LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

La Multi Ani Adelutza si Eric!!!

Sa fiti sanatosi, sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viatza, sa fiti mereu veseli si sa aduceti numai bucurii parintilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!
Adela si Eric sa cresteti mari si sanatosi!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Multi ani traiasca ,multi ani traiasca ,
La multi ani !
Cine sa traiasca , cine sa traiasca ?
La multi ani !
Adela si Eric sa traiasca
La multi ani !

Sa cresteti mari , frumosi , destepti si norocosi si sa fiti un permanent prilej de bucurie si mandrie pentru parintii vostri !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Piciu'meu are azi prima serbare din viata. I-am amintit cum plangea el la serbarile lui frate-sau ca vroia si el pe scena si i-am spus, uite acum are chiar el serbare. Nu parea emotionat, dar eu da .

Revin pe seara cu impresii.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Multumesc tuturor pentru urari; sunteti minunate!

Urez si eu:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, ERIC!
SA FT EBUCURI DE VIATA ALATURI DE MUNUNATA TA FAMILIE!

LA MULTI ANI, SILVIA!
NUMAI IMPLINIRI SI FERICIRE ITI DORESC!

Wow, au trecut 3 ani! Ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca ea este buburuza mica de 48cm si 2500gr de acum 3 ani.

Alina, este fantastic ce-ati reusit! Sa v-ajute D-zeu sa va impliniti toate visele!

Simo, off ce-ati mai tras-o si voi
I-am terminat antibioticul Adelei si luni/marti ii repet sumarul+ urocultura.

Ramo, cum mai este Razvi?

Revin.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Dragele mele, in primul rand vreau sa le urez Adelei si lui Eric "La Multi Ani!", sa fie sanatosi si fericiti! Piticuti micuti care acum au devenit copii mari si frumosi!

Am primit un sms de la Roxana, careia ii multumesc si aici, dupa ce am facut-o la telefon.

Am fost absolut socata sa vad ca mi-ati urat si mie "La Multi Ani!", va multumesc ca v-ati adus aminte, mai ales ca de un an jumatate nu am mai intrat pe aici.

Este incredibil cum o perioada minunata te leaga de persoane care iti devin dragi in scurt timp.

Va multumesc tuturor!

Mergi la inceput

La Multi Ani Creata!!!
Sa ne traiesti, sa fi sanatoasa si mereu fericita alaturi de frumoasa ta familie!

Mergi la inceput

Mada, AlinaT multumesc pt raspunsuri referitoare la Magic English

Ramo cum mai este Razvanici? Daca nu ai mai dat niciun semn de ieri cred ca sunteti internati?! Multa multa sanatate, suntem cu gandul alaturi de voi si te asteptam cu vesti bune

Gatta offf prin cate a trecut si frumoasa Saratzica ...ma gandeam, nu poti sa o ti acasa pana dupa sarbatori, macar sa fiti siguri ca le veti petrece linistiti si sanatosi

Roli sunt sigura ca Andrei se va descurca perfect la serbare Abia astept sa ne povestesti!

Alinush felicitaaaaari pentru interviu! Suuuuper! Ma bucur mult pt voi...sa va ajute Dumnezeu sa mearga totul ca pe roate de acum

Creata spune-ne si noua cate ceva despre tine si creztulina mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna zuzici!

Am intrat si eu sa urez un maaaare LA MULTI ANI! primilor clopotei sarbatoriti: Ana, Adela, Eric! Sa cresteti mari si sanatosi si sa raspanditi mereu bucurie in jurul vostru!

La Multi Ani Silvia! Stiu ca esti tare ocupata cu "moara de sapun" :-), dar poate ne mai zici doua vorbe despre tine si Mariuca cea frumoasa!

Ceska, bine ai revenit, ma bucur nespus ca te-ai mobilizat sa scrii putin! Tine-te aproape de zuze si o sa-ti fie de ajutor, ai sa vezi!

Ramo, multa multa sanatate lui Razvan!

Alina, felicitari! cat ma bucur! ce emotii!

(paranteza: de ce se da antibiotic la enteroviroza? virozele acestea...sunt bacteriene? scuze daca intreb prostii, dar vreau sa stiu.)

Ema, o sa revin zilele astea cu o reteta grozava de tort ciocolatos, concentrat si usor de facut. Tort Joffre, dupa reteta din cartea de bucate a bunicii. E incercata si de mine, failproof :-)

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani cu sanatate, fericire si noroc buburuza mica !!!

La multi ani Silvia! Ce mai faceti voi?

La multi ani Eric!

tastez cu incetinitorul sa nu il deranjez pe sasonel care de maraici ce e (dintii), si-a intrerupt somnul de pranz la un mom dat si a tb sa il iau in dormitorul/biroul meu, unde a dormit la loc

Mada si Diana, va astept cu retetele , merci!

Mergi la inceput