Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)
Raspunsuri - Pagina 9
unboticutz spune:
buna seara
am sarit direct la capitolul asta ca nu pot tine pasul cu voi. am vazut insa aprecierile la adresa lui rares si va multumesc mult
apropos de murdarire, RAres vrea linguritza sa manance singur dar problema e ca o foloseste pe post de prastie si arunca cu mancarea pe peretzi roata. nu intentionat dar neputandu-se coordona mereu arunca prea tare linguritza in/din castron. cica murdarirea e buna dar si daca stau sa curatz dupa el o ora tot el plange ca nu ne jucam. solutia mea: firmituri de paine pe masutza, e f ocupat sa le culeaga cu degetzelele sau culimbutza direct.
pupam
mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
unboticutz spune:
am uitat sa precizez: panie de casa cu masina moulinex, iese ff buna si fara tone de prostii prin ea.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Subscriu! Si nu este singurul exemplu. Mara nu este chiar un exemplu de cumintenie, la petrecerea patriotului nu prea era in apele ei. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
nici jiji n-a fost in apele lui....(era kk pana in gat iar masa n-a stiut..)ca in alte conditii imi tihneste si mie sa mananc o firimitura de pizza
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
unboticutz spune:
intrebare: ati facut/faceti analize de control la 1an? stiti cumva unde se recolteaza din deget? ni s-a recomandat sa verificam sa nu fie anemic.
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
mami...nimic nu e intamplator pe lumea asta. faptul ca nu se potrivesc toate MOMENTAN asa cum iti doresti tu nu insemna ca esti egoista. ce este f clar e ca SIGUR ISA TREBUIA SA SE NASCA....asa a vrut ea, chiar daca n-a fost contextul potrivit...esti tanara, frumoasa, deshteapta.....in ziua de azi cand iubesti pe cineva un copil chiar nu inseamna un obstacol.... sunt sigura ca intr-o zi...veti fi 3 ...sub o ...umbrela:) Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
...multumesc frumos...atat de bine le spui ...adevarul este ca nu am regretat niciodata ca am ales varianta CU ISABELA ....imi face fiecare clipa de nshpe mii de ori ma frumoasa ... nu imi mai pot imagina viata fara ea, doar ca mi-ar fi placut sa aiba si ea un tatic care sa o ajute sa isi curete ghetutele ...dar asa cum zici si tu ...poate intr-o zi o sa fim 3 sub o umbrela ...doar tata nu este cel care te face, ci cel care te creste ...nu???
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Dece cam seamana jiji tau cu a meu si la cadouri, a meu i-a pus chiar in papuci , mie , mamei si Anastasiei , ce m-a distrat a fost ca fetei i-a pus dublu fatza de mine. S-a scuzat dragul de el ca nu a avut timp si chiar il cred. Anastasia a primit de la nasi un hainutze, jucarii , de la mama o pisicutza kitty, eu i-am luat o pereche de cizmulitze de zapada , e la a 3 -a pereche de incaltari de iarna iar eu 0, oricum de mosu asta eu stiu de dulciuri, celalalt e mai imp. Masinutza de la chicco deja i.-am dat-o ca nu am rezistat nu stiu ce o sa-i mai iau. pui mic |
ei la mine a foat un pic altfel...i-am zis ca daca vrea sa-mi ia ceva...ca el e destul de atent....sa-mi ia un tel....apoi i-am zis..stii...mi l-am luat eu...asa ca...platesti tu...apoi...si-a luat el niste blugi...si i-am zis...bine ca insisteasem io...gata acu santem chit...numai ca asta se intampla acu vreo sapt....SI NU SE PUNE...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
micki_mica spune:
citat din mesajul lui oani_2002 micki_mica - bietul Kiti. Nu a ramas cu frica de patrupede? Sper ca n-a fost si cu latrat din ala infiorator, sa sperie copilul! |
Oani mersi de intrebare. Cainele este un pechinez. Destul de cuminte si care a mai avut contacte cu alti copii. Dar nu stiu daca toti l-au tras de coada, cum a facut Kiti. Azi am iesit un pic la plimbare si cand a vazut caini s-a bucurat ca de obicei. Zic eu ca nu s-a speriat asa de rau.
sarbatoritul.
Miki a lu' Kiti
vias spune:
Dragi mamici si burtici, acesta este un mesaj pt fetele din Brasov..si nu numai..
Miercuri , 8 decembrie, ora 11:00 iesim in fata prefecturii din Brasov, pentru a ne cere drepturile noatre si ale copilasilor nostrii:
Cerem 85% cuantumul indemnizatiei si 2 ani CIC.
Va rugam sa ne fiti alaturi,
va asteptam!!
PS:VA ROG SA ANUNTATI SI PRIETENI, CUNOSCUTI, PARINTI PRIN PARC!!! ESTE IMPORTANT UN NUMAR CAT MAI MARE!! SE PARE CA NUMAI ASA NE VOM FACE AUZITI!!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
ale1212xa spune:
indemnizatia ramane la fel pentru cei aflat in plata
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui ale1212xa indemnizatia ramane la fel pentru cei aflat in plata ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
mami de Alex si Radu