri acelasi lucru legat de indemnizatie dar deocamdata cred ca nu stiu nici ei, d-apoi vreuna dintre noi!!!
Nadiutapm, cu mare placere!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna... noapte!

asa cred si eu in legatura cu indemnizatia, ca nu e nimic sigur deocamdata. chiar daca a aparut pe site-ul guvernului, cica pina nu apare ordonanta si in monitorul oficial, lucrurile nu sunt 100% sigure. iar asta mai dureaza
va ziceam de colegul care e tatic de ieri, azi a dat si el fuga sa faca actele sa-si depuna luna asta dosarul. sotia e casnica asa ca intra el in CIC. a dat o mica atentie la o tanti si miine are deja certificatul de nastere, altfel astepta dupa el 1 luna.
in skimbul pozelor cu bebelusa, l-am ajutat cu detalii ca sa nu mai piarda timp,

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Si eu pe-aici acum, noaptea, singura...

Am citit ca in general sunteti toate bine, mai putin David, cu febra.
Bebecris, sper ca baietelul este deja bine, daca nu, ii doresc insanatosire grabnica!

Sper ca ati avut toate un "Mos Nicolae" fericit, alaturi de cei dragi! LA MULTI ANI (intarziat) tuturor mamelor si bebicilor ce si-au serbat ziua onomastica!

Merci fetelor care l-au pomenit si pe Emanuel Nicolas!

El a implinit duminica 3 luni. Mi-a spus sa le transmit tuturor bebicilor sa fie cuminti, sanatosi si mancaciosi! Sa implineasca si ei cat mai multe lunite si anisori!

Joia trecuta, la control Ema a avut 6,800 kg si 63 de cm, deci evolueaza bine.
Eu nu prea mai am lapte plus ca el e la un puseu de crestere, cred. Tot beau la ceai pt. stimularea lactatiei, supe, ciorbe, sucuri...Sper sa nu pierd laptele, as vrea sa alaptez cel putin 5 luni.
Pediatra mi-a spus ca-i pot introduce deja cate 15 ml (3 lingurite) pe zi de suc de mar si morcov. Ema are colici mai dese decat avea la o luna si 2 luni. Sa vedem cum va reactiona daca ii mai dau pe deasupra si suc de mar si morcov, de aceea am mai amanat putin.

Eu de saptamana viitoare incep reflexoterapie. Va scriam zilele trecute ca am ramas cu dureri de spate de la epidurala. Apoi voi face si fizioterapie . Sper asa sa scap de dureri, caci sunt insuportabile, mai ales noaptea.

La semnatura am pus un video cu Ema gangurind si "cantand". Silabele lui favorite sunt "ghi", "le" si "hei"(aproximativ)

Numai bine la toate!

VIDEO EMANUEL NICOLAS

BOTEZ EMANUEL NICOLAS

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Kamy, sa-ti traiasca baietelul e un DULCE!! mai nou, mie imi dau lacrimile de drag cind vad filmulete cu bebelusi
Tudor al meu, cel mai bine dispus e pe masuta de infasat. chiar si noaptea cind il skimb, cu okii mai mult inkisi de somn, el tot imi zimbeste. eu incerc sa ramin serioasa pt ca nu vreau sa-l trezesc de tot sa adoarma usor la loc, dar e fff greu sa te abtii.

legat de laptele tau, eu am citit ca nu se stie exact de ce, in jurul virstei de 3 luni ale lui bb, scade putin productia de lapte, dar in scurt totul se regleaza la loc. din cauza acestei scaderi mamicile cad in ispita laptelui praf si asa merg cu siguranta catre pierderea laptelui. deci rabdare ca trece.

de ce trebuie sa-i dai suc lui bb? daca il hranesti doar cu laptele tau, cu ce il ajuta astea? eu nu i-as da inca...

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Cafeluta va asteapta, plus niste biscuiti si un fruct.
Vlad a fost mai plangaret aseara, noaptea pe la 2 jumatate si acum de dimineata...nu stiu de ce, dar sper sa nu il doara ceva...sa fie doar o toana de-a lui.
BEBECRIS, sper ca e mai bine David
Voiam sa mai spun ceva, dar am uitat, e prea devreme

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Buna dimineata si de la noi!

Mari multumim pentru cafeluta fara de care eu as fi moarta !

La multi ani, cu intarziere, celor care si-au sarbatorit ziua onomastica de Sf. Nicolae si bb-ilor care au mai implinit lunite de cand n-am mai intrat eu!

Raportam si noi 6,600kg si 62cm. Suntem posesorii unor muci de zile mari pe care-i "tratam" cu ser fiziologic si batista bebelusului.

Bebecriss, sper ca micutul David este mai bine. Stiu ce simti, dar incearca sa-ti pastrezi calmul pt ca primul doctor al copilului este mama. Ea este cea care reuseste sa-l linisteasca si sa-l faca sa uite de eventualele suferinte. Febra nu doare ci indica doar o lupta a organismului cu boala, ceea ce e foarte bine asta insemnand ca bb are un bun sistem imunitar. si multa sanatate!

Fetele care inca mai alaptati, v-a venit menstruatia? Mie inca nu si incep sa ma cam ingrijorez. Eu mi-am ligaturat trompele si dupa ce am mai citit pe-aici pe forumuri, incep sa ma cam ingrijorez.

O zi frumoasa va doresc tuturor si fara bb-i plangaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Acum am vazut ca am primit si eu o steluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata!

Mari multumim de cafeluta ... immm,o simt in nari.Eu nu beau cafea, dar imi place mirosul si din cand in cand tanjesc dupa un capucino.
pentru Vladut, sa-i treaca supararea

Bebecris,sanatate la David.

Kamy felicitari pentru evolutia lui Emanuel.

Mai3 vazut poze cu copiii ... Mos Nicolae a fost f. darnic, ma intreb cum o sa fie Mos Craciun

Bucuruza,eu cred ca-i o prostie stirea cu girafa Sophie. Pai cica este pe piata de 80 de ani si eu am gasit-o pe site-urile straine, inclusiv in SUA, deci nu stiu cum a fost retrasa din occident. Nu-i fac reclama, ca nici eu n-am luat-o, dar astia nu stiu ce stiri de senzatie sa mai faca

Ieri Tudor a fost f.somnoros, a dormit aproape non-stop. I-am luat temperatura de cateva ori,crezand ca are ceva, dar este OK, vesel, asa ca am tras concluzia ca-i de la vreme. Si eu l-am scos pe Tudor pe frig, de ex. duminica si vad ca nu are nimic.

Mie mi se termina concediul de maternitate pe 4 ianuarie, dar am renuntat la zilele din ianuarie si imi fac dosarul pentru CIC. La noi nu se stie niciodata

Copilul meu doarme. s-a foit saracul pe la 7.30, dar eu am calculat gresit cand trebuie sa manance (si mi-a iesit 9
) asa ca nu l-am luat din patut. Saracutul s-a culcat,daca a vazut ca mami nu-i da nimic (ori el mancase pe la 4.30)

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
mari, iau si eu o cafeluta.azi sunt mai odihnita.au dormit ai mei copii bine.ala mare a cazut lat de la 10 si ala mic cam la fel.calin s-a trezit doar la 2.30 si 6.
saptamana viitoare mergem la vaccin, cantarit, masurat, puricat, etc.abia astept sa vad si eu cat mai are ca de vreo luna juma nu l-am mai cantarit.
bebecris, sper ca sunteti bine si nu ati ajuns la spital.
kamy, tare simpatic.al meu a trecut de faza cu "ghe","ghi" acu tipa efectiv si se cearta in toata regula.
adelena, felicitari pt steluta.
cami, si al meu a dormit ieri pe zi super.dar nu-i musai sa fie ceva in neregula.
mai3,pai sa-l pun eu pe calin in combinezon si sa-l tin pe spate asa intins cred ca urla pana nu mai poate.doar sa-l adorm inainte si sa-l pun ca altfel nu am nici o sansa.ai mei copii rar au dormit in carut sau masina.decat sa fie morti morti de oboseala.si asta foarte rar.frumoasa papusa, cred ca este incantata de ea mai ales ca e atat de mare.
pls, recomandati-mi si mie ceva roboti bucatarie, blendere, storcatoare fructe.sau ceva sa le aiba pe toate.nu prea am timp sa studiez piata.ceva usor de spalat.
ma duc sa-mi termin cafeaua si treaba ca al meu a adormit acum.ala mare e la gradi.asa ca profit.
pup gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Hop si eu la o cafea, ca sunt cheauna de somn...oare numai a mea se trezeste din ora-n ora sa manance?

Anutzo, pe unde umbli? Ce face Maia?

Chichi vad ca nu mai scrie...oare ce-o fi facand bebe Tomitza?

Kamy, a crescut f. bine Ema, bravo! Si eu am dureri ingrozitoare de spate, vad ca imi mai si amorteste mana dreapta si cam stiu ce ma pasta, asa ca deja ma ingrijorez, dar momentan n-am ce face, Adelina e mamo-dependenta, inca.
Si noua ne-a recomandat medicul sa incepem cu cate o lingurita-2 de suc de fructe, pentru ca e pe alimentatie mixta..eu nu's ce sa fac, sper sa mai pot astepta pana la 4 luni, macar.

Adelina aseara a trecut la alte silabe - ba-ba, a repetat de cateva ori! Mama, ce repede mai cresc...

Arianna, la 3 luni deja??? Ce repede ar trebui sa te intorci, e mult prea repede. La noi e boierie, inseamna...problema in Ro sunt banii, preturile sunt f. mari, insa veniturile...

Eu chiar ma duc sa-mi fac o cafea!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput