PEPENASII de 2008 se pregatesc de Sarbatori! (202)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sibylle,sa inteleg ca in acceptia ta,eu sunt,citez''vai de capul meu?''

dana,din cauza mea nu ai mai scris pe forum?pt ca improsc eu cu venin?

sunt foarte trista...daca nici voi nu ma suportati,inseamna ca are dreptate barbata meu .... cand se comporta asa cu mine...
va cer scuze daca v am deranjat cu postarile mele....
moni,oka,va multumesc ca ati incercat sa empatizati cu mine.

va doresc craciun fericit si multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Noi ne pregatim de gradi.

Nu stiu ce sa zic ca eu scriu asa de rar si nu am darul scrisului dar imi dau seama ca exista tot felul de oameni si feluri de a fi si cu chestia asta m-am obisnuit.
Si eu sunt genul "plangacioasa" dar o fac in cerc restrans in familie fara sa stie restul ce am in capusor sau la job unde vaicarelile au un ton vesel si hazliu ( prefer sa fac haz de necaz). Dar asa am ales eu sa fac fata situatiilor si ma gandesc poate alte fete nu au cu cine comunica, nu au unde sa "planga" si aleg lumea virtuala pentru asta.
Sa fie asta gresit? Suntem aici sa judecam ?
Culmea este ca am intalnit persoane care au o viata super aiurea si afiseaza virtual o fericire falsa si demna de filmele Sf dar asa au ales ele sa se afiseze asa ca nu vad nici o problema.
Eu tind sa incerc sa inteleg toate punctele de vedere dar din fericire eu am "manusile" si in viata reala si cea virtuala.

In fine.

Fiica-mea a stat o singura data la gradi pe scaunul de pedeapsa si o data acasa nu e vesnic lipita cu fundul de scaunel Dar a fost suficient sa inteleaga ca totul are o limita.
Nu stiu cum sa reactionez cand se catara pe biblioteca si ma gandesc ca va veni cu tot cu carti peste ea sa fiu AP sa o incurajez sa se urce mai sus si sa fac cruce sa fie destul de stabila (poate am simplificat prea mult AP-ul). Sau sa o atentionez ca va sta pe scaunul de pedeapsa dupa ce ii explic ca nu e Aladin (cum spune ea) si ca biblioteca nu e un loc sigur de catarat?

Da sa revenim la lucruri mai frumoase. Sara stie poezia de la serbare dar nu cred ca o spune de fata cu ceilalti parinti Mi-a zis deja ca la serbare nu spune poezia

O zi buna la toata lumea

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Pacat, mare pacat... Ca un facut, in fiecare an exact inainte de sarbatori se strica atmosfera aici...

OOKA

Va doresc si eu un Craciun fericit si plin de empatie!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

"Si insist: uneori putem doar sa-i ascultam pe ceilalti si asta e cel mai bun lucru pe care il putem face pt a-i ajuta sa nu se mai simta singuri. Inchei cu o (floricica).

Editat de - Sibylle on 02/11/2010 15:48:53"

Asta e de la un alt subiect... Totusi, se poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hrisca , la noi in Moldova se gaseste cu tona la orice colt. se vinde varsat si poti cumpara cu sacu si nici nu e scumpa. m-am mirat tare cand am venit aici ca multa lume nici nu stia despre ea. iar cumnatul meu a fost la niste unii la tara aici in romania si aveau saci de hrisca cu care hraneau porcii si ziceau ca asta nu e buna de mancare. le-a facut cunatul meu o mancare de isi lingeau toti pe degete
Aici gasesti numai la plafar i pungulite mici, asa cat sa faci o mancarica :( Sofia nu prea e incantata si nici sotul dar mie imi pocnesc falcile mancand

Turtu, merci de intrebare, ma simt mai bine acum. parca se raresc greturile si ma bucur . sper sa simt si eu ce inseamna sa te bucuri de sarcina

didi, merci de detalii. ventolin si flexotide i-am mai facut si eu atunci la pneumonie iar acum mi-a zis doctora doar de flexotide si nu parea sa fi avut vrun efect. cred ca trec iar pe ventolin....problema e ca nu prea sta. se joaca mai mult si ma enerveaza...

ma duc sa ma pregatesc sa merg la primarie sa vad daca ma fac astia cetateanca, daca sunt actele gata

--------------------------------------------
Marina15+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Aerosoli: eu i-am facut anul trecut cu ACC, dexametazona si ser fiziologic, in cantitatile indicate de medic (oricum, foarte putina dexa). Nici Ilinca nu tinea masca pe fata, dar aplicam o solutie de compromis: stateam in camera ei cu usa inchisa si lasam aparatul sa functioneze, in timp ce nejucam. Ceva - ceva tot inhala.

Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ioana, ai uitat totusi sa precizezi sursa citatului ... cred ca este totusi de la un subiect despre copii cu boli grave, nu boli inchipuite, nu manifestari paranoice, nu autovictimizare ... cand o sa ma vezi pe mine ca vin si ma plang ca stau la etajul 4 si a facut Ana otita atunci vei putea sa-mi dai peste nas cu citatul asta. Pana atunci imi asum parerile astea rele.

Mona, barbatu-tu are dreptate intr-un singur punct : TU PERMITI TOT CE TI SE INTAMPLA IN VIATA TA. Tu cu atitudinea asta a ta de a vedea pe toate in negru atragi mult din raul care ti se intampla. Sotul tau se poarta urat cu tine pt ca i-ai permis si pt ca asa functionezi ... dai vina pe toata lumea din jur, dar nu faci nimic sa-ti schimbi viata in bine. Eu asa te vad si e dreptul meu sa nu imi placa asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Marina, noi i-am facut aerosilii uitandu-se la desene animate. Initial nici ea nu statea, dar s-a obisnuit pana la urma, am dus-o noi cu vorba si a stat.

Mona, sigur ca nu ne deranjezi, cel putin pe mine nu! In fond si la urma urmelor aici sunt doar niste discutii si e normal sa isi spuna fiecare parerile si sa fie argumente pro si contra.
Eu nu m-am bagat in discutia asta pt ca nu ma fascineaza dezbaterile astea. Consider ca fiecare are dreptate in felul ei.
Hai fruntea sus!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Mona sotul tau in mod categoric nu are dreptate sa se poarte asa cu tine. Asta no. 1. No. 2 insist ca trebuie sa inveti sa zambesti mai mult, lucrurile nu vor mai parea atat de prapastioase daca zambesti. No. 3. trebuie sa incetezi sa mai crezi ca toata lumea are ceva cu tine, pentru ca nu e asa. No. 4. trebuie sa incetezi sa crezi ca esti urata, eu ti-am vazut pozele si nu cred ca esti o femeie urata DAR si asta e un mare MARE dar...TREBUIE sa zambesti!!!! Mona, nici macar in pozele de la nunta nu ai zambit. Viata ar fi mult mai frumoasa daca ai zambi un pic. Ai atatea motive de fericire, contrar motivelor sa plangi. Stiu ca iti e greu si ca situatia de acasa e una super grea si mai stiu si ca NU meriti asta, dar Mona daca privesti TOTUL printr-o plasa de negativitate, nu vei gasi puterea sa schimbi nimic. Ceea ce si eu si Sib si chiar si Ooka prin citatele date, incercam sa spunem e ca doar tu poti sa schimbi cine esti, doar tu poti sa introduci doza de multumire si de fericire in viata ta. Crede-ma ca nu ai fi auzit nimic aici, daca in loc de "ma gandesc ca s-ar putea sa aiba si Cris" scriai "care sunt simptomele si tratament bolii celiace?" si atat. Ai fi primit raspunsuri si le puteai trece prin prisma rationamentului tau si subject closed. Tu esti toata numai gloom and doom, de fiecare data, fiecare mesaj. Zau, cand scrii ca Codi e un dulce si te iubeste si te pupa, anulezi ceea ce ai scris spunand ca Cris nu face la fel si ca te doare. Poate tot ce s-a intamplat pana acum e pentru ca inca nu te intelegem...daca ne-ai spune poate ce astepti de la noi, poate am intelege mai bine. Si ca final, NU SIB, a spus ca ceea ce vrei tu e "vai de mine" ci EU. Asa ca fetele daca aveti de aruncat cu rosii in cineva care clar nu e capabil de empatie, va rog eu, da-ti in mine si lasati-o pe Sib in pace. Ea nu a spus decat ca Mona ar trebui sa vada lucrurile oleaca mai in roz iar Mona a luat-o personal si i-a sarit in cap.

Craciunul si empatia din punctul meu de vedere, nu inseamna ca inchizi ochii si dai un sfat fals sau nu-l dai deloc!!!!!!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna dimineata,

Off...citesc si ma intristez. Nu-mi place sa vad fete certandu-se.
Nu cred ca exista persoana mai plangacioasa decat mine....dar este foarte adevarat ca nu expun aici. Si am atatea chestii care ma panicheaza,si ma ingrijoreaza,dar am invatat ca numai SINGURA le pot face fata...nici macar mama,sau sotul meu nu ma pot ajuta. Pe mama nu vreau eu sa o supar,iar sotul meu probabil ca s-ar satura de lamentari si si-ar vedea linistit de ale lui.

Si eu am avut un moment in care am scris ceva la adresa MONEI cand spunea ceva de ANKA sau SUN,dar mi-a parut foarte rau .
Eu mi-am facut o parere si anume ca fata asta a fost tare incercata in viata ei,inca din copilarie a avut traume mari...cum bunica facea diferente uriase intr ea ea si fratele geaman si asa mai departe.Pe mine m-au sensibilizat foarte tare.
Este foarte adevarat ca poate si ea cauta chestiile negative,dar pentru ca asa a trait mare parte din viata... nu mai reuseste sa vada lucrurile bune din viata.Pentru ea poate noi suntem un ajutor,nu stiu.Poate nu lupta suficient,poate nu mai are puterea sa o faca,dar e pacat sa o punem la zid .Nu vreau sa supar pe nimeni,dar asa o vad acum...pusa la zid.Eu am ajuns la concluzia ca pe langa toate problemele pe care le avem acasa,,ne mai omoara si statul in tara aceasta. In fiecare zi apar tot felul de chestii care ne afecteaza viata de familie. Si spun asta din experienta proprie.

Acum as vrea sa ii multumesc mult CAPRIOAREI datorita careia am participat la tombola si am castigat un joc foarte frumos si inteligent .Este un trenulet cu pise din lemn viu colorate.

Tecky....stiu magazinul. Am auzit ca si prietene ale mele au cumparat de acolo si sunt multumite.

S-a deschis Dcathlonul in Grand Arena Mall din Berceni..poate e cineva interesat!!

Acum legat de educatie,eu am scris..eu nu-s de acord cu recompensele...am impresia ca ele cresc de la zi la zi...in sensul ca trebuie sa oferi din ce in ce mai mult.

Si legat de concediul de 1 sau 2 ani....sunt de aceeasi parere cu ANKA. Oricat ai vrea sa lasi copilul sa fie independent,nu ai cum in Romania. Pe tema asta e mult de comentat....

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput