Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)
Raspunsuri - Pagina 11
livia1980 spune:
Buna din nou...maine intru pe album si micsorez fotografiile..ca ocup muuuult spatiu!Acum e tarziu!
Noapte buna!
It's the most wonderful time of the year!
adina_bulina spune:
Multumim frumos de urari!!!! Va pupam dulce! Uram si noi celor care poarta numele Sfantului Nicolae "La Multi Ani!".
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unboticutz am uitat sa precizez: panie de casa cu masina moulinex, iese ff buna si fara tone de prostii prin ea. mami de strengarel dulce Rares Mihai www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
Si eu folosesc tot masina de paine. Si tot Moulinex.
Sunt f multumita
micki_mica spune:
Aici schimbul 3. Astept sa termin ciorbita si nani. Maine va servesc cu cate o portie de ciorbita de vacuta. Mai dietetica (ciorbita).
La mine maretul plan de culcat copil in patut, a esuat. . Ma cauta si in somn. Si nu mai pot de dragul lui . Deci...sex...om mai vedea cand mai pupam. Sa fim noi sanatosi!
Somnic pufos!
Miki a lu' Kiti
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Aici schimbul 3. Astept sa termin ciorbita si nani. Maine va servesc cu cate o portie de ciorbita de vacuta. Mai dietetica (ciorbita). La mine maretul plan de culcat copil in patut, a esuat. . Ma cauta si in somn. Si nu mai pot de dragul lui . Deci...sex...om mai vedea cand mai pupam. Sa fim noi sanatosi! Somnic pufos! Miki a lu' Kiti |
noi avem discutii in fiecare zi pe tema asta....daca e in pat langa mine nu se trezeste deloc 9-10 ore...daca il pun in patut de 3-4 ori il iau , il pun langa mine, ii bag tzatza in gura...adoarme si il pun la locul lui in patut...sau nu cand e sotul acasa nu am ce face, si tre sa fac drumurile astea
acum de ieri am lipit patul lui de al meu si am lasat gratia sa ne desparta...acum e acolo de 3 ore...doarme s-a trezit de 2 ori, l-am mangaiat prin gratii si nu l-am mai luat langa mine.momentan e ok....
poate ne lecuim si invatam sa dormim toata noaptea si fara mami...stiu alte mamici care au luat de tot gratiile si au dormit asa...
din ce am citit pe net cica pe la 5 ani...isi descopera independenta si se ''cer '' singuri sa doarma la ei in patut.mai stiu si altii care au dormit cu copil in camera , iar apoi cand s-au mutat, copilul a dormit fara nici o problema in alta camera singur, pe la 3-4 ani....problema e...ce facem pana atunci?ne mutam? asteptam 5 ani?
si mai e o chestie....de aia ne-am facut copii ca sa nu-i alaptam , ca sa nu dormim cu ei, ca sa scapam de ei de cate ori avem ocazia?(drepturile de autor nu-mi apartin, dar mi-au dat de gandit)
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
iubita Nikole cu inatarieri ca am fost busy ieri!
Arthur!
Mara
Darius
la multe lunite pufuleti! Danyelana asteptam cinstea, sa-ti traisca puiul!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
dulcineea_cj spune:
Dau repede cafeaua aburinda si fursecuri cu vanilie sau ciocolata si am fugit !
Sa aveti o zi minunata impreuna cu pufuletii vostri si sa va bucurati de ei la maxim ! Va pup !
ale1212xa spune:
neatza
cafeaua e fierbinte
unde sunteti? faceti nani??
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ale1212xa spune:
dulci primesc o cafea si de la tine
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
rox_y spune:
neatza.. de cafe
i-a iesit pe tampla dreapta pana la obraz niste bubite...nu sunt unele langa altele...dar sunt dese...in rest nu am mai observat alte semne/bubite..oare ce o fi?
editez sa va spunca de ieri are si diaree. Poate ma ajutati cu un indiciu..ceva..
Mami de Diana - 31.12.2009 -