LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna, eu tot ametita si sleita de puteri sunt. diseara termin antibioticul, maine ma duc la doctor din nou. ideea este ca nu prea am stat in pat sa ma odihnesc... acum sunt la serviciu, ieri am stat cateva ore acasa si si in orlele alea am facut ceva treaba.

in fine, am citit tot ce ati mai scris. de urari de sanatate.
am intrat pe fuga sa urez si eu cu mult drag si din suflet toate cele bune sarbatoritilor de astazi.

si este o zi cu adevarat speciala

s-a nascut cu 3 ani in urma o buburuza frumoasa foc

LA MULTI ANI ADELUTA!!!! SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE SI NOROC IN VIATA!!!!!SI, cu un pic mai multi ani in ruma s-a nascut alta fata frumoasa de care mi-e dor si mi-ar face mare placere sa o "citewsc" mai des si pe aici la clopotei.... cretulina noastra draga!!!

LA MULTI ANI FERICITI, CU MULTA SANATATE, CU MULTE IMPLINIRI SILVI DRAGA !!!!

si acum, aceleasi urari si pentru cavalerul zilei de astazi, ericutul nascut cu 3 ani in urma:

LA MULTI ANI ERIC!!!

pe alinush o sun sa o felicit de marea reusita...
atat mai am puterea sa spun inainte de a adormi cu capul pe tastatura asta: simona.... Doamne prin ce ati trecut !!!! offff

ramona, cum mai este razvan? si pentru mititelul tau...

sanatate multa tuturor!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

n-am timp nici sa morrrrr.... anyway...va multumim din suflet pt urari, pt ca nu ne-ati uitat... pt fiecare...

si daca doriti sa ne vedeti, ne puteti vizita pozele la semnatura...

revin cu detalii!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata,

Urez si eu:

[font=Comic Sans MS]LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, ERIC!
SA FT EBUCURI DE VIATA ALATURI DE MUNUNATA TA FAMILIE!

Wow, au trecut 3 ani! Ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca ea este buburuza mica de 48cm si 2500gr de acum 3 ani.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

ROXANA, LA MULTI ANISORI ADELEI! SA VA TRAIASCA, SA FIE SANATOASA SI SA AIBA PARTE DE TOT CE-SI DORESTE DE LA VIATA! IAR VOI SA-I INDRUMATI PASII CUM STITI VOI MAI BINE...

si noi am fost mititei...2600 si 49 cm...nu ca acu suntem f mari, sau binefacuti... dar suntem isteti si dragalasi si toate necazurile si grijile sunt compensate de multe bucurii si impliniri...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

[size=4]ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

[b]BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Salutari tuturor si La Multi Ani clopoteilor din Odisee sarbatoriti pana acum : Ana, Adela si Eric, dar si celor care vor implini 3 ani curand!

Toate cele bune sa se adune, sa fiti norocosi si ascultatori!

Alina, iti spun si eu felicitari pentru viza de Canada, viata are sa iti fie mai buna , dar va fi greu cu distanta si despartirea de cei dragi. Eu nu m-am obisnuit total nici acum, dupa 8 ani.

Va multumesc tuturor celor ce ati mai intrebat de noi, stiu ca scriu extrem de rar, dar sunt la curent caci citesc zilnic.

Cateva cuvinte si despre noi: suntem la gradinita din Mai, s-a adaptat bine, a invatat limba repede, e uimitor ce capacitate au copiii sa se acomodeze la situatii/oameni noi. Ii place foarte mult si acum il vor muta la grupa mai mare. Nu mai are pampers de la 2.4 ani, a mers foarte usor caci a venit de la el. Doarme, mananca la gradinita, personal consider ca la varsta asta nu le mai putem oferi acasa ceea ce le ofera gradinita, in primul rand au nevoie de comunicare, socializare si competitie cu alti copii, intr-un cadru organizat.

Va las cateva poze, daca aveti placerea sa le vizionati.

http://picasaweb.google.com/jjordache

Sanatate tuturor celor cu probleme de sanatate.

Ginette, am vazut ca Adeluta are infectie urinara, dupa ce termini tratamentul medicamentos incearca sa ii dai zilnic miere de Manuka, se pare ca ar fi un antibiotic natural cu actiune impotriva microrganismelor bacteriene si fungice. Doar o sugestie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani Adela si Eric! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parinti
Silvia, La multi ani!Sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa

Simona, off ce-ati mai tars si voi cu Sara. Daca e asa slabita mai tine-o cateva zile acasa sa nu ia imediat alt balaur de la gradinita.
Vad ca indiferent la ce varsta ii dai la gradinita treci prin aceleasi luni de groaza cu boli la inceput. Prima iarna e cea mai grea, pana isi capata imunitate.
Raly bine ai revenit, am vazut pozele cu Thomas si mi se pare ca a crescut foarte mult. Ma bucur ca s-a adaptat la gradinita si e adevarat , de acum incep sa aiba nevoie de interactiune cu cei de varsta lor.
Lala la ce frumusica ai tu acolo nici nu mi-as mai bate capul cu fostul. Vad ca de fiecare data cand interactionati ajungeti la cearta. Nu incerca sa faci din el un tata bun daca nu a fost un sot bun, asta trebuie sa vina de la el. Bia o sa cresca si o sa inteleaga anumite lucruri, dar acum riscul de a asista la cine stie ce cand e in preajma tatalui ei e foarte mare. Daca el nu are de gand sa se implice in viata ei...duca-se, nu mai face to eforturi sa-i apropii.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Adeluta
Eric
Sa fiti fericiti in viata pui mici si dragalasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Adeluta si Eric!
Sa fiti santosi si fericiti puiuti dragi!

La multi ani Silvia!

Alina felicitari pt viza!

LauraD sanatate multa, te rog ai grija de tine, am incercat sa te sun intr-una din zile!

Ema am zis ca pun reteta ieri dar crede-ma nu am avut timp promit sa o fac cat de curand tot timpul sunt pe fuga!

Ramo ce face Razvanel, cum sunteti sper ca nu ati ramas la spital!

Vin si eu cu o intrebare la fetele cu experienta si nu numai
Am inscris-o la gradi pe Sofi pt anul scolar 2011-2012, directoarea a bagat-o la grupa mare,la grupa mijlocie nu o poate baga din n motive, eu refuzand grupa mica pe motiv ca va prinde 3 ani de gradi, grupa mijlocie, grupa mare si grupa pregatitoare, dc o va baga la grupa mica va insemna sa sara peste una din grupe cel mai probabil peste pregatitoare, acum dc va face grupa mare va face de 2ori pregatitoarea, la grupa mare sunt mai multe avantaje unul din ele ar fi copii sunt deja imunizati nu se mai imbolnavesc asa grav si des, copiilor mai mici le place sa fie in preajma copiilor mai mari, invata mai repede de la ei, a mea fiind si foarte ambitioasa sigur va vrea sa fie la nivelul lor,acomodarea ar putea fi mai rapida fara plansete colegi au mai trecut cel putin odata prin asta, dezavantaje sunt si ele va tine totusi pasul, va fi marginalizata de copii mai mari? ma va ajuta un sfat sunt asa in dilema, luni o sa meg la o alta gradi dar nu este la nivelul primei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Serbarea a fost MINUNATA! Am ramas cu gura cascata ce a putut sa scoata educatoarea din ei. A reusit sa-mi schimbe hotararea de a-l muta pe Andrei de la ea. Are ea momente cand e mai ciudata si ma enerveaza, dar vazand ce face cu copiii...ce sa zic, e buna in ce face si face cu simt de raspundere.
A fost spectacol in toata regula. Toti, in afara de unul singur care nu dormise la pranz si era obo, au spus poezia, unii cu un pic de ajuor din partea ei, dar au spus, au cantat cantecele tare si cu forta, stiau versurile, au dansat cat se poate de frumos. Au cantat si "astazi s-a nascut Hristos". Ce mai, frumos de tot, si au doar 3 anisori, unii chiar neampliniti (vezi Andrei).
De piciu meu sunt mandra de nu-mi incap in piele, a spus poezia fara pic de ajutor, stia toate cantecelele, era tot numai un zambet si o voie buna.
Revin cu poze, acum le incarc.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Cand aveti timp si dispozitie, va invit la SERBARE

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

LA MULTI ANI, Adela!
LA MUTLI ANI, Eric!
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parinti si de cei dragi voua!

LA MULTI ANI, creata!
Multa sanatate si numai imliniri!

Ellenuta si la Ioana la gradi le-a zis educatoarea sa fiu imbracati in alb (fulg de nea). Initial era vb in craciunite & craciunei, dar pe motiv ca nu au toti, s-au hotarat in alb. Numai ca eu am apucat sa-i i-au rochita craciunita , nu ca stiam ce s-a hotarat, nici nu stiam cum vor fi imbracati fiecare..azi, mi-a zis o mamica. Acum tb sa caut rochie alba.
Bine ca am timp pana pe 22, cand va avea loc serbarea.
roli am vazut pozele, toti copii sunt minunati imbracati in alb.
raly am vazut si pozele voastre, f frumoase.
Bineinteles ca l-am vazut si pe Filip, fratiorul lui Eric..e scump foc.

Multa sanatate tuturor!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput