Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

La multi ani de Sf. Nicolae!
Si la noi a venit mosul, cu raceala pentru mami si Tudor... Si ca sa ne mai si bucure un pic, Tudor a primit girafa Sophie, o papusica doudou mos craciun, un inel dentitie cu gel la rece si pentru ca ne pregatin de iesit dintisorii , i-a adus si lui mami un balsam pt rani la sani. In plus mie mi-a adus ce-mi doream, adica manusi de impins la carucior, caci in ultimele zile imi degerasera degetele, iar lui Tudor i-a schimbat garderoba, caci nu mai avea lucrusoare pe masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna si la multi ani celor ce isi serbeaza azi numele!
vad ca toata lumea a fost cuminte aici, nimeni nu a primit nuiesluse. inseamna ca mos craciun va fi si mai bogat
la noi mos nicolae a venit cu hainute si o jucarie sunatoare.

azi a nascut sotia unui coleg. ce cadou le-a facut mosul! dar si ce surpriza, ca asteptau un baietel si cind colo a iesit o fetitza de 2900 gr. oare cine i-a facut ecografiile?

cit despre indemnizatie... se pare ca vor sa ne mai pedepseasca si a 2-a oara, dupa ce ne-au luat in vara deja 15%... Eu mi-am depus dosarul in 30.11, dar in CIC intru de miine... absolut superb!

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Salutare..
Eu nu am avut nervi sa ascult azi stiri, mai degraba am impodobit casa de craciun :D

Mi se pare imposibil sa se diferentieze in functie de momentul in care depui dosarul. Eu de azi sunt in CIC, chiar daca nu am avut cum sa-mi depun dosarul azi (abia am primit ultimul concediu in data de 2, si am reusit sa trimit adeverinta la Bucuresti, la HR sa-mi completeze).
Si oricum, legea ar trebui sa intre in vigoare din 1 ianuarie.. desi.. dragii nostrii guvernanti sunt capabili de orice.
DAr cel mai important pt mine e sa ma lase 2 ani acasa cu pitica. Nu am de gand sa ratez primii pasi, primele cuvinte pentru nimic in lume!

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Maitreyi multa bafta cu dieta.

Eveline la multi ani Biancai.

Azi noapte a dormit Albert 6 ore legate de la 12 la 6.Azi l-am pus prima data in sezlong,nu mi-a venit sa cred cum a reactionat,urla ca din gaura de sarpe,ati mai patit careva asa ceva?

Sper sa reusesc sa incarc niste poze.

Pupam pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

la multi ani bebici,fratiori si surioare, mamici, tatici, bunici ce va serbati ziua numelui azi!
noi am fost azi la screening auditiv si a iesit ok gata cu stresul asta, acum este oficial, andrei este bine. dr. mi-a zis doar ca poate are auz selectiv.... aude doar ce-i convine / cand ii convine. cica prin faza asta trec toti... pe la adolescenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

la multi ani, tutoror sarbatoritilor de azi!
dau si eu un suculetz si prajiturele! sunt si nicoleta.
revin mai tarziu; musafiri...
am!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

la multi ani, tutoror sarbatoritilor de azi!
dau si eu un suculetz si prajiturele! sunt si nicoleta.
revin mai tarziu; musafiri...
am!

simona cu matei

Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

la multi ani, simo- nicoleta! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

tanamera, ati skimbat detergentul? cum mai e Albert?

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

si poate ma lamuriti si pe mine va rog: pediatra mi-a zis sa-i dau lui andrei Ca gluconic 10%, 10 ml, 10 zile/luna. am fost azi la farmacie, asta am cerut si mi-a dat gluconat de calciu, solutie injectabila, de la zentiva - sa fie ce trebuie? nu scrie nimic ca ar fi 10%, vad doar ca sunt 950mg in 10 ml - se pricepe cineva? sau fetele care dau calciu bebelusilor... ce anume ati cumparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

LA MULTI ANI SIMONA-NICOLETA!
LA MULTE LUNITE SI MULTI ANISORI PENTRU: ALEXANDRU ANDREI,MARIA, MIRUNA ANDREEA, ADRIAN SI BEBE DE ALECSA_L!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput