PEPENASII de 2008 se pregatesc de Sarbatori! (202)
Raspunsuri - Pagina 8
ooka spune:
Asa mi s'a parut, pur si simplu. A fost o manifestare nepotrivita (mai ales ultima propozitie) - este o metoda de a termina un dialog. Daca tu vrei sa spui rabufnirilor altfel e treaba ta, nu la reactia fata de Mona m'am referit. Oricum cred ca vorbesc degeaba. Scriu. Totuna.
Nu cred ca nu intelegi citatul. Pur si simplu esti prea ocupata pentru explicatii elaborate. Dar este un raspuns pe care il poti primi in situatii de genul asta. La fel cum eu citesc de doua ori ce nu inteleg, ma astept la reciprocitate.
Nu conteaza. Pana la urma e forum, nu e forum de it unde sa conteze asa la maxim ce aduci nou. Sa aiba valoare. Sa dam afara pentru neprezentare. E un forum de diverese, o struto camila in care banalul primeaza, obisnuitul. Daca ai o problema reala, o rumegi mai intai cu ai tai. Daca o rumegi mai intai cu forumul io nu vad in asta respect (poate fi in exceptii) vad in asta singuratate si disperare si o mana intinsa spre un ajutor. Nu o fi convingator discursul cu Dumnezeu, dar e post, parca sa fii milostiv cadreaza - macar pana la Craciun.
mami de Sofi
Chuny spune:
Uite, eu te rog sincer sa dezvolti ultimul tau mesaj ... pt ca am impresia ca incerci sa transmiti printre randuri si nu inteleg exact la ce te referi. Si nici nu as vrea sa interpretez gresit, insa vreau sa inteleg despre ce e vorba.
Stilul meu e mai direct, al tau e altfel, dar as dori sa ma lamuresti pe limba mea ...
ooka spune:
Ideea era ca puteai sa inchizi ochii, sau sa faci un efort sa te exprimi cu doua perechi de manusi ca raspuns la ce a postat Mona. Ca suntem in post, ar trebui sa colcaim de milostivenie. Nu asa, sa traim contabiliceste sa nu lasam ceva sa treaca pe langa noi. Pac! mai articulam pe cineva.
Iar cu treaba ca tu esti altfel, sa fii sanatoasa, tu ai si reactii negative si lumea din jurul tau te iubeste, la fel fii sanatoasa, insa garantat te vor iubi mai mult daca o sa inlocuiesti jumatate din reactiile negative cu reactii pozitive. Accepta si punctul meu de vedere, cerceteaza'l si daca pare sa prinda contur, incearca'l!
asa sunt unii oameni, vin fulminant, plangacios,cu cerul jumate cazut pe ei, totu' pare negru-vanat, asa pleaca fulminant. Mai bine imi imbunatatesc sistemul de aparare la deversari negative decit sa ii spun unuia ca isi traumatizeaza copiii ca e asa. Asta e critica nu e ajutor.
mami de Sofi
Tecky spune:
didi tot mai tuseste de 2-3 ori pe zi Ralu.I-am dat Stodal si parca e mai bine.Mergem vineri la control.Nici Ralu nu se culca mai devreme de ora 11 seara chiar daca se trezeste dimineata devreme...
Felicitari pt reusita cu olita!
Am admirat pozele noi!
Azi s-a scris nu gluma.
Chuny spune:
Ok, ooka, am inteles mai bine;
eu nu am nicio treaba cu postul
, sunt buna cu cine consider ca merita, ajut pe cine pot si cat de mult pot si reactionez asa cum pot. Nu sunt mama ranitilor si nici nu imi pot impune o atitudine pseudo-pozitiva fata de toata lumea. Asta sunt eu!
La urma urmei pt problemele mele personale mi-am creat un loc special in care plang si am invitat acolo oameni care stiu ca apreciaza sa fie acolo si sunt constienti ca nu stau "cu mana intinsa spre ajutor" fiindca ploua si nu ma intelege nimeni si toti imi vrea raul etc
Nu inteleg la faza cu iubirea, nu trebuie sa ma iubeasca nimeni mai mult, consider ca ma iubesc destul. De altfel singurul punct in care consider ca inca nu fac destul de bine e fata de fiul meu, dar si acolo caut sa ma ameliorez si sa il ajut cat mai mult. In rest sunt adevarata, nu ma prefac si nu am strategii pt a cuceri pe x si y si a schimba lumea.
Cat despre Mona nu am niciun chef sa inchid ochii, culmea e ca doar pe mine ti-a casunat azi, desi nu am fost singura care a criticat-o. Nu intentionez sa o ajut ca nu sunt mama ranitilor, sa se ajute singura ca e mare. Dar ai voie sa nu fi de acord cu mine si sa ma blamezi sau sa nu ma suporti ...
Tecky spune:
Asta ca sa mai schimb subiectul....
Am descoperit pe forum un depozit cu hainute superbe si ieftine in Bucuresti www.imbracamintecopii.com Am prietene care au comandat si sunt multumite dar tb o comanda minima de 500 RON...
.Daca va place ceva poate ne adunam si facem o comanda.
ooka spune:
Nu mi'a casunat pe tine, dar n'o sa ma apuc sa fac observatii unui om care are un debit scriitoricesc coplesitor
. Plus ca am o oarece simpatie pentru tine.
mami de Sofi
Chuny spune:
Pai poti ooka pt ca simpatia e( era ?) totusi reciproca, imi pare rau ca nu ne cunoastem, dar intreab-o pe delia de mine
daca nu ma crezi :-))
debitul e mare pt ca ocazia e buna :-)
suntem libere sa nu fim de acord ...
ariadnabr spune:
Ooka- Mila, milostenie si iubire de Dumnezeu, ok...dar poate imi explici si mie cum anume o ajutam pe Mona CONCRET daca o batem pe umar si ii zicem de fiecare data ca va fi ok, sa nu faca asa, sa faca altfel pentru ca e foarte clar de acum ca Mona nu de sfaturi are nevoie, nu de incurajari, ci de "vai saraca de tine" si atat...de asta, postul Craciunului sau nu, zic eu ca si-a consumat token-urile. Zau, or fi ei oameni care traiesc cu sabia deasupra capului dar asta nu inseamna ca daca altul crede ca nu e ok sa fii asa, ala e rau, sau nemilostiv. Zic eu ca sfaturile date, si anume o atitudine mai practica si mai pozitiva, nu sunt sfaturi rele sau rau voitoare. Eu una n-am vazut nimic rau sau jignitor in ceea ce a scris Sib, am vazut doar ca a spus acelasi lucru ca si altii, si anume ca Mona pare a cauta probleme ca sa aiba de ce sa fie nefericita. Si asta nu e judecata, e o simpla parere...
ooka spune:
Mi'ar fi placut sa fii directa pana la capat. (Aveai) sau ai?
Si da, ar fi fost o idee simpatica sa ne cunoastem :).
Numa bine si o seara extraordinara iti doresc!
Mada, mi'am facut norma pe ziua de azi la lamuriri fara obiect.
Si sincer cred ca punctul meu de vedere ultrapacifist in momentul de fata nu se transforma in utilitate pentru nimeni. Pentru cine e interesat de o discutie pe larg cu riscul de a'si schimba punctul de vedere de pana acum (lucru valabil si pentru mine) sunt disponibila pe privat, aici am inceput sa plictisim auditoriul.
mami de Sofi