Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Noi am fost la plimbare vreo 2 ore, Vlad a dormit mai mult de jumatate din timpul asta, iar cand am ajuns acasa a mai dormit o ora jumatate. S-a trezit si a mancat, iar acum se joaca fericit in pat. Are o chestie rotunda ce zornaie si cand se misca el, face aia zgomot si il amuza...asa nu se plictiseste.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

ma gindesc cu groaza ca vine data vaccinului si la noi. of, cind stiu ce o sa am de tras cu piticul meu...
poate ca sunt eu exagerata, dar ii ziceam si sotului aseara ca de cind cu vizita la 1 luna la medic, Tudor a ramas de-a dreptul traumatizat. atita mai suspina in somn si uneori plinge, incit zici ca e batut sau chinuit non-stop copilul asta! Stiu ca e normal sa aiba somn agitat, dar el cam exagereaza. mai ales cind e f obosit.
am ajuns sa stau sa-l pazesc cind doarme, sa-l mingii sa-l linistesc, ca altfel mi se trezeste si plinge si sughite in continuu. nu realizeaza ca a fost vis, pur si simplu sufera saracul.

of, abia astept sa depaseasca faza cu agitatia in somn, dar pina atunci ma tot gindesc si fac strategii sa treaca usor peste intepatura vaccinului.

cind e treaz e vesel, ride, gingureste si mai nou a descoperit cum se tipa/striga mai rar plinge cu adevarat, cel mai des scinceste, asta pt ca nu l-am lasat, iar acum mi-ar fi si frica sa o fac. si la toaleta merg pe fuga si vorbesc tare sa nu creada ca l-am parasit

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

FISTIQ, si Tudor al meu la fel e... Doamne, ma gandesc ca e un copil asa mult dorit si asteptat si il vad uneori ca se poarta de parca ar fi abandonat . Daca e foarte obosit tresare de zeci de ori si se sperie, chiar daca stau langa el si il tin de manute, il mangai pe cap etc. Se sperie teribil de sunete mai puternice in conditiile in care noi am vb langa el mereu si am lasat o sursa de zgomot in permanenta. Ziua se trezeste din somn urland. Si perioadele de zambete si gangureli sunt destul de putine la el... OOfff, stiu ca suna dramatic, oare am eu un bebe mai morocanos?

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Donna, eu trag concluzia ca e o faza asta. astept cu incredere si nerabdare sa treaca...
pt mine ca mama fara experienta e descurajant uneori, de asta pt e de nepretuit faptul ca scriu si citesc aici. multe griji mi le-am linistit asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

fetelor cu bebei raciti,ne inscriem si noi.voi ce le dati?
nu are febra dar tuseste cateodata,parc ai se infunda si nasul o data pe zi.Sora mai mare a fost racita,pe mine m-a durut gatul.doct zice ca e o reactie la tratam homeopat.
donna si fistiq,si Robert tresare,cica e un reflex.azi-noapte a plans-urlat.uneori nu poate dormi de tresariri.
se zice ca la al 2 copil esti mai relaxat.noi suntem mai stresati.poate si din cauza burticii.

mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa

si poate ma lamuriti si pe mine va rog: pediatra mi-a zis sa-i dau lui andrei Ca gluconic 10%, 10 ml, 10 zile/luna. am fost azi la farmacie, asta am cerut si mi-a dat gluconat de calciu, solutie injectabila, de la zentiva - sa fie ce trebuie? nu scrie nimic ca ar fi 10%, vad doar ca sunt 950mg in 10 ml - se pricepe cineva? sau fetele care dau calciu bebelusilor... ce anume ati cumparat?

andreea, mami fericita de andrei (15.09.2010)

ala e

fistiqu-le bebe e botezat?

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

la multi ani, simo- nicoleta! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

tanamera, ati skimbat detergentul? cum mai e Albert?

Simona la multi ani!

Fistiq-ule chiar azi ma gandeam la tine,Albert e bine acum,am schimbat si detergentul,am comandat unul eco de pe net.Tudor cum mai e?Sotul tau cum sta cu recuperarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa
. dr. mi-a zis doar ca poate are auz selectiv.... aude doar ce-i convine / cand ii convine. cica prin faza asta trec toti... pe la adolescenta

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Donna, Fistiq, si Tudor tresare, la fel, uneori nu poate adormi din aceasta cauza. In ultima vreme e mai morocanos, nu mai gangureste asa de mult si nici nu mai zambeste, se smiorcaie cand nu e in brate sau cand nu il distrez. Si eu ma gandesc ca poate fi o toana, caci noi in casa ii vorbim, ii zambim, eu stau numai cu el, nu fac nimic in casa si ba mai mult , tot cu el dorm in pat, nu ma indur sa-l pun in patut.Nu doarme decat primul somn dupa baitza acolo.
Danny1, eu ii dau acum oscilococcinum, stodal si paracetamol. data trecuta cand a fost mai rau racit si se iineca noaptea i-am dat antibiotic Ceclor.
Fug caci iar plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

La multi ani spun si eu cu intarziere tuturor celor ce poarta numele sf Nicolae. I-a scazut febra pana la 37.6 si acum a inceput iar sa urce, are 37.8. Ce pot sa fac? dr mi-a zis ca in cazul in care panadolul nu-si face efectul sa-i pun supozitor cu paracetamol, dar numai in locul panadolului. nu merge un dupa alta la interval scurt

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput