Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)
Raspunsuri - Pagina 13
mamidepuiuti spune:
neata buna,multumesc dulci de cafea
lucia sarumana,asa am facut,dar credeam ca mai trebuie ceva
cate perechi de ghetute,sandalute,pantofiori are teo si cate jucarii a adus mosul sa le stapaneasca sanatos si cu placere!
pupam norutza mica sa ii treaca mai repede durerea ...of,dintisorii astia...
mami de Alex si Radu
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unboticutz intrebare: ati facut/faceti analize de control la 1an? stiti cumva unde se recolteaza din deget? ni s-a recomandat sa verificam sa nu fie anemic. mami de strengarel dulce Rares Mihai www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
neata, iar raspund pe masura ce citesc.
I-am facut lui Dani analize la 9 luni si ii voi face si la 1 an, inainte de vaccin.
Nu i-au luat sange din deget, ci din vena. E mai sigur ca va curge mai mult. Nu e nici o problema, uita imediat, plange ce e drept, dar mai mult pt ca e imobilizat, nu de durere. Parerea mea, pt ca pe mine nu ma doare niciodata si ma uit cum curge in fiola aia intotdeauna.
tomaca spune:
citat din mesajul lui unboticutz buna seara am sarit direct la capitolul asta ca nu pot tine pasul cu voi. am vazut insa aprecierile la adresa lui rares si va multumesc mult apropos de murdarire, RAres vrea linguritza sa manance singur dar problema e ca o foloseste pe post de prastie si arunca cu mancarea pe peretzi roata. nu intentionat dar neputandu-se coordona mereu arunca prea tare linguritza in/din castron. cica murdarirea e buna dar si daca stau sa curatz dupa el o ora tot el plange ca nu ne jucam. solutia mea: firmituri de paine pe masutza, e f ocupat sa le culeaga cu degetzelele sau culimbutza direct. pupam mami de strengarel dulce Rares Mihai www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
Ce bine imi pare ca ai reusit sa intrii sa ne mai dai vesti!
Saptama trecuta am profitat de link dat de Decenuela cu odiseea de la burtici si am mai rememorat sau descoperit clipe (mai ales de cand eram la spital). Ti-am citit cateva postings si m-am gandit ca nu te-am mai auzit de mult.
Si uite ca ne-ai dat noutati.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui unboticutz intrebare: ati facut/faceti analize de control la 1an? stiti cumva unde se recolteaza din deget? ni s-a recomandat sa verificam sa nu fie anemic. mami de strengarel dulce Rares Mihai www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
Eu am sa ma duc inainte de 1 an. Cred ca saptamana viitoare daca este gata cabinetul doctoritei. Mi-a zis ca-i va lua din deget sange.
varsta lui Tudor
blue_flower spune:
De abia astept sa ajunga doc pediatra la cabinet, sa o pot suna.
Aseara, la baita, cand l-am decalotat sa il spal, am observat bubite mici, gen iritatie, pe capul penisului, si pielea era iritata, rosie. Pe mine m-a luat cu transpiratii....
Oare de aia o fi el mai iritat si o plange? Il ustura cand face pipi?
Of....sper sa imi dea prin telefon ceva, vreun unguent, sa nu ma cheme la cabinet....
ati mai auzit de asa ceva, mamici de baietei?
tomaca spune:
citat din mesajul lui elefantica Acum si eu ....cioara ...dar trebuie sa va spun ...azi m-a topit isabela ...toata ziua nu s-a despartit de bebele primit de la Moshu'...s-a plimbat cu el prin toata casa...l-a leganar...pupat ...i-a si cantat un fel de "nani nani" .......nu credeam ca deja incep sa se joace asa cu papushile ...am si filmat-o, poate reusesc sa pun si eu filmuletul sa-l vedeti Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
Se cunoaste ca este fetita. Lui Tudor i-a trecut repede de bebe.
varsta lui Tudor
lorex spune:
citat din mesajul lui rox_y neatza.. de cafe i-a iesit pe tampla dreapta pana la obraz niste bubite...nu sunt unele langa altele...dar sunt dese...in rest nu am mai observat alte semne/bubite..oare ce o fi? editez sa va spunca de ieri are si diaree. Poate ma ajutati cu un indiciu..ceva.. Mami de Diana - 31.12.2009 - |
ar fi bine sa suni la un cab de pediatrie sa intrebi
probabil ca e o boala de copilarie
bobitza a vut si febra si diaree inainte de roseola
sanatate!
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower De abia astept sa ajunga doc pediatra la cabinet, sa o pot suna. Aseara, la baita, cand l-am decalotat sa il spal, am observat bubite mici, gen iritatie, pe capul penisului, si pielea era iritata, rosie. Pe mine m-a luat cu transpiratii.... Oare de aia o fi el mai iritat si o plange? Il ustura cand face pipi? Of....sper sa imi dea prin telefon ceva, vreun unguent, sa nu ma cheme la cabinet.... ati mai auzit de asa ceva, mamici de baietei? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Nu ni s-a intamplat, dar cu siguranta il deranjeaza la pipi.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
ar fi bine sa suni la un cab de pediatrie sa intrebi probabil ca e o boala de copilarie bobitza a vut si febra si diaree inainte de roseola sanatate! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Da, uite. Cine stie le cunoaste. Parca a avut si febra zilele trecute, nu-i asa?
varsta lui Tudor