Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata mamici

vin regulamentar cu cisterna de cafea

azi voi avea o zi ingrozitoare si am nevoie de tare mult noroc

am o stare

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata,

multumesc pt . geaninna si sa treaca cu bine ziua.

azi se deschide magazin DM in piata Crangasi.

Mergi la inceput

azi dimineata am primit un mesaj pentru o campanie de strangere de cadouri pentru copii din familii defavorizate sau centre de plasament.

in caz ca sunt persoane interesate: http://www.zurli.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=272:vreau-sa-il-ajut-pe-mos-craciun&catid=47:zurli-times&Itemid=292

edit:
Ideea de acolo este foarte simpla: au fost stranse scrisori adresate lui Mos Craciun de catre copiii de la Centrul de zi Sf. Vasile din Bucuresti si de catre 100 copii provenind din familii defavorizate din satul Homorod, judetul Brasov.

Daca doriti sa indepliniti dorintele exprimate acolo veti primi o scrisoare de la unul dintre copii (ex: Maria Popescu- 5 ani, orfana de mama, isi doreste o papusa, o rochita si dulciuri...) si veti incerca sa faceti un pachet care sa contina ce isi doreste copilul.

Asa cum mi-a spus unul dintre organizatorii acestui gest frumos, produsele nu trebuie cumparate din mall-uri, exista si magazine cu preturi mici.

Pe 11 decembrie toate aceste pachete vor fi stranse in Afi Palace Cotroceni (aveti mai multe detalii in articol).

Am vorbit cu organizatorii, si am rugat sa-mi caute scrisori ale copiilor cu varste apropiate de ale copiilor mei, ca mi-e mai usor sa realizez cadoul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna dimineata!
Geanina multumim pt. cafea, chiar aveam nevoie si sa treaca cu bine aceasta zi .

Adirys felicitari pt bb2 si abia astept sa ne cunostem la munte .

Gazza ma bucur ca esti bine si mai ales ca veniti si voi la munte .

Eu sunt putin zombi pt. ca Maia de o saptamana in fiecare noapte pe la 3 jumate se trezeste plangand si ma striga, dupa ce o calmez nu mai vrea sa doarma orice i-asi face si stam aproape 2 ore pana reuseste sa atipeasca din nou. Nu stiu ce ar putea fi, pt. ca maselele nu sunt, probabil ca viseaza ceva si apoi nu mai vrea sa doarma, dar nu-mi dau seama cum se intampla in fiecare noapte aproape la aceiasi ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna dimineata,Gianina, multumim de cafea si sa ai o zi frumoasa.M_Monique foarte draguta initiativa, am trimis si eu un mail sa-mi trimita o scrisoare sau doua.Eu mi-am pus o masca de par cu ulei de masline ca am parul cam uscat, trebuie sa ma tund dar parca nu imi vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby
Eu sunt putin zombi pt. ca Maia de o saptamana in fiecare noapte pe la 3 jumate se trezeste plangand si ma striga, dupa ce o calmez nu mai vrea sa doarma orice i-asi face si stam aproape 2 ore pana reuseste sa atipeasca din nou. Nu stiu ce ar putea fi, pt. ca maselele nu sunt, probabil ca viseaza ceva si apoi nu mai vrea sa doarma, dar nu-mi dau seama cum se intampla in fiecare noapte aproape la aceiasi ora

saby si mutzu meu are aceeasi ora de trezire noaptea, adica pe la 2- 2.15; si la fel nu mai are pic de somn si stam cate 2 ore la joaca (ma rog, noi stam in leagan la calculator); chestia asta s-a intamplat cam de 2-3 ori/saptamana in ultimele 2 luni; in ultima saptamana am reusit sa nu mai dau drumul la calculator, ci doar sa-l dau in leagan; i-am explicat ca si calculatorul face nani noaptea si a fost mai greu prima noapte, dar dupa aia a acceptat si fara el; ce pot sa-ti spun e ca in clipa in care s-a trezit.... n-o sa mai fie chip sa o culci; al meu era fresh si gata de alergat, norocul meu e leaganul; incercarile de culcat la loc se lasau cu isterie, si am zis ca decat sa se isterizeze si sa prinda frica de somn... aia e, n-o dura la infinit; ..... si sper ca am avut dreptatate, pentru ca ultima saptamana a fost de vis pentru mine, doar cu o trezire de titi sau chiar deloc; o singura noapte din 6 s-a trezit de 2 ori si l-am dat in leagan.... dar oricum.... eu nu stiam ce inseamna sa nu ai 5-8 treziri/noapte, sau nopti fara foiala continua.
mai ai putina rabdare, este o etapa, trece si asta.... sper doar sa nu va tina prea mult; fetita unei colege a surioarei, medic si ea, s-a trezit de la 1 la 4 ani in absolut fiecare noapte cate 3 ore; si obligatoriu trebuiau sa se trezeasca amandoi sa se joace cu ea; au incercat orice, lasata sa urle, lumina stinsa...... absolut orice; plangea pana vomita nopti la rand.... deci clar nu functiona absolut nimic.
incearca sa reduci stimulii cat de mult poti, adica jucarii de plus, nu cu luminite, muzica, lumina cat mai putina in casa, si tot timpul sa-i arati: uite televizorul face nani, canapeaua face nani, tati face nani.....; eu asa am tot facut, din ce m-au invatat altii, chiar daca n-a functionat mare lucru pana de curand.... dar merita sa incerci.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Diana multumesc de sfaturi , stiu ca si voi aveti ceva probleme cu somnul si ma bucur ca in ultima saptamana e ceva mai bine. La noi nu se pune problema de stimul pt. ca in afara de puiul cu care doarme si lampa de veghe care are o lumina foarte slaba altceva nu are. Ea doarme in camera cu noi in patutul ei, dar noaptea cand se trezeste se ridica si ma striga de parca am plecat si a ramas singura. Citisem undeva ca poate aparea asa zisa frica de abandon si m-am gandit ca poate din cauza asta se trezeste plangand si striga dupa noi. Am incercat si cu noi in pat dar varianta asta e exclusa, pt. ca ea daca se vede cu noi in nici un caz nu doarme ci are chef de joaca. Oricum diseara am zis ca o sa incerc sa o adorm eu(asta o facea Adi, asta e momentul lor ) pt. ca asa poate daca adoarme langa mine se simte in siguranta si isi da seama ca nu plec nicaieri si am zis ca o sa incerc sa-i dau mai mult lapte inainte de culcare pt. ca azi dimineata pe la 6 dupa ce i-am dat biberonul a adormit blana. Ma gandesc la aceasta varsta oare mai e vreun puseu de crestere si sa se trezeasca de foame?
Oricum este destul de derutant pt. mine pt. ca de la 1 an noi nu mai stiam ce inseamna trezit peste noapte si mi se pare ciudat ca a inceput iar cu trezitul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Saby, si noi am avut cam o saptamana in care se trezea Ianis la 3:30 punct noapte de noapte sugandu-si degetele, ii dadeam sa bea apa, il luam langa mine, el adormea inghesuindu-se in mine si impingandu-ma cu picioarele in coaste, iar eu nu mai reuseam sa adorm pana dimineata. L-am imbracat in pijamalute mai subtiri si vad ca de vreo 2 nopti nu s-a mai trezit, azi dimineata cand am vazut ceasul 7:30 nu mi-a venit sa cred ca am dormit neintrerupt, nu m-am trezit nici macar o data

Adirys, felicitari pentru bb2 si sarcina usoara! Abia astept s-o vad pe blondina Teona la Moeciu

Aris, mie prima gradinita mi-a placut mai mult, pentru ca e mare, si - fiind in zona - am mai auzit mamici in parc care-si duc copiii acolo, sunt foarte multumite. In plus se face foarte multa reclama: pentru cursuri de inot la piscina lor, pentru cursuri de dans cu Mihai Petre, pentru after-school etc. Sunt putini copii pentru ca e nou complexul, abia deschis, si inca n-a aflat lumea, n-au recrutat "clienti" Pe de alta parte, la cea de-a doua gradinita un mare plus (pe langa faptul ca e mai ieftina) este faptul ca organizeaza multe excursii in afara gradinitei - si asta compenseaza spatiul mic din cadrul ei - am vazut poze la muzeul satului, in Bran, la Targoviste, diverse petreceri etc., adica e mai vesel pentru copii. Bine, cat sunt foarte mici, nu-i duc in excursie...;( Mai era o tipa in parc care-si ducea copilul la o gradi tot pe langa comuna Rosu (nu stiu daca sunt mai multe) si a schimbat gradinita pentru ca nu s-a inteles cu directoarea, nu stiu din ce motive.
Deci, din astea 2 eu as alege-o pe prima Dar eu zic sa mai cauti, caci sunt o gramada de gradinite particulare in zona. Noi in cercetarile preliminare ne-am decis pentru SmartKids de pe Str.Nicodim (de pe Moinesti e o bifurcatie: viraj stanga iesi in B-dul Timisoara, straduta dreapta e Nicodim) - stiu ca e mai departe de tine Este cea mai buna din ce am vizionat eu pana acum si am recomandari ffff bune de la un tatic de acolo, care a schimbat 4 gradinite (una de stat si 3 particulare) pana a ajuns la asta, a zis ca e foarte OK din toate punctele de vedere. Daca vrei, mai vorbim la serbarea de Craciun cand ne intalnim

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna dimineata!

Gianina Multumim de cafea si o zi buna iti doresc.
Simonapro, Denisamada, M_Monique, Gaza, Saby va multumesc de aprecierile facute Teonei si felicitarile si incurajarile in leg cu bb2.
Si noi abia asteptam sa va cunoastem...nu mai e mult, iar Teona asteapta si ea pentru ca i-am spus ca mergem la munte la copii si la Mos Craciun si ea numai asta spune la tel cand vb cu mamaie sau tataie si cand vine tati acasa, E foarte comica cum spune ea...pacat ca nu pot sa va reproduc.

Eu ma simt tare rau...total diferit de sarcina cu Teona, insa merg inainte asa.
va si sa aveti o zi superba.

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 9+

Mergi la inceput

adirys21 sarcinile nu prea seamana intre ele.

Mergi la inceput