Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 3
LUANASHANA spune:
La multi ani de Sf. Nicolae!
Si la noi a venit mosul, cu raceala pentru mami si Tudor... Si ca sa ne mai si bucure un pic, Tudor a primit girafa Sophie, o papusica doudou mos craciun, un inel dentitie cu gel la rece si pentru ca ne pregatin de iesit dintisorii , i-a adus si lui mami un balsam pt rani la sani. In plus mie mi-a adus ce-mi doream, adica manusi de impins la carucior, caci in ultimele zile imi degerasera degetele, iar lui Tudor i-a schimbat garderoba, caci nu mai avea lucrusoare pe masura.
Fistiq spune:
buna si la multi ani celor ce isi serbeaza azi numele!
vad ca toata lumea a fost cuminte aici, nimeni nu a primit nuiesluse. inseamna ca mos craciun va fi si mai bogat
la noi mos nicolae a venit cu hainute si o jucarie sunatoare.
azi a nascut sotia unui coleg. ce cadou le-a facut mosul! dar si ce surpriza, ca asteptau un baietel si cind colo a iesit o fetitza de 2900 gr. oare cine i-a facut ecografiile?
cit despre indemnizatie... se pare ca vor sa ne mai pedepseasca si a 2-a oara, dupa ce ne-au luat in vara deja 15%... Eu mi-am depus dosarul in 30.11, dar in CIC intru de miine... absolut superb!
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
tutz spune:
Salutare..
Eu nu am avut nervi sa ascult azi stiri, mai degraba am impodobit casa de craciun :D
Mi se pare imposibil sa se diferentieze in functie de momentul in care depui dosarul. Eu de azi sunt in CIC, chiar daca nu am avut cum sa-mi depun dosarul azi (abia am primit ultimul concediu in data de 2, si am reusit sa trimit adeverinta la Bucuresti, la HR sa-mi completeze).
Si oricum, legea ar trebui sa intre in vigoare din 1 ianuarie.. desi.. dragii nostrii guvernanti sunt capabili de orice.
DAr cel mai important pt mine e sa ma lase 2 ani acasa cu pitica. Nu am de gand sa ratez primii pasi, primele cuvinte pentru nimic in lume!
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
tanamera spune:
!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Maitreyi multa bafta cu dieta.
Eveline la multi ani Biancai.
Azi noapte a dormit Albert 6 ore legate de la 12 la 6.Azi l-am pus prima data in sezlong,nu mi-a venit sa cred cum a reactionat,urla ca din gaura de sarpe,ati mai patit careva asa ceva?
Sper sa reusesc sa incarc niste poze.
Pupam pe toata lumea!
andr33aaa spune:
la multi ani bebici,fratiori si surioare, mamici, tatici, bunici ce va serbati ziua numelui azi!
noi am fost azi la screening auditiv si a iesit ok gata cu stresul asta, acum este oficial, andrei este bine. dr. mi-a zis doar ca poate are auz selectiv.... aude doar ce-i convine / cand ii convine. cica prin faza asta trec toti... pe la adolescenta
simona24 spune:
la multi ani, tutoror sarbatoritilor de azi!
dau si eu un suculetz si prajiturele! sunt si nicoleta.
revin mai tarziu; musafiri...
am!
simona cu matei
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona24 la multi ani, tutoror sarbatoritilor de azi! dau si eu un suculetz si prajiturele! sunt si nicoleta. revin mai tarziu; musafiri... am! simona cu matei |
Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
Fistiq spune:
la multi ani, simo- nicoleta! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
tanamera, ati skimbat detergentul? cum mai e Albert?
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
andr33aaa spune:
si poate ma lamuriti si pe mine va rog: pediatra mi-a zis sa-i dau lui andrei Ca gluconic 10%, 10 ml, 10 zile/luna. am fost azi la farmacie, asta am cerut si mi-a dat gluconat de calciu, solutie injectabila, de la zentiva - sa fie ce trebuie? nu scrie nimic ca ar fi 10%, vad doar ca sunt 950mg in 10 ml - se pricepe cineva? sau fetele care dau calciu bebelusilor... ce anume ati cumparat?
Mari-Mariuk spune:
LA MULTI ANI SIMONA-NICOLETA!
LA MULTE LUNITE SI MULTI ANISORI PENTRU: ALEXANDRU ANDREI,MARIA, MIRUNA ANDREEA, ADRIAN SI BEBE DE ALECSA_L!!!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186