Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)
Raspunsuri - Pagina 12
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Dau repede cafeaua aburinda si fursecuri cu vanilie sau ciocolata si am fugit ! Sa aveti o zi minunata impreuna cu pufuletii vostri si sa va bucurati de ei la maxim ! Va pup ! When I see your face There's not a thing that I would change Cause you're amazing Just the way you are And when you smile, The whole world stops and stares for awhile Cause you're amazing Just the way you are 2 ochi albastri |
Neatza!!
pt coffee ...m-am servit si eu cu o cana plus un fursec pe ascunse
O zi minunata si de la noi!!!!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Eleysa spune:
citat din mesajul lui simplicity Ce liniste e; la Ariana ii iese al 5 lea dintisor si e foarte "suparata",nici in brate nu se linisteste:( Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic" Motivatia zilei: Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi. Ce vei construi din ele, e decizia ta... Perete, Drum sau un Pod... Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic. La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut.. |
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Eleysa spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Sa va aratam si noi ceva poze cu cadourile de la Mos Nicolae. Aici. Legat de bavetica noi nu stim ce-i aia. Teo daca ii puneam bavetica era deja in gurita in 2 sec asa ca am renuntat la ea de mult, de la prima utilizare. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
...ce baiat cuminte a fost!! Dar si ce de incaltari a scos el la interval
tomaca spune:
Buna dimineata fetelor,
Multumiri de cafea Dulci si Alexa.
Astazi avem 3 sarbatoriti:
Arthur a lui Dany
Ioana-Cristina de mandruta
Mara Andreea de rebiana27
Sa cresteti mari si sanatosi.
O zi frumoasa sa aveti!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
Eleysa spune:
Am vazut poze frumoase cu Alexandru de Livia ... ce frumos ningea !!!
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna seara! Ne-am linistit si noi intr-un final..si sunt bucuroasa ca pot sa staucu puiul meu acasa 2 ani, neconditoonata de nimeni.Si cu aceeasi bani!Nu stiu daca rezist atat, dar macar am de ales. Va fi urat de mamicile care vin, dar cine stie poate va fi mai bine si vor schimba astia iar legea Revin cu rugamintea sa-mi spuneti ce cizmulite sau ghetute le-ati luat voi la pufisori?Ca eu nu stiu :sa die cu talpa tare, mai moale???Si de unde le-ati cumparat??Ca am fost ieri prin magazine (in cateva) si ce-am gasit cu blana naturala pe interior aveau de la marimea 22...si ce era 20 nu-i intrau pe piciorus(erau prea dure)... O seara buna ..si vise placute! mami fericita dintr-o poveste de Dragobete It's the most wonderful time of the year! |
Subscriu! nici eu nu gasesc incaltari de mers care sa ii vina,ce gasesc pe piata ptr mers sunt mari sau sunt din carpa ptr tinut in carutz.
Eu inca am incaltari de carucior dar deja in alea ii inghetza picioarele sau am niste adidasi de la Nike care i-a primit cadou de la botez si abia acuma ii incalta. Sunt nr 4 UK (20 european) dar ii sunt un pic mari, macar nu ii cad din picioare ca nu sunt f duri...
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Sa va aratam si noi ceva poze cu cadourile de la Mos Nicolae. Aici. Legat de bavetica noi nu stim ce-i aia. Teo daca ii puneam bavetica era deja in gurita in 2 sec asa ca am renuntat la ea de mult, de la prima utilizare. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Dosamne cate incaltari are Teo!!! Nici eu nu am atatea incaltari nici daca scot la bataie toate sezoanele !
Si ce de-a jucarii!
Si ce mare cantaretz!
LUCIA, IMI PLACE MULT CHITARA, de care e? ptr ca si eu ii caut o chitara lu Yannis dar inca nu m-a convins niciuna din ce am vazut pana acum. Tati nostru e mare cantaretz de chitara bas si mereu cand canta tati Yannis se uita fascinat, asa ca as vrea sa ii iau si lui una de jucarie daca pui link
de Yannis
alexutzzza spune:
Si daca tot suntem la petrecut si beut as bea si ptr indemnizatie, dar nu zic hop pana nu trecem parleazul. OK imi doresc din suflet sa fac si un al doilea copil sper sa ne ajute Dumnezeu , nu mi se pare corect sa ii diferentiez stand cu Yannis 2 ani si cu al doilea numai unul, dar macar stiu cum stau de la bun inceput si-mi fac planul de bataie din timp, tot e ceva fata de ate f..te si face copil pe o lege si a te trezi dimineata cu alta
de Yannis
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Printzul Arthur de Danyelana si Ioana-Cristina de Mandruta !! de Yannis |
mami de Alex si Radu