Fluturasi de martie-aprilie 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ati plecat la nani>???? doar eu am ramas cu chef de palavrageala????

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

viss, multumim de aprecieri si sper ca si tu sa iti faci bradutul curand si sa fii in una din zilele tale fericite desi ar trebui ca in fiecare zi sa fii fericita ca ai 2 buburuze acolo care cresc in tine si se fac mari ei au nevoie de tine sa fii optimista, vesela, luptatoare, fericita!! Ne-am inteles? 10 pentru buburuze!!!

Mada, hai cu pozicile cu zapada multaaaaaaa welcome back home!

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

mai sunt eu ca vad ca azi am limbarnitza si am scris eu singura un capitol

am mai pus ceva lemne pe foc si acum mai butonez, mai trag un ochi la tv, e un show a lui supernanny din UK , vad cazuri si cazuri, mi se ridica parul pe mine , dar are ea grija supernanny de dracusori

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

mai, yasmi, glumeata cum esti intotdeauna,m-ai inveselit in seara asta. nu am raspuns ca, nu prea am ce.asa e viata mea- nimic nu e batut in cuie mi-am bagat cartea de munca la firma de constructii, in ultima zi pe care mi-o indicase doamna de la "sediu central aprobari dosare".in lege scrie fara intrerupere, dar dna respectiva, care dupa ce era cat pe ce sa ma dea afara din birou, apoi mi-a vazut lacrimile din ochi, a bunavoit sa-mi calculeze in functie de data ultimei zile a vechilui contract- o perioada.vorbele ei- e bine ca am lucrate zile in ambele luni, si in sept si in oct, chiar dc nu integral. ce am citit eu in lege nu scrie nicaieri lucrul asta, scrie- fara intrerupere. asa ca nu stiu dc am rezolvat pana nu depun dosarul si primesc raspuns. e la risc.nici macar nu stiu numele dnei respective. m-am lasat in voia sortii ptr ca nu am avut alta optiune
intr-o parte perversa si rea a sufletului meu, mi-as dori sa ajunga candva , cineva, pe mana mea..si sa plece tot cu lacrimile in ochi cum am facut-o eu.neavand indemnizatie, ar treb sa ma intorc la servici, sa iau spaga sa platesc bona, nu?eventual sa ma intorc a 2-a zi dupa cezariana..medicii sunt buni in tara asta, doar pentru altii. ei nu treb sa manance, sa bea apa - aveam garzi in care nu-mi cumparam o sticla de apa ca sa fac economie), sa aiba copii..asta e, din pacate eu am ales sa fac medicina, si nici nu ma inchipui facand altceva. e un moft pe care il platesc scump.
am sa te anunt in febr, martie, dc primesc cei 6 mil sau nu

23 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

viss dn cate stiu eu, tot din lege citite, se accepta si o fractiune de luna cu un numar de zile lucratoare mai mic de jumatate.

Mergi la inceput

strumph - multumesc ptr. 10. nu stiu dc il merita, sa vedem cat au de gand sa stea in burtica - dc sunt cuminti, categoric le da si mama 10.am vazut niste cercelusi cu buburuze, dar nu mi s-au parut nici pe departe atat de dragalase ca cele afisate acum de tine.dc nu gasesc ceva sa-mi placa din toata inima, renuntam la buburuze, ii ia mami altceva la fetita.pe parcurs gasesc eu ceva imprimat cu ele, ca sa-mi satisfac ego-ul

Mergi la inceput

asa o fi , yasmi, dar eu in sept am lucrate 1- 7 ale lunii, si in oct: 18-30. stii ce e haios, am calculat si eu, sa vad ce a calculat doamna, intre 8 sept si 18 oct, sunt fix 30 zile lucratoare. important era sa nu depasesc 18 oct, adica 30 zile lucratoare..dar asta nu am citit-o nicaieri

Mergi la inceput

uffff mai pierdut ....deja nu mai stiu....stiam cu fractunea de luna , dar o singura data stiam ca e acceptata.

Mergi la inceput

strumf si eu cu chef de trancaneala....maine nu stiu cum am timp sa intru....vreau la shoping si am zis sa recuperez acum

Mergi la inceput

daca ati plecat....ma retrag si eu la un film...

Mergi la inceput