Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***
Raspunsuri - Pagina 9
simonapro spune:
Buna!
Adirys: felicitari pentru bebe si sarcina usoara! Teona e tare frumusica 
Gaza: ma bucur ca te-ai intors si ca ai o stare de spirit mult mai buna, eu nici nu mi te inchipui altfel 
Geanina: multa sanatate micsunicii, sa treaca totul pana la serbare 
Eu sunt putin suparata, ca mi s-au stricat ochelarii si numai asta nu-mi trebuia luna asta, asa aveam o gramada de cheltuieli, maine ma duc sa vad cat ma costa, sper sa nu fiu nevoita sa renunt la intalnirea din Bucuresti 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Scumpaaaaaaaaaaa! Doamne, ce scumpa e, are in pozele de la "iunie-iulie" una cu buclele lasate liber,parca e o papusha, parca e pictata!! Cam asa sunt si ochelarii de soare ai lui Sophiphi, toata ziua se admira-n oglinda cu ei pe ochi sau pe cap:)))Ce e in 10 iulie, Rac sau Leu?... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni Manole forever Sovata |

Aia e singura data in care a purtat ochelarii pentru ca nu-i suporta la ochi, la fel cum nu suporta nimic pe cap. Am pacalit-o atunci pt poza.
Bebe 2 va fi Rac, exact de ceea ce m-am ferit si am spus mereu ca nu voi face un copil in zodia asta. Dar Doamne Doamne a hotarat alfel
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Andrada Teona
novus spune:
| citat din mesajul lui adirys21 Si acum vreau sa va intreb cand e iesirea de la moeciu ca nu am reusit sa citesc tot din urma. Mi-ar face placere se venim si noi. ![]() ![]() ![]() Printesa mea Teona Mami fericita de printesa Andrada Teona |
Special pt Adyris !!! Bine ai revenit !!!
Avand in vedere ca mai e putin timp pana la marea intalneala reiau anuntul deoarece maiam vem o camer disponibila si poate sunt doritoare !!
Intalneala Moeciu 17-19 dec 2010
http://www.podulturcului.com/
380 ron/ familie/2 nopti cu mancare inclusa
Astazi am povestit cu administratorul de acolo si i-am propus ca meniu : mic dejun dimineata apoi ciorba + gustare calda la pranz iar seara fel principal ca sa nu ne aglomeram cu toata mancarea seara cand avem alte treaburi importante de facut
Cum vi se pare ?
Nu uitati sa aduceti cadoul de minim 50 ron pt intalnirea copiilor cu Mosu' si nu numai
Abia astept sa ne vedem !!!
Veniti ??!!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Noi plecam la chef de pici !!!!!ne auzim mai tarziu !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
adirys21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Special pt Adyris !!! Bine ai revenit !!! Avand in vedere ca mai e putin timp pana la marea intalneala reiau anuntul deoarece maiam vem o camer disponibila si poate sunt doritoare !! Intalneala Moeciu 17-19 dec 2010 http://www.podulturcului.com/ 380 ron/ familie/2 nopti cu mancare inclusa Astazi am povestit cu administratorul de acolo si i-am propus ca meniu : mic dejun dimineata apoi ciorba + gustare calda la pranz iar seara fel principal ca sa nu ne aglomeram cu toata mancarea seara cand avem alte treaburi importante de facut Cum vi se pare ? Nu uitati sa aduceti cadoul de minim 50 ron pt intalnirea copiilor cu Mosu' si nu numai Abia astept sa ne vedem !!! Veniti ??!!!! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

Multumesc!!!
Venim si noi!!!

Cu cine trebuie sa iau legatura pentru detalii si plata avansului?
Astept un nr de tel sau id de mess pe PM
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si
9+
Ilinca_M. spune:
Cu novus tre sa iei legatura; intra pe mail-ul comun (vezi ca e schimbata parola, vrei pm sau o stii) si acolo e contul lui novus.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
adirys21 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Cu novus tre sa iei legatura; intra pe mail-ul comun (vezi ca e schimbata parola, vrei pm sau o stii) si acolo e contul lui novus. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni Manole forever Sovata |
Nu stiu parola noua..trimite-mi PM te rog.....Multumesc frumos

Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si
9+
dyana27 spune:
ati vazut legea noua???? grea hotarare pentru mamici

; eu una cred ca as sta oricum ar fi 2 ani acasa, pentru ca toti banii din lume nu fac cat fericirea de a-mi vedea puiutul crescand; astea chiar sunt momente ce nu pot fi cumparate cu 500 de lei. de asemenea stiu ca ne-ar fi extrem de greu, pentru ca eu sunt baza materiala in casa......; dar stiu ca sunt multe familii care nu prea o sa aiba de ales.....
ce sa zic, probabil pana raman eu gravida iar o sa se mai modifice de 3 ori legea; si inca de 3 ori de la nastere pana la 2 ani..... asa ca orice planuri si-ar face o familie acum, clar nu sunt de viitor si trebuie gandite cele mai dure masuri posibile

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Avand in vedere ca mai e putin timp pana la marea intalneala reiau anuntul deoarece maiam vem o camer disponibila si poate sunt doritoare !!Intalneala Moeciu 17-19 dec 2010 http://www.podulturcului.com/ 380 ron/ familie/2 nopti cu mancare inclusa Astazi am povestit cu administratorul de acolo si i-am propus ca meniu : mic dejun dimineata apoi ciorba + gustare calda la pranz iar seara fel principal ca sa nu ne aglomeram cu toata mancarea seara cand avem alte treaburi importante de facut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cum vi se pare ? Nu uitati sa aduceti cadoul de minim 50 ron pt intalnirea copiilor cu Mosu' si nu numai ![]() Abia astept sa ne vedem !!! |
Super!!!!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute