Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)
Raspunsuri - Pagina 10
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
mami de Alex si Radu |
da, stiu
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
Nik0le spune:
LMA Nicolete si Nicolai! LML Lucas si Maria Dalia!
micki, mersi de chemare/indemn, sunt pe aici, iti tin companie la indopat cu cioco. Of, ce sperietura ati tras, pupici lu Kiti sa-i treaca repede!
cris.d, MP, tomaca, haircut, roxy, alexutzzza, oani, va multumesc frumos pentru urari! cris.d, faine cadouri, sa va bucurati de ele! oani, 41 de grade?! Imi pare tare rau ca bietul Luc sufera atat... Insanatosire grabnica!
ratusca, felicitari pentru ridicatul in picioruse! Noi am trecut de putin timp de la scoica la scaun auto (fixat cu spatele la sensul de mers). Noroc ca-l aveam de la nr 1, ca pe praful asta numai asta ne mai lipsea de cumparat. Sanatate multa, sper ca sunteti mai bine.
Sa nu uit, danyelana, simplicity, myky, va multumesc pentru urarile ref aniversare!
xela, of, sanatate multa si bafta vineri!
Lillo, vazut pozele de pe mail, ce-a crescut piticul! Si ce harnicuta e nr 1!
Mai aveam cate ceva de spus, dar crosetez de dimineata la mesaj si-s cu amandoua si... atat am putut.
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 Larisel - de acord cu tine cu Novocalminul. Eu am rugat-o pe mama sa-mi trimita, dar de folosit nu l-am folosit. M-am gandit ca daca, Doamne fereste, face convulsii de la febra, atunci i-as da, dar altfel, fac ce face toata lumea care nu foloseste algocalminul (eu iau, dar sunt ditai grasa): alternez paracetamolul si Nurofenul la 4 ore sau chiar la 3 ore jumate, ca a fost nevoie. |
Mie pediatra (in care am incredere) mi-a recomandat "anti-convulsii" (adica preventiv la temperaturi peste 39.5 grade) desitin intrarectal (adica diazepam). Prefer varianta asta decat novocalminul.
larisel spune:
citat din mesajul lui unboticutz intrebare: ati facut/faceti analize de control la 1an? stiti cumva unde se recolteaza din deget? ni s-a recomandat sa verificam sa nu fie anemic. mami de strengarel dulce Rares Mihai www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
Si noi vrem sa facem un screening general acum la 1 an, doar ca vom lua trimitere pt analize de la medic si vom ashtepta (cu programare) cat e nevoie ca sa nu le platim. Oricum nu ne grabim.
simplicity spune:
Ce liniste e;
la Ariana ii iese al 5 lea dintisor si e foarte "suparata",nici in brate nu se linisteste:(
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic"
Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..
livia1980 spune:
Buna seara!
Ne-am linistit si noi intr-un final..si sunt bucuroasa ca pot sa staucu puiul meu acasa 2 ani, neconditoonata de nimeni.Si cu aceeasi bani!Nu stiu daca rezist atat, dar macar am de ales.
Va fi urat de mamicile care vin, dar cine stie poate va fi mai bine si vor schimba astia iar legea
Revin cu rugamintea sa-mi spuneti ce cizmulite sau ghetute le-ati luat voi la pufisori?Ca eu nu stiu :sa die cu talpa tare, mai moale???Si de unde le-ati cumparat??Ca am fost ieri prin magazine (in cateva) si ce-am gasit cu blana naturala pe interior aveau de la marimea 22...si ce era 20 nu-i intrau pe piciorus(erau prea dure)...
O seara buna ..si vise placute!
It's the most wonderful time of the year!
miremia spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna seara! Ne-am linistit si noi intr-un final..si sunt bucuroasa ca pot sa staucu puiul meu acasa 2 ani, neconditoonata de nimeni.Si cu aceeasi bani!Nu stiu daca rezist atat, dar macar am de ales. Va fi urat de mamicile care vin, dar cine stie poate va fi mai bine si vor schimba astia iar legea Revin cu rugamintea sa-mi spuneti ce cizmulite sau ghetute le-ati luat voi la pufisori?Ca eu nu stiu :sa die cu talpa tare, mai moale???Si de unde le-ati cumparat??Ca am fost ieri prin magazine (in cateva) si ce-am gasit cu blana naturala pe interior aveau de la marimea 22...si ce era 20 nu-i intrau pe piciorus(erau prea dure)... O seara buna ..si vise placute! mami fericita dintr-o poveste de Dragobete It's the most wonderful time of the year! |
Mara le are pe www.pjshoes.ro/shop/fete/15-cizme-lilly.html" target="_blank">astea dar pe negru.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
lucia2000 spune:
Sa va aratam si noi ceva poze cu cadourile de la Mos Nicolae.
Aici.
Legat de bavetica noi nu stim ce-i aia.
Teo daca ii puneam bavetica era deja in gurita in 2 sec asa ca am renuntat la ea de mult, de la prima utilizare.
lucia2000 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
mami de Alex si Radu |
Uite www.culinar.ro/articole/citeste/1600/cum-acoperim-un-tort-cu-martipan" target="_blank">aici cum se acopera un tort cu martipan.
Sper ca ti-am fost de folos