Pufii au pregatit ghetutele pt mos! (175)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
adina_bulina spune:
Un lucru important: s-au intors David si Lalitica!!!! Sunt ok!!!
Ce frumos merge Ivan!!!! Bravo flacaule!
Eu nu mai am timp nici sa va citesc...darmite sa va scriu. Nu sciam eu nici inainte... dar acum chiar sunt in urma rau de tot si nici nu mai am cum sa fiu la zi. Sotul meu a deschis un magazin in buricu targului cu diverse chestii pentru sarbatori: calendare personalizate, invitatii personalizate, ceasuri personalizate...si alte diverse chestii personalizate, normal. Frumoase rau, dar se vede ca e criza. Oamenii chiar nu mai au bani decat pentru mancare. Eu daca am stat atata timp acasa nu prea mai eram conectata la realitate. Mai citeam de la voi ca aveti probleme cu banii, ca nu va ajung si ca e greu... dar acum am vazut clar ca lumea nu mai are bani. Asta e! Ce e nasol e ca avem o maxi-chirie si nu scoatem nici sa o acoperim, nu mai zic de salarii.. dar aia e. Nu ma vait! Ne-om descurca noi, ne-am descurcat mereu.
M-am cam intins. Scuze
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adina_bulina spune:
Am uitat sa va zic ca ma bag si eu in seama prin magazin zilnic, stau cam program complet, doar mai fug sa vad ce face buburuza. Daca a mancat, daca a dormit linistita, daca e de scos afara ii pregatesc eu hainutele, d-astea.
Referitor la mancare, eu ii gatesc special ei, dar din mancarea ei manacam si noi, ne punem sare in farfurie. Atat! Ii fac supe, ciorbe, budinci si ii dau carne fiarta si ou fiert. Am inceput sa ii dau sa guste de la mine cand mananc eu rosii cu branza, de exemplu. Nu ii dau mult, doar sa vada ce mananc, ca se uita ca un cutzu. Nu ii plac fructele in mod special, merele nu i-au placut ever. I-am facut carne la cuptor, nu am avut succes. Tot rasolul fiert din supa il mananca.
Acum as incerca o omleta. Am inteles ca [pot sa ii fac din galbenus doar pus apa fiarta. E o idee.
adina_bulina spune:
Vad ca ma dau singura pe aici. Aia e! Bag tare.
Am si eu o curiozitate! E vreo mamica graviduta? Ca mi-am adus aminte ca erau discutii de genul asta.
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina Un lucru important: s-au intors David si Lalitica!!!! Sunt ok!!! Mami de ![]() |
multumim de vestilebune
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Vad ca ma dau singura pe aici. Aia e! Bag tare. Am si eu o curiozitate! E vreo mamica graviduta? Ca mi-am adus aminte ca erau discutii de genul asta. Mami de ![]() |
din cate stiu ink nu. urmeaza
![](floare.gif)
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
citat din mesajul lui myky791 decenuela dar aveati olita nu? ce sa intamplat cu ea? sa spart? _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
nu, nu..avem..si O FOLOSIM
![](icon_smile_big.gif)
Mihaela,
![](mamica.gif)
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
citat din mesajul lui blue_flower Am treaba pana peste cap, dar tot am citit din urma, de unde am ramas ieri. Si am mai intrat ca sa imi laud sotul. Nu stie oricum unde scriu si ce scriu, stie de forum, dar nu imi stie nick-ul. So, al meu sot doarme cu copilul de cand s-a nascut, cu exceptia a primelor 2 saptamani si a cate o noapte ocazional, ici colo, ca a plecat la pescuit o data si 2 nopti acum cand a fost in delegatie. Schimba copilul, ii face baie, am deplina incredere in el sa faca orice, stie ce haine ii trebuie, care sunt potrivite. La modul cel mai serios, este exact ca mine, doar ca nu are tztz. Am plecat de multe ori de acasa trimisa de el - da mai pleaca si tu la cumparaturi, mai iesi din casa, da-mi copilul si pleaca. Singura chestie e ca nu stie sa ii faca mancarea de pranz, aia cu legume, dar ii da borcanas cand nu e deja facuta de cu o zi inainte. Il adoarme de multe ori, ca uneori eu seara sunt prea obosita, si el sta si se joaca la telefon si adoarme copilul in leagan. Si nu ma trezeste noaptea cand se trezeste bebe. Decat in caz de forta majora, ca nu mai tace la el. Al un sot ideal si il iubesc f mult. Ne stim din cls 9. Are si defecte, ca nimeni nu e perfect, dar nu despre asta e vorba aici, nu? ![]() Ce nu stie? Nu stie sa faca piata, ia mere stricate, cartofi la fel...tot felul de ciudatenii...prefer sa ma duc eu la piata, in schimb la cumparaturile din supermarket el e sef. Doar piata e punct slab. Aniversari? Intotdeauna cu cadou, aproape niciodata cu petreceri mari sau tambalau. Imi aduc aminte cand ne-am casatorit civil, pe 24 noiembrie 2007, era a doua zi dupa ziua mea de nastere. Si nimeni nu s-a mai gandit la ziua mea de nastere, nici macar mama, toata lumea era chitita pe casatorie. Iar el a venit cu cadou special pt ziua mea. Flori? Nu, f rar, cand merge la piata..adica rar. Se ofilesc. Neinteresant, din pct lui de vedere. Cel mai mult a stat cu bebe vreo 6 ore, eram cu mama la cumparaturi. Si culmea, cu el bebe nu plange, nu miortaie, se joaca impreuna incontinuu si cam atat. Repet: il iubesc nu pt ca ma ajuta, ci pt ca este el asa cum este. ![]() Mama fericita |
wowwww
ai un super sot, felicitari!!!!!
eu sunt mai egoista, cred si mai posesiva.
1. as fi geloasa daca s-ar atasa mai mult de tasu
2. mi-ar pocni ranza daca i-ar spune din greseala...lui tati...mama
3. o sa stea destul departe de mine...asa ca profit acu, cat pot de fiecare secunda...
Mihaela,
![](mamica.gif)
JUCARII PENTRU PITICI...
livia1980 spune:
Buna dimineata!
Aseara a adormit dus..pe la vreo 12...am vrut sa ma uit la ultimul episod din Dexter...am adormit si eu!
Cu privire la implicarea lui tati...eu n-am ce sa spunde rau...Mai avem si noi certuri ca in orice familie(de la niste prostii), dar in rest pot sa-l las cu Alexandru oricand.In weekend el e de servici:il schimba, il adoarme(cand nu vrea tatzi), ii da seara lapte praf, il unge cu ulei si ii face masaj, il imbraca(numai ca eu ii aleg hainele ca eu le ordonez si stiu cum sunt aranjate..si sunt fixista cu aranjatul hainelor). Si singura chestie la care nu se baga e facutul mancarii...ca de dat ii da sa manance..seara cand vine de la servici.
Oricum de 9 luni si ceva, nu a lipsit o seara de la baita. Chiar afirma intr-o seara ca e ca un robotel:adu cadita, adu apa, pune celofanul(ca altfel dormim in balta)...etc
Uneori ma gandesc ca sunt putin egoista..ca seara cand vine acasa se schimba si il plasez pe Alexandru.Poate o fi obosit..dar ii trece...
Oricum daca ar fi sa intorc timpul n-as vrea alt sot..asta e sigur!Si dupa 9 ani de casatorie....inca ne iubim mult, inca mai facemnebunii in fata semineului cu focul aprins, inca mai stim sa bem un pahar de sampanie in doi.Acum mai rar dar exista si clipe care ies din cotidian.
Ma duc sa-l culc pe strumf...cred caam un copil super aintat....exact ce nu vreau...palnge
It's the most wonderful time of the year!
decenuela spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 am trimis de dimineata dar nu mi l-a trimis................ ceva frumooossssssssssssssss http://www.youtube.com/watch?v=XqSm5TIpuR8 merita vazut is nerecuperata maine nu merg la geamuri poate reusesc sa citesc din urma.......................... puppppppppppppppp noapte frumoasa maine vine zapadaaaaaaaaa!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I don't know much...but I know I love you... ![]() Expecting ![]() |
bravo...ivanelul...oricum, din palat se anuntza un ....atlet:))
Mihaela,
![](mamica.gif)
JUCARII PENTRU PITICI...
danyelana spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 am trimis de dimineata dar nu mi l-a trimis................ ceva frumooossssssssssssssss http://www.youtube.com/watch?v=XqSm5TIpuR8 merita vazut is nerecuperata maine nu merg la geamuri poate reusesc sa citesc din urma.......................... puppppppppppppppp noapte frumoasa maine vine zapadaaaaaaaaa!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I don't know much...but I know I love you... ![]() Expecting ![]() |
Felicitari Ivanel!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman