Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22
Si daca tot am revenit in forta sa va dau si o veste mare:
Venim La Moeciu !!!

Bine ai (re)venit! Abia astept sa ne vedem la Moeciu, ca in Bucuresti vaz ca nu reusim! Va aduc DVD-ul.

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22
Denisa si la noi Gaza a primit dulciuri, mai bine zis si le-a insusit pe cele din ghetele noastre. Cele mai apreciate au fost bomboanele de pom , dar nu ca si gust (pt ca nu i-am aratat cum se desfac tocmai ca sa nu ne dea batai de cap) ci ca si obiecte de joaca. La inceput le aduna intr-un cosulet si le plimba prin casa, acum vad ca a descoperit ca au ceva in interior si le foloseste pe post de plastelina, le storceste si modeleaza in maini, semn ca e momentul sa le mutam intr-un loc inaccesibil. Gazei nu-i prea plac dulciurile, bine nici nu i-am dat dar nu-i plac nici cele de casa, raar mananca un biscuite sau ia o gurita dintr-un chec de casa.
Si daca tot am intrat si eu in tupa vesela de la Moeciu, ce zici vorbesti cu onorul consort sa ne asiste cu o filmare atunci cand vine Mosul si cu ceva tehnica ca sa avem acolo o muzica de craciun/dans (asa cum am avut la Palti)? Scuze daca par prea directa dar m-a luat euforia evenimetelor ce vor urma si nu mai am rabdare.

E o duuulce Gazulina.

Am transmis cererea stimabilului meu sot si a fost aprobata in unanimitate.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Buna dragele mele!
Va ofer la toate.
Mai mult ca sigur nu va amintiti de noi din cauza activitatii slabe de pe forum...ehh nu trebuie sa fiti suparate tare pentru ca v-am citit din umbra tot timpul, fiind interesata de evolutia celorlalti ghiocei.
Ma bucur ca toate aveti copii frumosi si isteti, unul mai deosebit decat celalalt... felicitari parintilor.
Citeam zilele trecute pe forum afirmatia facuta de Kea ( parca) cum ca mamicile care nu sunt asa active sunt deja insarcinate cu al dilea bebe. Astfel ca am intrat si eu sa confirm cele spuse de ea si sa va anunt ca sunt insarcinata in 9+ saptamani, DPN 10 IULIE 2011.

Cum sa nu ne amintim? Bine ai revenit si felicitari pt BB!

Teona este tare dulce... bietul matzulic...

Mergi la inceput

Uitam sa ma laud! Desi nu mi-am dat prea mult silintza sa promovez olita... a inceput sa o promoveze Adela, adik una-doua striga "PIPI" (mai rar "caca" ) si ne repezim amandoua dupa obiectul cu pricina. Bine... mai avem si "accidente" sau dimpotriva... alarme false.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Am revenit de la cheful de pici unde ne-am simtit suuuper, Ada a fost in elementul ei si s-a distrat f bine !!

Ma bucur ca ne-am marit gasca pt Intalneala de la Moeciu

Lista completa a participantelor este : Novus, Olga, Denisamada, Ela, Anaan, Pisik, Monnvas, Anca, Bianca, Saby, Gina, Gaza, Adirys

Daca mai sunt doritoare astept sa dea de veste si vedem ce putem face

Nu uitati de cadourile pt pici : minim 50 ron cadoul gata ambalat pt ca o sa le punem biletele si copiii vor trage la sorti ce vor primi de la Mos

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Sa va povestesc o faza faina : ne intalnim la bloc cu o vecina care ne intreaba ce mai facem la care Ada serioasa se uita la ea si zice ca o babuta : iara poua !! ne-am distrat de numa' ce discutii are ea cu vecinii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

adirys21 felicitari pt bb2. sanatate, putere si nervi de otel!

Mergi la inceput

legea mamelor...
se pare ca a devenit un fel de alba-neagra. pana la sfarsitul lui decembrie mai apar cateva variante, mai ales ca ordonanta va ajunge si la votul parlamentului.
iar pana in 2012 se mai gandesc si razgandesc. ca 2012 e an electoral si trebuie facut ceva cu imaginea sifonata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Sa va povestesc o faza faina : ne intalnim la bloc cu o vecina care ne intreaba ce mai facem la care Ada serioasa se uita la ea si zice ca o babuta : iara poua !! ne-am distrat de numa' ce discutii are ea cu vecinii

Mergi la inceput

dulciuri...
ai mei au primit de la mosul fiecare cate o punga cu jeleuri, pungi pe gare le-am ascuns apoi in camara.
ioana mai mananca dulciuri pt ca-l vede pe andrei. dar dulciuri de casa nu ar manca nici unul dintre ei .
cand il vede pe andrei cu vreo bomboana (ca sotul ii mai da ) incepe si ea sa strige si sa planga "bobi" "bobi", dar noi ne facem ca ploua. i-am mai dat ciocolata alba, ca l-a vazut pe andrei mancand.
aseara le-am dat la amandoi fructe uscate: stafide si merisoare. ioana era foarte fericita ca a primit si ea "bobi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ilinca, ai PM
Adyris ma bucur ca veniti cu noi la Moeciu. Felicitari pt bebe din burtik si nu fi necajita dar sa stii ca mie zodia rac mi se pare extraordinara, e in topul preferintelor mele langa scorpion. Bine eu sunt rac deci probabil sunt subiectiva dar daca as putea nu mi-as schimba zodia pt nimic in lume. Iti mai dau eu detalii la Moeciu daca vrei sa te mai linistesti.
Denisa mii de multumiri pt Dvd si pt viitoarele organizari tehnice. Abia astept sa smotocesc putin piticul tau, dar asta fara sa ma vada Gaza mica ca iar se supara pe Adela. Ahh si ca tot mi-am facut curaj, ce zici mai face sotiorul tau un Dvd cu intalnirea de la Moeciu, stiu ca a filmat prima data cand am jucat psihologul. Bine eu as vrea de la toate intalnirile dar deja ma cam lacomesc si nu e frumos. Oricum promit ca incercam sa platim bine efortul, numai sa ne spuneti pretul.
Aris nu stiu daca vei mai citi mesajul meu dar eu cred ca tu ai gasit exact extremele. O gradinita prea mare cu copii putini si o gradi buna dar prea mica. Eu zic sa mai cauti asta daca mai ai timp. Mie gradinita nr 2 clar mi s-a parut ff mica(asa din ce am putut sa vad din poze), pai si eu la gradi de stat cand eram mica aveam clase mai mari decat acolo. Cealalta, cea mare, are dezavantajul ca nu indeplineste exact ceea ce-ti doresti tu, adica Alexandros sa socializeze, sa fie intr-o comunitate nu cum e acasa singurel. Pai cu doar 2-3 copii in grupa intr-un spatiu enorm, efectul nu va fi acelas. In plus de asta trebuie sa te gandesti si la evenimentele care presupun un numar mai mare de copii, gen serbarii, vizite , jocuri care nu se pot realiza cu 4 copilasi. Eu nu mi-as duce Gaza la o gradi cu asa putini copii in grupa, decat eventual in vizite asa ca la un loc de joaca. Nu mi se pare ca indeplineste esentialul rol de socializare si mi se pare intr-un final, plictisitor pt pitic. Eu zic sa mai cauti.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput