Pufii au pregatit ghetutele pt mos! (175)
Raspunsuri - Pagina 8
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa am cam lipsit in ultima vreme si e asa de greu cand deschid iar forumul nu stiu de unde s-o apuc ma rezum doar sa va salut sa va spun ca suntem bine( ma rog de fapt cu muci si tuse) si poate mai tin pasul o perioada Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
multa sanatate sa va treaca tusea si mucisorii
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
bate vantul pe aici unde sunteti fetele/
la noi ploua de rupe si bate un vant..... urata vreme.
piciului meu au inceput iar sai curga muciimor nu mai pot... o sai desfund nasul si o sai fac aerosoli.
_
myky791 spune:
citat din mesajul lui myky791 bate vantul pe aici unde sunteti fetele/ la noi ploua de rupe si bate un vant..... urata vreme. piciului meu au inceput iar sai curga muciimor nu mai pot... o sai desfund nasul si o sai fac aerosoli. am editat ca sa zic ca nu a mai iesit din casa de 3 zile _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
_
myky791 spune:
am vrut sa editez mesajul si miam dat reply cu citat.....
_
Beatrice1982 spune:
http://www.magicfm.ro/
sus de tot scrie radoiul lui mos craciun
cine vrea cine doreste..........................
va pup dulce!!!!!!!!!!!!!!
un we super va doresc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma bucur ca au venit David si l;alitica acasa!!!!!!!!!!!!!!!!!
I don't know much...but I know I love you...
Expecting ... a special one...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui myky791 bate vantul pe aici unde sunteti fetele/ la noi ploua de rupe si bate un vant..... urata vreme. piciului meu au inceput iar sai curga muciimor nu mai pot... o sai desfund nasul si o sai fac aerosoli. _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
multa sanatate!
multa sanatate si pt dastefa
mami de Alex si Radu
micki_mica spune:
Seara buna de la noi!
Sper ca sunt mai bine piticii bolnaviori! Si mamicile accidentate .
Noi suntem bine. Azi a fost prima data muscat de caine. De al nasei lui. Are semn pe fata, nu f mare, dar e ok. Cainele e cu vaccinurile la zi. Spalat pe dinti zilnic... asa ca nu ne facem probleme.
Am fost la luat de motz de la nasa de cununie. Frumos. Scurt (Kiti nu era in apele lui si nu se prea impaca cu aia mica).
Va si ne retragem pt ca ii ies 3 dinti si e mai marait ca de obicei.
Un weekend placut in continuare!
Miki a lu' Kiti
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui micki_mica Seara buna de la noi! Sper ca sunt mai bine piticii bolnaviori! Si mamicile accidentate . Noi suntem bine. Azi a fost prima data muscat de caine. De al nasei lui. Are semn pe fata, nu f mare, dar e ok. Cainele e cu vaccinurile la zi. Spalat pe dinti zilnic... asa ca nu ne facem probleme. Am fost la luat de motz de la nasa de cununie. Frumos. Scurt (Kiti nu era in apele lui si nu se prea impaca cu aia mica). Va si ne retragem pt ca ii ies 3 dinti si e mai marait ca de obicei. Un weekend placut in continuare! Miki a lu' Kiti |
pupam pe kiti si pe mamica lui
mami de Alex si Radu
lalitica2000 spune:
helou, helou....ce mai fac fetele?
da, ne-am intors acasa...it's so good to be home...suntem extrem de fericiti ca ne-am intors asa de repede acasa, avand in vedere ca am plecat pregatita sa stau vreo 3 saptamani. Din fericire in urma cateterismului s-a considerat necesar doar dilatarea arterei pulmonare. Partea proasta este ca daca in lunile astea nu se rezolva toate problemele care au mai ramas nerezolvate la inima, va trebui sa i se implanteze lui David un stent la aorta, ca sa ajute inima sa lucreze mai bine. Deocamadata nu ne ramane decat sa ne rugam sa se intample aceste lucru cat mai tarziu (adica peste ani si ani) sau chiar deloc. Pana atunci ne bucuram de fiecare clipa. Toata lumea mi l-a laudat pe David, m-au felicitat pentru modul cum l-am crescut, ei nemaivazandu-l pe David de cand am plecat din Bad Oeyenhausen pe cand David avea 5 saptamani si vreo 2500gr, asa ca a fost ceva schimbare. Ce sa zic am uitat de toate grijile si am fost si eu mandra inca o data de David al meu.
Nu am apucat sa citesc din urma, ca de bine ce am venit au inceput sa vina prietenii pe la noi, de parca am lipsit o luna nu o saptamana, asa ca nu prea am avut timp de internet.
Va multumesc inca o data ca existati si ca v-ati gandit la noi. Sunteti niste fete de milioane cu suflet mare.
miremia spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 helou, helou....ce mai fac fetele? da, ne-am intors acasa...it's so good to be home...suntem extrem de fericiti ca ne-am intors asa de repede acasa, avand in vedere ca am plecat pregatita sa stau vreo 3 saptamani. Din fericire in urma cateterismului s-a considerat necesar doar dilatarea arterei pulmonare. Partea proasta este ca daca in lunile astea nu se rezolva toate problemele care au mai ramas nerezolvate la inima, va trebui sa i se implanteze lui David un stent la aorta, ca sa ajute inima sa lucreze mai bine. Deocamadata nu ne ramane decat sa ne rugam sa se intample aceste lucru cat mai tarziu (adica peste ani si ani) sau chiar deloc. Pana atunci ne bucuram de fiecare clipa. Toata lumea mi l-a laudat pe David, m-au felicitat pentru modul cum l-am crescut, ei nemaivazandu-l pe David de cand am plecat din Bad Oeyenhausen pe cand David avea 5 saptamani si vreo 2500gr, asa ca a fost ceva schimbare. Ce sa zic am uitat de toate grijile si am fost si eu mandra inca o data de David al meu. Nu am apucat sa citesc din urma, ca de bine ce am venit au inceput sa vina prietenii pe la noi, de parca am lipsit o luna nu o saptamana, asa ca nu prea am avut timp de internet. Va multumesc inca o data ca existati si ca v-ati gandit la noi. Sunteti niste fete de milioane cu suflet mare. Lali de David luptatorul nostru |
Bine ati revenit acasa! Tinem pumnii stransi sa nu fie nevoie de interventia aia niciodata, multi pupici luptatorului David!
Tati cum se simte?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)