LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinus bravoooooooooooooooo!! ma bucur tare ptr voi!!

gatta vai Doamne prin ce ai trecut cu piticuta .. bine ca e ok acum. despre turcia .. mda .. cam asa sta treaba pe acolo. ceva shopping ai facut?

ramonici tin pumnii sa fie bine razvanici.

lala yeah i know .. dar uite ca la eva la grupa nu prea au idei doamnele ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Fetelor, dragelor...am luat interviul!!! Suntem acceptati in Quebec!!! Suntem fericiti!!
Multumim din suflet pentru toate gandurile voastre bune! In mod sigur ne-au ajutat, ca intotdeauna! V-am simtit aproape!

Din pacate sunt iar pe fuga...plecam sa o luam pe Ana de la ai mei si apoi intr-o mini vacanta la munte, combinata cu treburi de job.

Urez multa sanatate clopoteilor bolnaviori!

Si multumesc pentru urarile de la multi ani la adresa Anei! Acum mergem si noi sa o sarbatorim si pupacim!! Imi este asa dor de ea!!

Va imbratisez cu mare mare drag!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

FELICITARI ALINA!!!
Bafta multa in continuare si sa va vina viza repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Alina ma bucur mult pentru voi! Petrecere frumoasa cu papusica sarbatorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ramona cum mai sunteti? sanatate puiului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Elle, la Andrei sunt toti fulgi de nea, imbracati in alb. Foarte usor de gasit iarna pereche de pantaloni albi pentru baieti

Simona, wow ce ati tras cu Sara , multa sanatate

Pe Andrei il imbrac in strampi albi si o camasuta alba mai lunga, ii vine aproape pana la genunchi, imprumutata de la fetita prietenilor nostri. Aripioare de ingerasi au la gradi.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Fetelor, dragelor...am luat interviul!!! Suntem acceptati in Quebec!!! Suntem fericiti!!
Multumim din suflet pentru toate gandurile voastre bune! In mod sigur ne-au ajutat, ca intotdeauna! V-am simtit aproape!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Un mare BRAVO! Mama ce misto! Ma bucur enorm pentru voi si viata noua care va asteapta.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Alina , bravo pentru reusita la interviu ...va doresc ca asta sa fie inceputul unei vieti noi mult mai bune , cu multe impliniri si vise realizate ! Sa fie intr-un ceas bun ! Cand plecati ?

Ceska , nu stiu care este cauza absentei tale insa ce pot sa spun este ca toate zuzele ti-au simtit lipsa , am tot strigat dupa tine si ne-a lipsit cafeaua ta de dimineata. Cum zicea si Laura , cred ca acest forum poate fi o buna forma de terapie pentru suflet , ca suntem langa tine si oricand vei simti nevoia , vom fi deschise sa te ascultam , sa te intelegem si sa te ajutam.

Laurici , imi pare tare rau pentru pneumonia ta ...sper sa te faci repede bine si sa-ti revina buna dispozitie !

Felicitari iepurasilor Iulia si Sasha pentru primii dintisori si multi pupici Annei -am vazut filmuletul - e foarte sigura pe picioruse !

Miky Finland , sa fie intr-un ceas bun , sa ai o sarcina usoara si bebe sa se nasca sanatos si la termen !

Elle , si educatoarea Sarei a mers pe ideea sa organizeze o serbare simpla , fara costume si roluri , motivand tot asa ca sunt prea mici si va iesi o brambureala daca incearca ceva mai complicat. S-a mai schimbat putin intre timp , a hotarat sa le dea la fiecare cate un mic rol , insa fara costume speciale. Eu sunt de acord cu ea...a mai incercat ea la o sedinta cu parintii sa ne demonstreze ce progrese au facut piticii si a iesit un haos ...

Roli , felicitari pentru noul job...chiar daca nu este cel ideal , conteaza ca te reintegrezi intr-un colectiv , ca faci si altceva in afara de treburile casei si , de ce nu , orice banut in plus este important pe vremurile astea de kko.

Roxana , cum mai e Buburuza , i-a trecut infectia ?

Nu stiu ce mai vroiam sa zic...sunt varza de obosita !

Pupici

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

gatta vai Doamne prin ce ai trecut cu piticuta .. bine ca e ok acum. despre turcia .. mda .. cam asa sta treaba pe acolo. ceva shopping ai facut?

Elle , nu...n-am reusit sa-i iau nici macar Sarei cadou de Mos Nicolae ...de la aeroport am mers direct in Cora si i-am luat jucarii. In Istambul am intrat intr-un mall sa caut jucarii , dar mi s-au parut ingrozitor de scumpe.Din bazar n-am luat nimic pt ca mi-era groaza sa ma arat interesata de ceva ca tabarau turcii pe mine ...mi-a luat o jumate de ora sa pot sa scap de unii . Timpul a fost scurt si am preferat sa mi-l petrec vizitand ...am intrat in foarte putine magazine si am luat numai suveniruri si dulciuri .Maybe next time !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani, Adeluta buburuza!!!!!! Sa fii sanatoasa, sa ai noroc in viata, sa fii isteata si descurcareata!!

La multi ani, Eric cel voinic! Sanatate si noroc, multa fericire alaturi de fratior, parinti si cei dragi!!

La multi ani, Creata noastra draga!!! Sa ai numai zile senine, multa fericire si sanatate si sa-ti realizezi toate dorintele!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani Adela si sa iti fie viata plina de fericire,noroc,belsug si sanatate !

La multi ani fericiti Eric,numai bucurii iti dorim alaturi de parinti si fratior!

Mergi la inceput