Pufii au pregatit ghetutele pt mos! (175)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Lali sa aveti sarbatorile linistite si fericite, felicitari pentru vestile bune, bravo David! Sper ca si sotul este mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatzaaa

nimeni la cafea?
haideti ca las eu una

am avut o noapte aiurea...dupa ce ca am resut sa il culc undeva pe la 11 la 3 Dragos s-a trezit urland, de fapt urla cu ochii inchisi si mi-a luat ceva timp sa il calmez, cred ca s-a speriat de ceva, habar nu am. M-am culcat la loc la 4. Apoi pe la 6 iar urlete, de data asta am depistat rapid cauza, era ud...mama era pampersul ala asa de plin de ziceai ca am turnat eu cu galeata apa pe el, binenteles ca era fleasca pana la gat...l-am schimbat si a adormit rapid la loc...eu de abia la 7:30 m-am mai pus in pat...la 8 s-a trezit definitv

In concluzie, sunt chiauna

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

helou, helou....ce mai fac fetele?

da, ne-am intors acasa...it's so good to be home...suntem extrem de fericiti ca ne-am intors asa de repede acasa, avand in vedere ca am plecat pregatita sa stau vreo 3 saptamani. Din fericire in urma cateterismului s-a considerat necesar doar dilatarea arterei pulmonare. Partea proasta este ca daca in lunile astea nu se rezolva toate problemele care au mai ramas nerezolvate la inima, va trebui sa i se implanteze lui David un stent la aorta, ca sa ajute inima sa lucreze mai bine. Deocamadata nu ne ramane decat sa ne rugam sa se intample aceste lucru cat mai tarziu (adica peste ani si ani) sau chiar deloc. Pana atunci ne bucuram de fiecare clipa. Toata lumea mi l-a laudat pe David, m-au felicitat pentru modul cum l-am crescut, ei nemaivazandu-l pe David de cand am plecat din Bad Oeyenhausen pe cand David avea 5 saptamani si vreo 2500gr, asa ca a fost ceva schimbare. Ce sa zic am uitat de toate grijile si am fost si eu mandra inca o data de David al meu.

Nu am apucat sa citesc din urma, ca de bine ce am venit au inceput sa vina prietenii pe la noi, de parca am lipsit o luna nu o saptamana, asa ca nu prea am avut timp de internet.

Va multumesc inca o data ca existati si ca v-ati gandit la noi. Sunteti niste fete de milioane cu suflet mare.

Lali de David luptatorul nostru

vai lalitica ce ma bucur ca vi cu vesti asa de bune, sigur totul va merge exact cum va doriti, meritati
tati e mai bine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

bate vantul pe aici unde sunteti fetele/
la noi ploua de rupe si bate un vant..... urata vreme.

piciului meu au inceput iar sai curga muciimor nu mai pot... o sai desfund nasul si o sai fac aerosoli.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

off myky dar mult ai mai tras cu mucii astia

sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...o cafea mareeeeeee...pt toata lumea

eu mi-am propus tare multe pt azi..dar cred ca ...socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ....

pe langa faptul ca efectiv nu am putut dormi pana la 3...jiji e mucos si de pe la 4 s-a trez din 10 in 10 min urland..etc etc...asa ca sunt mai mult decat fresh...

lali...bun venit acasa...cu totii ne bucuram enorm pt david...sa dea dd sa fie ok...

fetili..in sfarsit...cris.d si-a scos printesele in..lume ca sa zic asa. ce sa zic...ema este mai frumoasa ca in poze...iar ana o adevarata domnisoara...despre cris...io cred ca de aia n-am dormit...nu mi-am dat seama daca e ea sau fi-sa cea mare...ce mai...stau cu sacosa de medicamente langa mine...ca era cat pe ce sa-mi pocneasca ranza...
.....sunteti o familie, tare, tare frumoasa......sa dea d-zeu sa fiti asa inca 100 de ani..

de asemenea am fc cunostintza...si cu izabela de elefantzica...care MERGEEEE...e cat un dop..frumoasa si creatza...si mergeeeee....

cu greu l-am stapanit pe jiji la atatea frumuseti..saracul de emotii s-a kkcit pe el...

sa aveti o duminica placuta

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multumim de cafele

lalitica,wb doamne-ajuta sa ni mai fie nevoie de nici o alta operatie

decenuela si zi asa...te intalnisi cu cuscra(mea)..ceva foto,nu aveti? ... ti-am zis ca am doua nurori una si unama bucur ca v-ati simtit bine,toata gashca de pufuleti si mamici
pup sa-i treaca mucii lui jiji

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

dam papica si beuturica pe alese la toata lumea

alex are 11 luni
si vine si mos nicolae

daca mai punem ca avem si un dintisor
ies o multime de motive de sarbatorit

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili...o cafea mareeeeeee...pt toata lumea

eu mi-am propus tare multe pt azi..dar cred ca ...socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ....

pe langa faptul ca efectiv nu am putut dormi pana la 3...jiji e mucos si de pe la 4 s-a trez din 10 in 10 min urland..etc etc...asa ca sunt mai mult decat fresh...

lali...bun venit acasa...cu totii ne bucuram enorm pt david...sa dea dd sa fie ok...

fetili..in sfarsit...cris.d si-a scos printesele in..lume ca sa zic asa. ce sa zic...ema este mai frumoasa ca in poze...iar ana o adevarata domnisoara...despre cris...io cred ca de aia n-am dormit...nu mi-am dat seama daca e ea sau fi-sa cea mare...ce mai...stau cu sacosa de medicamente langa mine...ca era cat pe ce sa-mi pocneasca ranza...
.....sunteti o familie, tare, tare frumoasa......sa dea d-zeu sa fiti asa inca 100 de ani..

de asemenea am fc cunostintza...si cu izabela de elefantzica...care MERGEEEE...e cat un dop..frumoasa si creatza...si mergeeeee....

cu greu l-am stapanit pe jiji la atatea frumuseti..saracul de emotii s-a kkcit pe el...

sa aveti o duminica placuta

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

ema a ramas si ea cu gandul la baietzi, cred, ca sa nu zic la unu' anume, ca azi dimi zicea "jjjj" cand s-a trezit.nici nu-mi vine s cred ca am reusit sa vad pufi. ana ma tot intreba aseara care cu cine era, ca cica in realitate nu-s ca-n poze..asa e, muuult mai frumi, mai dulci, si ei si mamele

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

dam papica si beuturica pe alese la toata lumea

alex are 11 luni
si vine si mos nicolae

daca mai punem ca avem si un dintisor
ies o multime de motive de sarbatorit

mami de Alex si Radu

ALEX pui si La cat mai multi si sanatosi dinti. sa-i vedem!

cuscra de trat. si vorbe faine...

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

LML ALEX!

si mersi mami pt cinste...si dintisor

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput