Pufii au pregatit ghetutele pt mos! (175)
Raspunsuri - Pagina 7
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
bravo...ivanelul...oricum, din palat se anuntza un ....atlet:)) Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina Un lucru important: s-au intors David si Lalitica!!!! Sunt ok!!! Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
ma bucur pt ei!
multumim de vestea buna
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
ayanna,sper ca esti mai bine acum...cum e mana arsa?ai facut besica?
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui bubu_bu neata fetele!serviti va rog! bea ce dragute ivanelbravo ivan! imi pare rau ayanna de patanie...sper ca a fost mai bine noaptea sotul e tot ca mine cum nu dau titi e chiar ca mineface de toate in afara de mancare(mai rar) in rest...orice este nevoie cu raul la fel in casa la fel....suntem coechipieri in viata...desi uneori ne ajunge oboseala si stresul...mai ne ciondanim....dar trece si mrem mai departe am vazut poze frumoasedanyela.....m-ai omorat corasonul cu zapadasaniebaietelul taupfoai visez si eu bbx poze artistice d'omle bbto de plateea....e deja baietel iuria cu mami si tati trei frumosi ce mai toti sunt deosebiti ma duc sa mai citesc si sa o zi frumoasa |
mami de Alex si Radu
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem fetiliiiii, helppppp... mi-am bagat ghiarele in ulei incins si inebunesc de durere...mi-am pus repede ulei rece, sare....acum stau cu comprese reci ca numai asa suport sa nu urlu, dar ce ma fac eu la noapte. Spuneti-mi ce as putea sa iau pt calmarea durerii care sa nu sa se bata cap in cap cu tzitzi...ma bag la nurofenu lu fii-mea sau ce sa fac, ce pot sa iau? _ Mami de strumfita zgubilitica |
... tinctura de levantica (in ciuda usturimii rezultate remarcabile)... suc de aloe proaspat stors... ulei de masline... (noi ne tratam arsurile superficiale doar cu ulei de masline). Dar de ce SARE???
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 am trimis de dimineata dar nu mi l-a trimis................ ceva frumooossssssssssssssss http://www.youtube.com/watch?v=XqSm5TIpuR8 merita vazut is nerecuperata maine nu merg la geamuri poate reusesc sa citesc din urma.......................... puppppppppppppppp noapte frumoasa maine vine zapadaaaaaaaaa!!!!!!!!!! I don't know much...but I know I love you... Expecting ... a special one... |
Bravo!!! ... si noi de ce nu mergem?... (inca)... fata nasei noastre a mers la 1 an si 3 luni... a pus toata lumea pe jar...
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
rox_y spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Un lucru important: s-au intors David si Lalitica!!!! Sunt ok!!! Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
Multumim pt vestile bune
Mami de Diana - 31.12.2009 -
miremia spune:
Hello, hello!
In primul rand FELICITARI Ivan!! Acum ca stii sa mergi te asteptam in vizita la noi.
Ma bucur ca David si Lali sunt bine, multumim Adina de vesti.
Felicitari Diana pt primul pas!
Vorbiti despre ajutorul tatilor.....sunt sigura ca toti se implica atat cat le permite timpul. Si tati al nostru ne ajuta, o cosmetizeaza, o imbraca dupa baita si e repsonsabil cu administrarea vigantolului. Se si joaca cu ea...uneori pt ca-l rog eu, alte dati din proprie initiativa. O mai si scoate afara daca e nevoie. Per total eu ma declar multumita d eimplicarea lui.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Hello, hello! In primul rand FELICITARI Ivan!! Acum ca stii sa mergi te asteptam in vizita la noi. Ma bucur ca David si Lali sunt bine, multumim Adina de vesti. Felicitari Diana pt primul pas! Vorbiti despre ajutorul tatilor.....sunt sigura ca toti se implica atat cat le permite timpul. Si tati al nostru ne ajuta, o cosmetizeaza, o imbraca dupa baita si e repsonsabil cu administrarea vigantolului. Se si joaca cu ea...uneori pt ca-l rog eu, alte dati din proprie initiativa. O mai si scoate afara daca e nevoie. Per total eu ma declar multumita d eimplicarea lui. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Subscriu si eu la urari si multumiri!
Bravo Ivan si Diana!!!
Multumim Adina de vesti!
si tati de Yannis se implica dar avand in vedere ca eu stau toata ziua acasa (cu treaba cu netreaba , solicitanta sau nu, bolnava sau nu) moarta coapta fac ce fac si nu am tupeu sa-i "plasez" copilul cand il vad cum vine obosit de la munca. Exact cum a zis si Mirela, se implica cat ii permite timpul. Tati e matinal, eu nu, asa ca diminetile cand se trezeste Yannis pe la 8-8 jumate tati ii da biberonul iar eu inca mai dorm un pic pan pe la 9-9 juma cand pleaca tati la birou. Imi face si cafeaua dimineatza mereu . Seara se mai joaca, uneori il adoarme. Sta singur cu el, cel mai mult a stat singur cu el vro 5 ore cand am fost eu la "totul despre sex" si apoi la cefea cu fetele. Oricum tati numai ii schimba pampersul, il imbraca dezbraca, ii da lapte cu biberonul. Niciodata nu i-a facut baie sau sa-i dea mancare sau sa-i pregateasca mancarea.
de Yannis
dastefa spune:
am cam lipsit in ultima vreme si e asa de greu cand deschid iar forumul
nu stiu de unde s-o apuc
ma rezum doar sa va salut sa va spun ca suntem bine( ma rog de fapt cu muci si tuse) si poate mai tin pasul o perioada