LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Sper sa primiti urari si cu intarziere...
Adeluta si Eric LA MULTI ANI!Multa sanatate si tot ce e mai bun in viata!!!
Poftiti la cafeluta Zuzici,citesc din urma,ma uita la poze si revin...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Gata...admirat toti clopotei......de serbari eu nu mai zic nimic...cand vad/aud de ele...of...imi vine tare greu...iubita mea in fiecare zi ma intreaba cand mai merge si ea la gradinita...
Legat de cel ce numai cu numele ii este tata copilului meu...of...da psihologul m-a avertizat sa nu incerc eu sa gestionez relatia dintre Bia si tatal ei,ca pe langa ea o sa sufar si eu...si asa a fost m-a dezamagit inca o data...in fine i-am adaugat deja numarul la lista de respinse si daca mai vrea sa vada fata sa ma cheme in tribunal...sau si mai bine sa uite de noi,ca numai rau ne-a facut...sper doar Bia sa ma inteleaga candva...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui raly

Salutari tuturor si La Multi Ani clopoteilor din Odisee sarbatoriti pana acum : Ana, Adela si Eric, dar si celor care vor implini 3 ani curand!

Toate cele bune sa se adune, sa fiti norocosi si ascultatori!

Alina, iti spun si eu felicitari pentru viza de Canada, viata are sa iti fie mai buna , dar va fi greu cu distanta si despartirea de cei dragi. Eu nu m-am obisnuit total nici acum, dupa 8 ani.

Va multumesc tuturor celor ce ati mai intrebat de noi, stiu ca scriu extrem de rar, dar sunt la curent caci citesc zilnic.

Cateva cuvinte si despre noi: suntem la gradinita din Mai, s-a adaptat bine, a invatat limba repede, e uimitor ce capacitate au copiii sa se acomodeze la situatii/oameni noi. Ii place foarte mult si acum il vor muta la grupa mai mare. Nu mai are pampers de la 2.4 ani, a mers foarte usor caci a venit de la el. Doarme, mananca la gradinita, personal consider ca la varsta asta nu le mai putem oferi acasa ceea ce le ofera gradinita, in primul rand au nevoie de comunicare, socializare si competitie cu alti copii, intr-un cadru organizat.

Va las cateva poze, daca aveti placerea sa le vizionati.

http://picasaweb.google.com/jjordache

Sanatate tuturor celor cu probleme de sanatate.

Ginette, am vazut ca Adeluta are infectie urinara, dupa ce termini tratamentul medicamentos incearca sa ii dai zilnic miere de Manuka, se pare ca ar fi un antibiotic natural cu actiune impotriva microrganismelor bacteriene si fungice. Doar o sugestie.

raly

Raly , ma bucur ca nu ne-ai uitat si ca ne mai povestesti cate ceva de Tommy !
Nu pot vedea pozele , nu stiu de ce ...

Iti dau PM.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna ziua zuze dragi!

In primul rand LA MULTI ANI! Buburuzei scumpe si lui Eric , fratior de Filip scump!

La multi ani! Creata

LA MULTI ANI! Markus Sa fii sanatos, harnicut si sa le aduci multe bucurii la mami si la tati!

FELICITARI Alinush! Sa dea DD sa aveti o viata minunata in Canada!!!!

Roli - minunati copilasii la serbare. Andrei e un scump. De abia astept sa-mi vad si eu marti Craciunita Mersi mult de linkul cu mesaje de la Mosul...au ramas fetele mele cu gura cascata de uimire si incantare.

Laurici - si insanatosire grabnica!

Mada - eu zic sa insisti sa ti-o inscrie in mijlocie no matter what, sa-si faca fata toate etapele...bine ar fi sa ti-o ia in mica din semestrul 2...in mare ii va fi greu sa tina pasul (nu inseamna ca nu-l va tine, dar se va simti obosita si va resimti lipsa jocului care din grupa mare se imputineaza, primeaza activitatile) si eu zic ca e preferabil sa prinda pregatitoarea, care e esentiala in pregatirea pentru scoala; s-ar putea ca de la anul sa intre pregatitoarea la scoala in ciclul primar, asa ca nu va avea cum sa o sara.

Ramona - cum e Razvi?

Raly - Thomas a crescut foarte mult, e mare si frumusel foc!

Fetele mele se pare ca-s ceva mai bine, nu mai tusesc noaptea, insa tusesc ziuaAm inceput si eu sa tusesc...

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

buna, am citit dart nu am apucat sa scriu..la un momenty dat am avut intentia sa intervin in subiectul cu enetroviroza, dar m-am hotarat sa nu o fac ca sa nu agit spirite, ce vreau este sa dau un sfat, necerut, eu cred ca nu e bine sa ne dam cu parerea daca cineva ar trebui sau nu sa dea antibiotic...in nici un caz..caci nu suntem de specialitate si putem face mai mult srau decat bine...sfaturile pe net sau ale "vecinelor" nu au nici o legatura cu medicina...
au fost fete care au spus cum ar face ele..ceea ce mi se pare ok..dar cred ca sa spunem.."nu-i da"...sau "da-i"..mi se pare ca poate pricinui rau mult...
si da, enterovirozeele se pot complica urat de tot, daca nu sunt tratate...si de multe ori sunt impropriu denumite enteroviroze, caci sunt afectiuni ale intestinului cauzate de germeni enteroinvazivi ..dar care nu sunt virusi ci bacterii...si care da...se trateaza musai cu antibioticul..

Mergi la inceput

si acum, daca mi-am spus parerea, sper sa nu fi suparat pe nimeni...
:)
Am vazut poze, cu baieti..de Raly si de Eladea...superbi...iar pozele de la "acvarium" sau ce o fi fost ala...sunt fenomenale..sper sa ma ajute Dumnezeu sa o pot duce si eu pe FYFY la un asemenea loc...

Mada, imi spui te rog mult si mie in ce consta dosarul pentru gradi...ce acte trebuie sa strang...si eu vreau sa il depun acum ..eu voi incerca sa o inscriu la gradinita cu program scurt..la 50 daca stii pe unde e...tu unde ai inscris-o?

Mergi la inceput

Laura, "odihna, odihna, odihna"

Gtta, sa iti spun, eu cu serviciul plec cam de vreo 5-6 ori pe an, dac nu mai des...si de fiecare data, in aeroport ...vb c mama...care imi spun.e..are febra 40, i-au iesit niste bube...are diaree...
cred ca picii astia sunt fenomenali...ma bucur totusi ca nu ai ratat plecarea...
cat despre istericale..cred ca trebuie sa o tratezi ca pe un om mare,. sa ii arati ca si tu te superoi, ca ea e o domnisoara si ti-a facut rau...nu garantez ca merge la la noi a functionat..adik...acum eu ii spun ca bine, facem ca tine.."nu mergem acolo, sau nu facem aia..dar poe mine m-ai suparat rau si din acest motiv stau suparata si nu vorbesc cu tine"..sau seara, daca spune ca nu vrea sa se culce, ii spun ca acum ea trebui sa aiba grija de mine, ca eu sunt obosita si am nevoie de ea sa ma ajute sa ma culc...si imediat vine..adik la noi functioneaza astea caci este un copil care isi doreste sa se simta importanta si bagata in seama, sa simta ca se tine cont de parerea ei...bineinteles ca face si ea crize de isterii, dar sunt din ce in ce mai rare de cand vorbsc asa serios cu ea..si ii spun ca e mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumim inca o data din suflet pt urari...

roli, mi-au dat lacrimile uitandu-ma la filmulete...sunt superbi copilasii si al tau un dulce...

eu sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pt maine, la petrecere...apoi duminica pt ziua mea...

va pup! weekend fain sa aveti!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

buna, am citit dart nu am apucat sa scriu..la un momenty dat am avut intentia sa intervin in subiectul cu enetroviroza, dar m-am hotarat sa nu o fac ca sa nu agit spirite, ce vreau este sa dau un sfat, necerut, eu cred ca nu e bine sa ne dam cu parerea daca cineva ar trebui sau nu sa dea antibiotic...in nici un caz..caci nu suntem de specialitate si putem face mai mult srau decat bine...sfaturile pe net sau ale "vecinelor" nu au nici o legatura cu medicina...
au fost fete care au spus cum ar face ele..ceea ce mi se pare ok..dar cred ca sa spunem.."nu-i da"...sau "da-i"..mi se pare ca poate pricinui rau mult...
si da, enterovirozeele se pot complica urat de tot, daca nu sunt tratate...si de multe ori sunt impropriu denumite enteroviroze, caci sunt afectiuni ale intestinului cauzate de germeni enteroinvazivi ..dar care nu sunt virusi ci bacterii...si care da...se trateaza musai cu antibioticul..

Alina si Stefania

De o mie de ori bravo!!!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

si acum, daca mi-am spus parerea, sper sa nu fi suparat pe nimeni...
:)
Am vazut poze, cu baieti..de Raly si de Eladea...superbi...iar pozele de la "acvarium" sau ce o fi fost ala...sunt fenomenale..sper sa ma ajute Dumnezeu sa o pot duce si eu pe FYFY la un asemenea loc...

Mada, imi spui te rog mult si mie in ce consta dosarul pentru gradi...ce acte trebuie sa strang...si eu vreau sa il depun acum ..eu voi incerca sa o inscriu la gradinita cu program scurt..la 50 daca stii pe unde e...tu unde ai inscris-o?

Alina si Stefania

Alina, copie dupa certif de nastere copil, dupa buletinele parintilor, adeverinte de salariat ambii parinti, in cazul meu nu pot duce decat eu.Am inscris-o la 40 cu program prelungit, in vest, nu stiu unde este 50-ul.

Referitor la antibiotic (nu m-am simtit vizata) dar Ramo spunea ca i l-a prescris medicul si nu stie ce sa faca sa i-l dea sau nu!

Mergeti duminica la teatru?Noi ne-am luat bilete este piesa "Vine, Vine Mos Craciun!" la sf spectacolului ne-a pus sa cumparam un mic cadou cu numele pe el ca sa-l dea copiilor!Cred ca o sa fie fain!

Gata ma duc la trb mea ca sunt tot intr-o fuga!

Mergi la inceput