LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

pai cred ca e langa 50...adik 50n e lipita de scoala 29 parca..
la 40 cred ca fost frate-miu la gradi cand era mic:)

Referitor la spectacol, nu mergem cred caci poe 22 la snitzel house se face ceva asemnator, ca o serbarte..cu mosu..si avem rezervare...si oricum cred ca o voi tarai pana acolo ca are fobii: de mos, de popa, de clovni:D...sper sa se mai obisnuiasca...
cate despre ATB..sper sa ma inteleaga toata fetele..singura mea intentie a fost sa atrag putin atentia ca de la o intrebare si o mie de pareri ale unor persoane fara calificare medicala, bine intentionate de altfel, se pot agrava lucrurile..si aici este la fel si acasa, si la bloc, si in parc, nu e bine sa aplecam urechea la sfaturi de la mamici cand vine vorba de o chestie asa de grava, mai ales ca mergem la doctor...sa nu plecam totusi de la prezumtia de vinovatie...a medicului, ca e un dobitos..per primam asa...daca i-a dat antibiotic stia el ce stia..sio chiar daca exagera, raul facut de antibiotic e incomparabil mai mic decat cel facut de boala netratata la tim...
voi incheia subiectul, sa nu supar lumea, caci nu acesata a fost intentia mea...inca ceva, si eu am injurat (in gand:)) o doctorita care mi-a dat antoibiotic injectabil desi stefy nu avea decat febra..si mi-a spsu..are diaree..fa-i asta, ca nu se abosabre daca ii dai pe gura...si nu i-am dat cand mi-a zis ea..si in noaptea respeciva cpilul meu a facut 10 scaune..care au facut mucus si puroi si sange apoi...si am intepat-o..chiar daca pare barbarie,,,,dar i-a treuct si nu a fost mai rau...medicii pediatri, mai ales cei din spital..oricta de dusi cu capu si insensibili ar fi ei, stiu contxtul epidemiologic, stiu ce umpla in aer la copii in perioada asta..si stiu sa vada o bolaa inainte de a aparea simptomele clasice...
gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Va multumesc pentru mesaje, salutari tuturor.

Roli
, foarte frumoasa serbarea, insa in video nu s-a auzit Andrei cand spunea poezia. Dar i-am auzit pe toti cantand. Cu camasuta lui de ingeras, mai ca am crezut ca e o fetita, cel putin in poza asta:

http://entertainment.webshots.com/photo/2955126130103911837eQoYkp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Alinush felicitariiiiiiiii.
Gatta ce a mai tras saracuta Sara, mie teama de ce ne-o astepta si pe noi din febroarie.
Raly tare scump este Thomas,am vazut pozicile.Ai primit pachetul?
Lala am vazut-o si pe Biencuta,superba si cu ochelari si fara.
Roli dragalas foc Andreias.
Eladea ce pusti dragalasi ai,sa iti traiasca mami.
Pup toate zuzele si clopotei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LA MULTI ANI SCUMPEI ADELUTA SI SCUMPULUI ERIC!!!!

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Va multumim ca ati mai intrebat de noi!
Azi am venit acasa din spital.Din pacate a trebui sa ne interneze.La spitalul la care am mers la urgenta a reusit sa ii puna perfuzia la Razvi dupa o incercare esuata.Adevaru e ca acum nu s-a mai zbatuta asa de tare ca data trecuta dar si asistentele au ost ma pricepute.Cu perfuzia pusa ne-a trimis la spitalul de infectiosi, unde am refuzata data trecuta sa ne internam si a fost de garda chiar doctorul acela la care fusesem.Pe chestia asta mi s-a parut ca a vrut sa se razbune pe noi si ne-a tratat cam cu spatele.Ma rog, nu mai conteaza.A primit ampicilina ca zice ca are si rosu in gat.
Azi iar nu a vrut sa ne lase acasa desi Razvan nu a mai facut febra de miercuri dimineata si tot de atunci nu ma vomitase, a inceput si sa manance iar diaree a avut doar 3 ieri.
Nu am inteles de ce ne-a tinut in spital pt ca nu a fost sub supraveghere.Venea asistenta dimineata si seara si ii dadea injectia in branula si la revedere, nu o mai vedeam toata ziua.
Asta puteam face si acasa.Doct a venit la vizita la ora 14 si atat, nu tu vizita de seara sau vizita de dimineata.
V-am mai zis eu ca doct e batran, are peste 70 de ani si uita de la mana pan la gura.Azi cand a venit la vizita si i-am spus de razvi ca e bine si cum ma mancat nu am vomitata nu a mai facut febra etc, ne-a intrebat daca venim la injectii dimineata si seara, sa putem merge acasa.Eu:Daaaa, venim numai sa ne lasati acasa.Si il intreb apoi de concediu medical si se uita pe foaie la inceput si im zice ca de fapt nu-s internata ca nu mi-o acut internare, ceva de genu, nu asta vreau sa spun, vreau sa spun ca in momentul in care si-a dat seama ca eu sunt cea care a reuzat internarea luni si-a schimbat total tonul vorbirii si mi-a spus ca nu ma lasa acasa.Say whaaaaat????Am ramas masca!Acu doua minute imi spune ca pot sa merg acasa si acu ca nu.Si imi zice ca de fapt trebuie sa cumpar injectiile daca vreau sa merg ca spitalul nu mai are.Da asta imi psunea in timp ce iesea pe usa si nu am apucat sa mai zic nimic.Am oprit-o pe asistenta si i-am spus sa ii zica sa imi scrie reteta ca le cumpar numai sa ma lase acasa.Apoi a venit asistenta si mi-a zis ca trebuie sa semnez ca plec pe propria rasp acasa.
Tratamentul pt acasa ii groaznic, mi-a dat cefort ca zice ca are rosu in gat
Am vb cu un pediatru si mi-a spus sa continui cu ampicilina.
Razvi are inca branula la mana, da nush ce sa fac, sa i-o scot sau sa-i mai las cat mai are injectiile.El bietu se simte foarte rau ca e legata mana aia si are atela pusa ca sa nu indoaie mana.
Nu-l pot nici dezbraca de bluzita sa pot sa-i fac o baie ca lumea.
Oare nu-i mai mare discomfortul ca o are la mana sau o intepatura de injectie la 12 ore?

Alina023, felicitari, am citit ca ati avut succes la interviu.Ma bucur mult pt voi.

Gatta, vad ci voi ati avut parte de belele.Uf, groaznic e cu copilul bolnav.Mie mi se pare mare lucru cum a fost Rzvan acum, nu-s obisnuita sa-l vad chiar asa de bolnavior.

Roli ,ma bucur ca ti-ai schimbat impresia despre educatoare.Copilasii au arata absolut minunat imbracati in ingerasi.Andreiu tau se remarca printre toti, frumusel ca o fetita

Creata la multi ani si multe bucurii!!

Laurici, sanatate multa si tie!

Am vazut si pozici cu Erici si Filip, cu Thomas pentru fiecare flacau!

Va las ca vine tanti sa ii de-a injectia piciului.
Pa

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Inca ceva, am si eu cateva pozici pe blog de mos nicolae!Le pusesem de luni da nu am mai apucat sa anunt.

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ramona, ma bucur tare ca ati venit acasa si ca Razvan e pus pe picioare, dar imi pare rau ca tb sa faca injectii.
Despre comportamentul medicului ...un nesimtit ca multi.
Pozele de la mos nu le-am gasit, dar m-am delectat cu alte poze cu zambiciosul cretulin.

Fetele, Andrei e magulit de atatea laude si aprecieri si va multumeste.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ba le-am gasit ca am citit aiurea si nu vazusem ca-s pe blog. Cu cata migala isi face el ghetutele.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani printesei Adela si printisorului Eric! Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti pana la adanci batraneti!

Silvia, citesc frecvent pe cretulinele la patrat...iti urez cu drag La multi ani si nu scap ocazia sa-ti spun ca....arati trasnet, mamy!!!

Alinush, curajoasa de plush felicitari!

si pt Razvi de Ramona...sa te faci bine repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Inca ceva, am si eu cateva pozici pe blog de mos nicolae!Le pusesem de luni da nu am mai apucat sa anunt.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Razvan 2+

Ramona, imi pare rau ca ati trecut prin neplacerile aferente spitalizarii; noi am trecut de aproximativ 10 ori prin ce ai povestit tu (chiar exact prin ce ai povestit...), pt ca Daria a fost f bolnavicioasa pana acum si a necesitat de multe ori spitalizare.
Acum bine ca a trecut, poate ai un pediatru de incredere care sa te sfatuiasca ref branula sau injectie... nu e cazul sa ne dam noi cu parerea, pt ca ne depaseste (pe mine, cel putin...).
Am vazut pozele cu cel mic si vroiam sa te intreb cum se cheama jocul ala cu bilute si tabla. E o idee buna pt Daria. Mersi.
Sanatate piciului!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput