Fluturasi de martie-aprilie 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

merg sa culc buburuza.....ca vb pe langa deja oare de la lichiorul din cioco???

mami de fetita cu codite 3+ si s29

credeam ca lichiorul e la mine si nu vad bine.. ca am ras vreo 6 bomboane

mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offfffff
multumesc de incurajari fetele
da sunt suparata
maine pleaca mama
si ma doare piciorul ala cu vasele sparte rauuuuuu
nu stiu cum voi sta 5 zile cu fata numa in casa
voi turba si nu numai

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Ufff, 2 ani dar cati bani? Nu mi se pare ca 2 ani cu 600 RON e o optiune reala. Daca eu contribui de atatia ani cu impozite mari, de ce sa primesc doar o suma mica?
Of of

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s23 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna seara
am citit tot,dar cam obosita sa raspund...ma bucur si eu ca a ramas 2 ani CIC-ul
maine avetzi party-uri?eu asha avea unul dar nu shtiu dc sa ma duc,ma hotarasc pana maine...ma duc si eu la nani,vb maine cand am sa fiu mai odihnita si o sa am mai mult timp

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 25+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf roade un mar.....eu asta fac acum....

miki si tu brutus??? credeam ca numai eu "savurez" putina cicoare de pe unde se poate

anaxena, poate maine ai timp sa ne mai pove despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!
Ce fac fetele mele? Inca nu am citit, am intrat mai intai sa va salut. Mi-a fost dor de voi !!!

Noi ne-am simtit f bine la munte, am prins o vreme nesperat de frumoasa, cu ninsoare cu bulgareala, cu oameni de zapada , iar azi dimineata cand am iesit la zapada, iesise si soarele, era super cald si super frumos.
Inca nu am descarcat pozele, acusi ma bag pe ele, apoi ma apuc de citit si poate reusesc sa si atasez ceva in album. Eu nu prea sunt in poze pt ca am fost pe post de fotograf

Pupiiiiiiici!!!!!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

mada super ca v ati distrat, relaxat si ati prns vreme buna. asteptam pozicile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

strumf roade un mar.....eu asta fac acum....

miki si tu brutus??? credeam ca numai eu "savurez" putina cicoare de pe unde se poate

anaxena, poate maine ai timp sa ne mai pove despre voi.

am niste mere dar sunt acre tare ca le-am luat sa fac placinta cu ele, dar poate ma bag intr-unul sa-mi fac gura punga si c..u portofel daca asa usor s-ar face c..u portofel , au mama , as fi super big rich bitch !!!

vai rad de nu mai pot , eu de glumele mele ... stiti voi ca cine... ca pr...ii

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna seara, fetelor.
dorinut - ma bucur ca totul a fost bine la eco.
ma bucur ca durata CIC va ramane 2 ani- dc asa va fi, chiar dc va fi pe 6 mil., eu nu vreau sa-mi las copii cu nimeni altcineva.de felul meu sunt "varsatoare", dar ma inchipui o "leoaica" cand va fi vorba despre ei.din pacate mie imi iese media pe ultimle 12 luni, tot cam 6 mil, ptr ca salariul de medic rezident era foarte mic, iar ultimele luni din an mi le platesc eu, ca , contract cu spitalul nu am, ci la o firma de constructii.asa ca macar sa bebeficiez de perioada , dc nu de bani.ptr mine ar fi super sa ramana asa - 2 ani.
roxy- nu, nu vorbeam de vaccinul antiRh.
strumph - super bradul, semineul, atmosfera de poveste.imi place si carutul. eu pe al meu, nu-l stiu cum arata, decat ca e negru cu galben- nu-mi place niciuna dintre culori, dar ptr ca va fi de capatat, nu-l voi cauta la "dinti"apropo, uitasem de el, o sa mergem curand sa-l iau, poate dupa craciun..sper sa nu fie o superstitie rea ca incerc sa-mi adun niste lucruri
eu astept eco de pe 22 dec. si apoi am sa iau bradul.poate in una din acele zile fericite ale mele
va pup, noapte buna, mi-am depasit timpul de stat pe scaun

23 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

viss, te mai intrebasem dar cred ca nu ai citit (cum nu citesti postarile mele ), ai rezolvat pana la urma cu perioada de cotizare pt a beneficia de cic??

Mergi la inceput