Pufii au pregatit ghetutele pt mos! (175)
Raspunsuri - Pagina 10
rox_y spune:
Neatza!!
Multu d cafea
First.... LML Alexander ..mersi MP de tratatie si felicitari pt dintisor
Lalitica ma bucur ca ai venit cu vesti bune. DD sa nu fie nevoie de nici o alta operatie
Decenuela ..ceva poze??
sanatate multa la bebici cu mucisori
Mami de Diana - 31.12.2009 -
ana_g spune:
mai, sa va fie de bine intalneala...da cum si unde? ca ieri era un pui de katrina afara.....cald, intr-adevar...............
mama unui pui...Stefan
cris.dogarel spune:
buna dimi
noi am lipsit vreo 2 zile pe motiv de premiere multiple:
- prima cazatura din pat, joi. nik deosebit, a trecut rapid dar nici azi nu stiu cum a reusit, ca pernele erau intacte, iar ea,teoretic, nu se tarashte, cred ca a dat ca racul, apoi rostogolire...
- primii pashi intre mami si tati, mami si ana, aproape ca Ivan
- primii muci de la bronshiolita aia de cand avea 7 sapt. asa ca batista sugarului e acum inamicul public nr.1, dar...vad ca e moda..
- prima intalnire cu pufuletzi din bucuresti si mamicile lor. the best!!
Bine ati revenit sanatosi si optimisti, LALI!
AYANNA, sorry de accident...eu zic ca e semn sa stai departe de oale
vad ca si taticii de pufuleti sunt cei mai tari. ne-am adunat aici numa bunaciuni
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
dastefa spune:
lalitica eu am cam lipsit asa ca nu am fost la curent cu "plimbarea "voastra.Dar ma bucur ca v-ati intors cu vesti bune si sa dea dumnezeu sa nu fie niciodata nevoie de acea interventie la inimioara
LML Alex
multumim de tratatie MP
la noi e o vreme bestiala-zapada soare cald.Tati si Daria presteaza la o bataie cu bulgari
Miruna a fost rapusa de aerul tare si am venit cu ea in casa.Acum doarme asa ca am si eu timp de forum
si o dumineca placuta in continuare
ayanna_xem spune:
Buna ziua si de la noi...
N-am mai intrat ca am tot fost plecati...nebuni de legat, pe vifornita, cu copchil mic, ne-am urcat in masina si am plecat la plimbare, am vizitat mai multi pretini...per total a fost funny si ne-am distrat...insa de cateva seri ne chinuim cu dintii sau ce-o fi, ca nu mai inteleg cu zgubi deloc. Are niste crize de plans si agitatie si maraiala si numai cu mana in gurita sta...azi noapte pe la 1 inca ne plimbam cu ea prin casa ca nu o puteam calma cu nimic, mai rau ca la colici... Febra nu mi-a facut, dar a plans pana s-a facut grena la fata. S-a calmat intr-un final dupa o doza de Nurofen ca nu mai stiam ce sa-i fac...apoi a dormit pana dimineata la 9 fara nici o trezire, ea care se trezea si de 4-5 ori pe noapte. Sper sa iasa odata dintii astia ca ma doare sufletul pe mine cand o vad cum se chinuie. Si toate se petrec seara inainte de culcare sau chiar dupa ce adoarme, incepe sa planga prin somn...peste zi totul e ok, ne jucam, ne distram, veselie mare...dar seara e jale.
Si cu mana sunt ok (multumesc pentru gandurile bune si pentru sfaturi ). Am facut cateva basici, unele s-au spart, dar m-a dat sotul cu un spray pentru arsuri si acum chiar e ok. Doar daca dau de cald mai simt putina usturime, dar e suportabil.
Am vazut ca s-a intors LALI cu David si totul e ok. M-am bucurat nespus si sper sa fie bine in continuare sa nu mai fie nevoie niciodata de nici o interventie.
mamicii incercate si sanatate multa lui tati.
Ati avut si intalneli...ce fain!!! Sa ne puneti si noua poze sa ne clatim ochii!!!
LML ALEXANDRU pui...sa cresti mare si sa fii sanatos!
Era cat pe ce sa fac o urare de aniversare si pentru TOMACA...acum, na, urarile nu strica niciodata, dar ar fi fost funny sa nu-mi dau seama si sa bag iconitele cu "happy birthsday-uri" la inaintare... si daca tot am deschis subectul, 'sa fii iubita!' draga Tomaca cu ocazia celor n-shpe ani si 11 luni...
Noi plecam iar la plimbare azi ca e asa frumos afara...ieri ziceai ca suntem la Polul Nord de tare ce viscolea, nu vedeam la 10 metri in fata, am mers numa cu 30 la ora pana in oras...iar acum e peisaj de vis. Zapada muuuuulta, soare...la o bulgareala si un sanius ne bagam musai, iar daca e zapada suficient de moale poate facem si un om de zapada. Sa vedem!
Va pup...s-aveti o zi superba!
_
Mami de strumfita zgubilitica
alexutzzza spune:
LML ALEX!!! da si tu o inghetzata mare de ziua ta ptr mami!
Lali ma bucur ca v-ati intors asa de repede si cu bine! sa nu fie nevoie niciodata de interventia de care vorbesti!
decenuela, Cris Yannis a fost atat de obosit de atatea fete care au tras de el incat a dormit de la 22 la 11:30 cu o trezire de 5' pe la 8 ptr lapte...il mai scot la fete daca doarme asa . Cat despre Cris subscriu la ce a zis Decenuela frumosi mai sunteti maica toti 4!.
Patrioticule! Sa ne traiesti! iti multumim ca ne-ai permis sa dam buzna toate mamele nebune peste tine de ziua ta
si multe pentru mamica lui ca nu ne-a dat afara si ne-a lasat sa tam pe capul ei si sa-i devasteze pufuletii living-ul.
de Yannis
Eleysa spune:
am intrat si noi o fuga pe aici sa facem nishte urari si sa vedem ce mai faceti
LML Alex!!!
David bine ai revenit acasica!!! Sa-ti dea DD muuuuulta sanatate !!!
Ayanna ce iti mai face mana?
Offf..am citit cam pe diagonala ca m-am grabit sa nu vina lumea acasa si sa ma dea de la calculator so sorry ca nu scriu mai multe
aaa...avem cei mai frumosi pufuleti ...i-am vazut live...nici un dubiu ...sunt niste scumpi ...toata seara de ieri numai despre ei am vorbit ...asa k daca au sughitat, ne scuzati fetelor ...si mamicile...pai sa va zic eu ....una mai frumoasa k alta ...si toate nishte slabute...
revin maine in forta ...acum trebuie sa eliberez zona
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Lillo spune:
Asta seara vine Mos Nicolae! Primul Mos care vine ptr puful meu... Asa ca nu rezist tentatiei sa trimit ceva pe mail...
alicredo spune:
am vazut si eu pufuleti si gazele la patriot acasa! nemaipomenite!superbe! una si una! va pup pe toate! mi-e ciuda ca nu-s si eu acolo cu voio
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo am vazut si eu pufuleti si gazele la patriot acasa! nemaipomenite!superbe! una si una! va pup pe toate! mi-e ciuda ca nu-s si eu acolo cu voio din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
mami de Alex si Radu