PEPENASII de 2008 se pregatesc de Sarbatori! (202)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

pai siby, ooka, io va invit la mine sa va cunoasteti si sa va conversati mai bine
Mai ales ca sinteti fete faine amindoua, sint convinsa ca simpatia ar fi reciproca. Si mie chiar imi face placere sa citesc discutia voastra, ca pina la urma nu trebuie sa fim mereu de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu hai ca ma simt datoare cu o explicatzie : NU sunt masochista . In viatza reala sunt o persoana la locul ei, care isi pune manusile cand intra in contact cu semenii sai in cele mai multe cazuri. CAteodata am chiar 2 perechi. Ei se intampla sa le mai dau jos, si bine-nteles ca pe forum o fac cu mai multa usurintza. Nu spun ce spun ca sa fac rau, si pentru ca purtam discutii civilizate si ne spunem parerea, fie ca place, fie ca nu.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Turtu- ce organizare nene e more go with the flow nene Singura treaba care a fost batuta in cuie a fost ora de baie si somn Juliei, si uite asa, Julia si acum, la 8,30 daca a dormit ziua si la 8 fix daca nu a dormit, se duce singura in pat si se culca Ca dupa aia se trezeste de 3-4 ori pe noapte e partea a doua Si normal, nu e metoda universal valabila, depinde de copil si de o mie si una alte variabile...

Anko- hai mah admite ca-ti lipsea calu' meu

Asa zapada...veniti bre si luati cata poftiti ca noi suntem satui de ea. Acuma is -10 grade, nu mai ninge, doar gheata! Maine dimineata o sa ma impusc imping de carut si o sa trebuiasa probabil s-o leg pe Sonia de carut sa nu cumva sa cada Noroc ca azi a avut zi libera... Poze cu zapada is tona de FB. Asa...madam Biri bre, nu te loghezi si tu pe FB ala sa te gasesc si io? Ca vaz ca te iubesti numa' cu altele

Mergi la inceput

Vicky unde e subectu' cu pricina unde te luasi de Ap-uri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

NU de AP-uri ma luai ci de lamentarile cu concediul de 2 ani.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159130&whichpage=1

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Ouchie!! touchy subject

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

Mi'ar fi placut sa fii directa pana la capat. (Aveai) sau ai?

Si da, ar fi fost o idee simpatica sa ne cunoastem :).

Numa bine si o seara extraordinara iti doresc!

Mada, mi'am facut norma pe ziua de azi la lamuriri fara obiect.

Si sincer cred ca punctul meu de vedere ultrapacifist in momentul de fata nu se transforma in utilitate pentru nimeni. Pentru cine e interesat de o discutie pe larg cu riscul de a'si schimba punctul de vedere de pana acum (lucru valabil si pentru mine) sunt disponibila pe privat, aici am inceput sa plictisim auditoriul.

mami de Sofi

de fapt is directa pt ca incep sa ma intreb daca chiar esti simpatica ... asta pt ca desi te consideri super pacifista ai facut niste aluzii cam nedemne de perioada postului :-)) (asta ca sa ma exprim pe limba ta :-)

Turtu, multam de oferta, si eu is convinsa ca ai dreptate si ca n-ar fi nicio problema sa ne intelegem eu si ooka daca ne-am vedea fata in fata. Deocamdata ne intalnim doar pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Nu ma consider superpacifista, e o atitudine spre care tind.

Cu ce am iesit in afara postului? si nu stiu, ca pe ale mele le stiu, cred eu mai bine ca altii.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Irlandezo - recunosc, recunosc

Vicky - drept sa spun, concediul de maternitate in Ro ar trebui prelungit pana la vreo 10 ani, pe cuvant, nu fac misto. Ca esti mancat nene, eu nu pot sa concep treaba asta cu lasatul cu fel si fel de bone fumatoare si horcaitoare, ca sunt copiii care merg si vin singuri de la scoala, la 6 anisori ai lor, prin cartiere in care cainii umbla in haite, sau ca aceiasi copii sunt incuiati singuri, pana vin parintii, etc...
Ca cina are o bona ca lumea, bunici in ajutor sau salar banan ca sa sustina cheltuielile la privat, este de-a dreptul norocos, zau.
Dar e drept, mentinerea la 1 sau la 2 ani, nu rezolva nimic. Mai ales ca mamicile alea care isi incuie copiii singuri in casa, sau ii lasa singuri pe strada, ele chiar cred ca e totul ok si ca ei sunt in siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

anko, din punctul meu de vedere mamele romance ar trebui sa militeze mai degraba pentru o infrastructura de calitate. Nu de alta, dar indiferent ca e dupa un an sau dupa doi, tot in aceeasi situatie de lipsa de crese si personal calificat se confrunta mamele.

Da' na, n-am vazut nici o manifestatie la care mamele sa discute treaba asta ...

Mergi la inceput