Pufii au pregatit ghetutele pt mos! (175)
Raspunsuri - Pagina 12
larisel spune:
Azi a fulguit si la noi.. vreo 5 minute fara sa se depuna pe jos. Dar a fost un frig....brrr... le-am scos pe fete si am rezistat cam 1/2 de ora.
Apropo, voi cat ii mai scoateti pe pufi pe afara? Zilnic? Si cat de gros ii imbracati?
rox_y spune:
voi ce temperatura aveti in casa?
Eu am cel mult 21 de grade.
dar una din cumnate are 28 de grade si un pui mic de 6 luni. Si nush cum s-a racit..acum saracutzu primeste injectii in fiecare zi...cica de la faptul ca in casa era cald si afra cand iesea era frig (normal) ...se poate????
dar totusi nu e prea mare temperatura?
Mami de Diana - 31.12.2009 -
larisel spune:
Chiar ni se termina cic-ul pana la urma? Parca tot nu-mi vine sa cred... inca sper ca le vine la guvernanti mintea cea de pe urma. Daca ash fi shtiut de la inceput ca voi sta acasa un an mi-ash fi facut alte planuri, dar asha deodata gata...la munca cu salariu mic (de la criza taieri) sau acasa fara bani (demisie)?!!! E coshmar... Mai sper inca... macar de sarbatori nu ma gandesc la asta pt ca solutzii convenabile oricum nu am.
larisel spune:
Daca tot sunt la capitolul intrebari, mai am una: mai tzineti vreuna dieta sau sunteti de-acuma toate nishte gazele?
Eu una m-am culcat pe-o ureche (in special din lipsa de bani si de timp dar nu in ultimul rand de vointza) si cantarul a luat-o iar in sus. Asha ca ... trebuie sa ma ambitzionez. Deci, idei... ceva?
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel V-am mai intrebat dar o fac din nou: ce creme pt funduletz folositi? Noi iarashi ne confruntam cu eriteme care nu mai trec cu nimic. Daca or fi de la manncare habar n-am de la ce anume. Deci ce creme folositi, dar ma intereseaza ca tratament nu ca intretzinere. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Eu am folosit tot felul de creme .. bepanten sudocrem ... cea mai buna a fost crema de galbenele in cazul nostru .. Conteaza mult textura pielii bebelusului stiu mamici care au fost f multumite de sudocrem e la noi a fost invers .. s-a umplut de bubite muuulte de la el .. Stii .. de multe ori cea mai ieftina varianta e cea mai buna.
rox_y spune:
citat din mesajul lui larisel Si un sondaj de actualitate: ce le aduce Mosh Nicolae la pufuleti? Mara de miremia shtim ce primeshte. Dar restul pufuletilor? Gagalicile mele primesc un set de lego (de la babi) si cate o trasura cu calutz cu luminitze si sunete (chinezeshti pt ca atat ne permitem momentan)...sunt foarte frumoase dar periculoase (piese mici, colorantzi samd), asha ca stam de paza. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare Matzuca mea primeste "Primele mele carti" editie bilingva..(idee furata de la Cris D) |
Mami de Diana - 31.12.2009 -
al3csa spune:
citat din mesajul lui rox_y Nu stiu cum si nu stiu din ce cauza...matzuca mea a facut febra. O simteam fierbinte pe frunte. I-am luat temp. si avea 37.9 axial si 38, 6 rectal....i-am dat 2,5 ml sirop nurofen....urmeaza sa vina tati cu supozitoare nurofen (ca n-aveam)... nici nu stiu ce sa mai fac...acum doarme Mami de Diana - 31.12.2009 - |
Asa am patit si eu cu Yannis si numai trecea febra a durat 3 zile dupa care bubite ... poate e randul vostru la roseola .
Dar ce exista si supozitoare cu nurofen?
Eu zic ca cele cu algocalmin sunt cele mai bune (supozitoare novocalmin se numesc )
alexutzzza spune:
Probabil a vazut poze la Andrelina pe FB. Dar pun eu pe contul comun in vro juma de ora ca treb hranit grecu' si micsorate pozili.
de Yannis
al3csa spune:
citat din mesajul lui rox_y voi ce temperatura aveti in casa? Eu am cel mult 21 de grade. dar una din cumnate are 28 de grade si un pui mic de 6 luni. Si nush cum s-a racit..acum saracutzu primeste injectii in fiecare zi...cica de la faptul ca in casa era cald si afra cand iesea era frig (normal) ...se poate???? dar totusi nu e prea mare temperatura? Mami de Diana - 31.12.2009 - |
Eu am in camera 25 de grade pt ca sunt f friguroasa si asa a fost mereu si iarna si vara tot 25 de grade .. Iar Yannis nu a racit niciodata.
al3csa spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Probabil a vazut poze la Andrelina pe FB. Dar pun eu pe contul comun in vro juma de ora ca treb hranit grecu' si micsorate pozili. de Yannis |
Da eu acolo le-am vazut!