Pufii au pregatit ghetutele pt mos! (175)
Raspunsuri - Pagina 13
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y Nu stiu cum si nu stiu din ce cauza...matzuca mea a facut febra. O simteam fierbinte pe frunte. I-am luat temp. si avea 37.9 axial si 38, 6 rectal....i-am dat 2,5 ml sirop nurofen....urmeaza sa vina tati cu supozitoare nurofen (ca n-aveam)... nici nu stiu ce sa mai fac...acum doarme Mami de Diana - 31.12.2009 - |
Lasa sa actioneze anti-termicul si verifica din nou temperatura dupa 1/2 de ora - 1 ora. Daca scade... e ok, daca nu, da-i ori paracetamol ori treci la alte metode: comprese cu apa rece, baitza cu apa racita treptat. pufulina sa-si revina rapid!
PS. La noi nurofenul (sirop) nu a avut efect dar paracetamolul (eferalgan sirop si supozitoare) da.
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Asa am patit si eu cu Yannis si numai trecea febra a durat 3 zile dupa care bubite ... poate e randul vostru la roseola . Dar ce exista si supozitoare cu nurofen? Eu zic ca cele cu algocalmin sunt cele mai bune (supozitoare novocalmin se numesc ) de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
vroiam sa zic supz cu paracetamol
Mami de Diana - 31.12.2009 -
larisel spune:
citat din mesajul lui rox_y voi ce temperatura aveti in casa? Eu am cel mult 21 de grade. dar una din cumnate are 28 de grade si un pui mic de 6 luni. Si nush cum s-a racit..acum saracutzu primeste injectii in fiecare zi...cica de la faptul ca in casa era cald si afra cand iesea era frig (normal) ...se poate???? dar totusi nu e prea mare temperatura? Mami de Diana - 31.12.2009 - |
Eu am 24-25 grade - mult din pacate. Si asta deshi las aproape toata ziua geamul deschis in dormitorul fetelor si opresc si caloriferul, dar ii dau drunul peste noapte pt ca s-ar raci prea tare. In schimb improspatez aerul cu umidificatorul la 60-65% umiditate. Totushi la noi inca nu a venit serios iarna.
larisel spune:
citat din mesajul lui al3csa
Asa am patit si eu cu Yannis si numai trecea febra a durat 3 zile dupa care bubite ... poate e randul vostru la roseola . Dar ce exista si supozitoare cu nurofen? Eu zic ca cele cu algocalmin sunt cele mai bune (supozitoare novocalmin se numesc ) de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Si noua ne-a recomandat o doctoritza novocalmin in situatzii critice, dar la cat de controversat este (s-a mai discutat si la noi pe forum) eu nu ash da.
miremia spune:
Hop si eu mai pe seara asa...
Larisel eu mai tin dieta disociata furata de la dece, de luni o reincep.
Cadou de mos Nicolae o sa ma duc sa-i iau un set clemmy in seara asta (sper sa mai gasesc) pt ca atunci cand a venit Gummy-ul l-am apasat din greseala pe burta si a inceput sa cante. Am vazut doi ochi mari si niste gingii stirbe ranjite asa ca l-a primit in avans.
Crema de fund folosim weleda, sudocrem, avene.
Temperatura in casa...cam 27 de grade, dar n-avem ce sa-i facem.
Al3csa despre supozitoarele cu algocalmin s-a tot vorbit pe aici. Sfatul a fost sa fie folosite DOAR in cazul in care celelalte metode de scazut temp nu functioneaza.
LML Alex!
Si pt dintisor!
Si noi cu muci si dinti in crestere cred, ca doar tre' existe un motiv pt urletele de noaptea trecuta. Abia pe la 4 dimineata ne-am culcat...
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ale1212xa spune:
vai larisel ce de probele ai adus in discutie
creme de fundulet eu folosesc un preparat de la farmacie dat de medicul pediatru cand facusem si noi un eritem de toata frumusetea si nu trecea cu nimic. A facut minuni. Dar nu ii dau decat atunci cand vad ca incepe sa se inroseasca, in rest nu ii dau cu nimic.
caldura eu am media de 21-22 in casa, seara mai bag o aeroterma sa ajunga la 23 ca mi se pare mie frig mai ales ca Dragos doarme dezvelit
cadou de Mos Nicolae tati i-a luat ursul ala de plus imesc de la Carrefour, Dragos e entuziasmat, se arunca pe el, in manaca, ii apasa pe ochi. Are bonus si un ursulet mai mic cu care vad ca doarme acum, il ia de un crac si il tine(noi i-am dat cadoul de ieri ca l-am luat cu el deodata, i l-am aratat si ii sclipaceau ochii, daca incercam sa il punem la loc punea botu..asa ca asta a ramas)
asa, mai era ceva? nu imi aduc amine
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
al3csa spune:
citat din mesajul lui miremia Hop si eu mai pe seara asa... Larisel eu mai tin dieta disociata furata de la dece, de luni o reincep. Cadou de mos Nicolae o sa ma duc sa-i iau un set clemmy in seara asta (sper sa mai gasesc) pt ca atunci cand a venit Gummy-ul l-am apasat din greseala pe burta si a inceput sa cante. Am vazut doi ochi mari si niste gingii stirbe ranjite asa ca l-a primit in avans. Crema de fund folosim weleda, sudocrem, avene. Temperatura in casa...cam 27 de grade, dar n-avem ce sa-i facem. Al3csa despre supozitoarele cu algocalmin s-a tot vorbit pe aici. Sfatul a fost sa fie folosite DOAR in cazul in care celelalte metode de scazut temp nu functioneaza. LML Alex! Si pt dintisor! Si noi cu muci si dinti in crestere cred, ca doar tre' existe un motiv pt urletele de noaptea trecuta. Abia pe la 4 dimineata ne-am culcat... Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Nu am fost pe faza la subiectul cu supozitoarele dar ... eu stiu ca algocalminul scade cel mai bine febra .. nu am facut exces va dati seama dar eu sunt CONTRA NUROFENULUI .. nu stiu am eu asa un pitic .. ce sa-i faci .. fiecare cu piticii lui .. eu i-am dat cand a avut febra aia scarboasa de 3 zile eferalgan din 4 in 4 ore ... la inceput i-am bagat si cate 1/2 supozitor pt ca nu trecea (asta de vreo 2 ori).
simplicity spune:
Buna seara,
La multe lunite Alex printul Arianei
Alex,ii dai o felie de tort(de la fratiorul tau) si la socrela?
Felicitari pt dintisor
Am vazut poze asa frumoasemamici elegante,rafinate si sexy cu bebei frumooooooosi .Ma bucur sincer pt voi,ca aveti ocazia sa va intalniti.Nu e nimeni prin uk?
Larisel,eu cand a avut prb Ariana cu iritatia la fundulet,am folosit clotrimazol unguent(mi l-a prescris medicul-2 ori pe zi aplicat-e tratament,max o luna)
De Mos Nicolae,Ariana nu are nimic in ghetute,din cauza vremii capricioase,nu mi-au livrat un colet,in care aveam si cadoul ei(ceva de www.mothercare.com/Mothercare-Stacking-Cups/dp/B002LG77FW/ref=sr_11_1/279-7420668-0573041?_encoding=UTF8&mcb=core" target="_blank">genul acesta )
O seara linistita si cu cadouri frumoase
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"
Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..
micki_mica spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
pupam pe kiti si pe mamica lui mami de Alex si Radu |
Am ramas un pic blocati. Dar acum e f bine. Nu are decat 2 urme rosii pe obraz. Si catelul chiar e spalat pe dinti zilnic .
Sotul a zis ca daca se intampla mai grav ii facea o bucurie mamei nasei (care nu iubeste cainele ala, mai ales ca acum au o fetita, de 2 sapt, acasa).
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 helou, helou....ce mai fac fetele? da, ne-am intors acasa...it's so good to be home...suntem extrem de fericiti ca ne-am intors asa de repede acasa, avand in vedere ca am plecat pregatita sa stau vreo 3 saptamani. Din fericire in urma cateterismului s-a considerat necesar doar dilatarea arterei pulmonare. Partea proasta este ca daca in lunile astea nu se rezolva toate problemele care au mai ramas nerezolvate la inima, va trebui sa i se implanteze lui David un stent la aorta, ca sa ajute inima sa lucreze mai bine. Deocamadata nu ne ramane decat sa ne rugam sa se intample aceste lucru cat mai tarziu (adica peste ani si ani) sau chiar deloc. Pana atunci ne bucuram de fiecare clipa. Toata lumea mi l-a laudat pe David, m-au felicitat pentru modul cum l-am crescut, ei nemaivazandu-l pe David de cand am plecat din Bad Oeyenhausen pe cand David avea 5 saptamani si vreo 2500gr, asa ca a fost ceva schimbare. Ce sa zic am uitat de toate grijile si am fost si eu mandra inca o data de David al meu. Nu am apucat sa citesc din urma, ca de bine ce am venit au inceput sa vina prietenii pe la noi, de parca am lipsit o luna nu o saptamana, asa ca nu prea am avut timp de internet. Va multumesc inca o data ca existati si ca v-ati gandit la noi. Sunteti niste fete de milioane cu suflet mare. Lali de David luptatorul nostru |
Ma bucur mult pentru voi! David luptatorul!
Miki a lu' Kiti