Fluturasi de martie-aprilie 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ce i-ai spus la soacra pana la urma sa iti cumpere?

tu la ce shopping te duci ? cadou de mos craciun?

si eu am in plan sa ies maine afara ca in casa nu am ce sa fac decat mentosane ca e sarbaoare si nu pot face nimic , nici sa impletesc la paturica bubulinei, deci o sa ma duc pe la mall, un mall super mega mare din partea cealalta de Londra de mult ma tin sa ajung acolo si nu am ajuns, sper maine.... o sa am de schimbat cateva linii de metrou dar n-are nimic, le fac eu , incet si cu calm...

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

gata , ati plecat toate la lustruit ghetutele sa vina mosu incarcat noaptea asta ?

Madutza, tu cred ca te-ai cufundat in noianul de poze, am dreptate?

Ia sa dau si eu stingerea , sunt cam obosita, azi noapte la ora 1 jumate m-am dus in pat si azi dimineata la 8 jumate eram in picioare nu mai puteam sta in pat sa dorm

am vorbit azi cat pentru o saptamana , maine dimineata fac un capitol nou daca nu face altcineva inaintea mea

Noapte buna burtici!! Somn usor !!

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Buna fetelor.
Sunt o fericita mamica pt a 2 oara si din cate am vazut ma incadrez aici.
Voi naste in aprilie.
Asa ca daca ma primiti la voi in forum, voi fii foarte fericita.
Deocamdata eu activez la Buburuze 2009

Bryanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Si daca ma primiti va dau si datele mele

Anamaria Auneanu, DN 05.03.1983, UM 08.07.2010, DPN 14.04.2011 si o va chema Ayanna Stfania
Bryanna Gabriela DN 02.06.2009, prima fetita

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 21+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

bun venit ssabrya si sarcina usoara!

pup

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 22+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

pisucmic..turbo modelul in 3 roti nu se mai fabrica..modelul pe care il avem noi..cadrul nu este asa de greu..are cam 8-10 kg insa..iar partile componente sunt usurele..intre 2.5 kg scoica..landoul cred ca are si el 2 kg..iar partea sport cred ca e cea mai usoara..ideea este ca doar cand esti cu partea sport il poti plia de-odata..in rest trebuie demontat in 2 parti..incape in portbagaj..indiferent de marimea masinii..insa il cam ocupa daca e mic..

pup

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 22+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata...
Eu sunt tare stresata de subiectul cu idemnizatia...
Sper sa nu lase o suma mica pt noi,sincer,pt ca orice calcule imi fac nu ne descurcam cu rata..clar..La noi in casa eu castig mai bine,dar daca imi lasa 10 mil nua copar nici macar rata..

Daca auziti ceva,va rog scrieti si pe forum...

Sper ca daca au fost ingaduitori cu perioada sa fie ingaduitori si cu suma maxima...Am auzit ca este intre 10 mil si 15 mil.Macar sa o lase la 15 mil.....

OFFFF...de ce trebuie sa schimbe ei mereu totul????Nesimtiti!!!!!!!

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

A venit Mos Nicolae!!!!

M-a rugat sa va trasmit multa sanatate, fericire alaturi de cei dragi voua, si sa va tineti pruncii in brate...la termen, sanatosi, si nu in ultimul rind.....cite un pupic pentru fiecare burtica!
unu la comun, sa scap si eu mai repejor

Burtici, multumesc celor care ma mustruluiti...ce sa fac? trebe sa trec si prin asta ...ieri am reusit sa dorm un pic mai mult, ...in ciuda vizitei la nasi...

Acum sunt deja in Buc. plecata de la ora 5, dar sunt ok, ...

Am vazut poze superbe....cu burtici, cu braduti, ...una mai frumoasa decit celelalte.... Sunteti minunate!

Daca tot stau pina joi in Buc., vreau sa ma uit de carucior, ...am tot citit ce ati vb...si am tinut cont...asa ca zilele aceste iau actiune...

Pupici pina una alta, si sa auzim numai de bine!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Vai...cu problema idemnizatiei am si uitat de Mos...
Fetelor si eu sper sa ne aduca Mosul la toate sanatate,copii sanatosi si la termen.

Multa sanatate va doresc.. si va puP!!!

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.
Lavi, am vzt toate pozele, merci ca le-ai lasat pana acum de dimineata. Da, arati super si-mi place si parul..iar cea mica e o omonica, si tu si strumpfi mi-ati facut o pofta de impodoit radul...mmmm...Azi am drumuri,vreau sa trec si pe la iserica, apoi am inclusiv desntist...Deci ma pregatesc sa plec.

Inca ceva ma ucur tare ca ramine perioada. SPer ca plafonul sa fie macar 1500..Tot ar fi ok.
Va pup pe toate

Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput