Pufii au pregatit ghetutele pt mos! (175)
Raspunsuri - Pagina 11
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Ne-am programat la pediatru. La vaccinarea de 1 an. Pe 13 dec. Cica ii face priorix. Of of of! Iar tanguieli si urlete! Cate intepaturi sunt? Stie cineva? Noi am mers pe schema de vaccinare de la stat. Nimic in plus. Miki a lu' Kiti |
Nici noi nu am facut pana acum vreun vaccin optzional, doar ca le-am cumparat pe cele "obligatorii" de la 4 luni si 6 luni. Si pe mine m-a mirat cand mi-a zis medicul de familie ca la an facem pentaxim + priorix. Eu aveam impresia ca ar trebui decalate macar cu o luna, mai ales ca vreau sa facem si varilix (intre 14-16 luni) - primul optzional. Inca ma documentez daca facem 2 vaccinuri deodata sau nu. Poate mamicile experimentate ne pot spune mai multe...
larisel spune:
Pt arsuri (opareli in cazul meu) eu am folosit cu un "oarecare" succes apa rece si sprayul bioxiteracor. Dar tratamentul de dupa cu neopreol a facut minuni (rapid). E un unguent pe baza de untura de peshte care pute ingrozitor dar cicatrizeaza repede. Nu e nici scump. (vreo 10-15 ron).
larisel spune:
Despre tati nu pot sa zic decat ca e aproape ca mami in cazul nostru. Nici nu ne-am fi descurcat altfel cu 2 fete cucuiete. Totushi nu gateshte pentru ele si nu le-a facut baie pana de curand cand am inceput sa facem noi cu ele in cada si mai mereu cade in sarcina lui imbaierea iar a mea masajul.
larisel spune:
lalitica Bine ati revenit acasa! Sa aveti nishte sarbatori linishtite pt ca le meritati din plin!
larisel spune:
V-am mai intrebat dar o fac din nou: ce creme pt funduletz folositi? Noi iarashi ne confruntam cu eriteme care nu mai trec cu nimic. Daca or fi de la manncare habar n-am de la ce anume. Deci ce creme folositi, dar ma intereseaza ca tratament nu ca intretzinere.
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
mami de Alex si Radu |
hai spune-ne si noua unde ai vazut pozele..ca suntem curioase....eu verrificat cont..nimic...verificat mail..nimic...
Mami de Diana - 31.12.2009 -
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel V-am mai intrebat dar o fac din nou: ce creme pt funduletz folositi? Noi iarashi ne confruntam cu eriteme care nu mai trec cu nimic. Daca or fi de la manncare habar n-am de la ce anume. Deci ce creme folositi, dar ma intereseaza ca tratament nu ca intretzinere. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Eu folosesc Bephanten de cand s-a nascut. Si noi ne-am pricopsit pe la vreo 9 luni cu un eritem.. si a trecut cu bephanten.
BTW...am folosit in perioada aceea si scutece Pampers (de care facea reclama la TV) si nu trecea deloc...dupa care am refolosit scutecele Babylove si cu crema ne-a trecut intr-o saptamana jumate
rox_y spune:
Nu stiu cum si nu stiu din ce cauza...matzuca mea a facut febra. O simteam fierbinte pe frunte. I-am luat temp. si avea 37.9 axial si 38, 6 rectal....i-am dat 2,5 ml sirop nurofen....urmeaza sa vina tati cu supozitoare nurofen (ca n-aveam)...
nici nu stiu ce sa mai fac...acum doarme
larisel spune:
Si un sondaj de actualitate: ce le aduce Mosh Nicolae la pufuleti?
Mara de miremia shtim ce primeshte. Dar restul pufuletilor?
Gagalicile mele primesc un set de lego (de la babi) si cate o trasura cu calutz cu luminitze si sunete (chinezeshti pt ca atat ne permitem momentan)...sunt foarte frumoase dar periculoase (piese mici, colorantzi samd), asha ca stam de paza.