Pufii au pregatit ghetutele pt mos! (175)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

fetiliiiii, helppppp...

mi-am bagat ghiarele in ulei incins si inebunesc de durere...mi-am pus repede ulei rece, sare....acum stau cu comprese reci ca numai asa suport sa nu urlu, dar ce ma fac eu la noapte. Spuneti-mi ce as putea sa iau pt calmarea durerii care sa nu sa se bata cap in cap cu tzitzi...ma bag la nurofenu lu fii-mea sau ce sa fac, ce pot sa iau?

_
Mami de strumfita zgubilitica

cam tarziu
dar bate un ou bine bine si unge-te cu el
nu vei putea face mare lucru, dar ala nu lasa sa ti se faca besici!!!!!!!!!!!!!!!!!

valabil pt toata lumea
v-ati ars.in momentul urmator spargeti oul, il bateti
si va dat cu el
calmeaza arsura....nu lasa sa vi se faca besici......si tot te dai

cam 3 ore dureaza pana nu simti ca mai arde

deci rabdare multa si sa nu mai faci de astea!
da??????????

te tot dai cu el, daca nu iti ajunge spargi altul..........
oki????????????????
acolo se usca bine bine
si asa sa il lasi vreao 3 ore..da???????????????????????????

I don't know much...but I know I love you...

Expecting ... a special one...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

multumim pentru felicitaciones!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

va doresc sa ajungeti sa traiti si voi aceste minunate sentimente!!!!!!!!!!!!!!!!
pup
ma duc, ca doarme si is rupta!!!!!!!!!!!!

I don't know much...but I know I love you...

Expecting ... a special one...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Am auzit ca pe 3, 4 si 5 decembrie, intre orele 20 si 24, la carrefour(Bucuresti,nu stiu daca si in celelalte orase) sunt reduceri de 15% la jucarii si 20% la hainute si incaltaminte.Poate ca va intereseaza.

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Mersi fetele...simply, ana, alexa

Mi-am pus iaurt...parca e mai ok acum. Ma ustura, dar e cat de cat suportabil. Cata vreme am ceva rece parca imi amorteste, sa vedem la noapte cum o fi, pe doua degete au inceput deja sa-mi apara basici, celelalte is rosii-grena asa, foarte misto...am luat si Nurofen, sper sa pot dormi. Oricum o sa-mi dea fii-mea cateva treziri ca de obicei, dar alea fac parte din ritual.

Am vazut si eu filmuletul cu Ivan...ce scump e!!! Is dulci tare cand incep ei sa mearga asa cracanici si pasesc ca cetateanul turmentat...abia astept s-o vad si pe fii-mea, dar la noi o sa mai dureze o vreme, acum abia are curaj sa stea cateva clipe singura fara sa se sprijine. Dar nu-i nici o graba....

Acum am citit si sfatul lui BEA cu oul... mersi, de faza cu oul chiar nu stiam. Am sa incerc si asa desi doua degete deja au inceput sa faca basici...dar na, ce sa fac, daca nu-s atenta. Am facut gogosi si la un moment dat m-am uitat la Daria care desi era cu tat-su era sa-si traga un raft de carti in cap si atunci in loc sa pun numai gogoasa in ulei am bagat si mana. Am crezut ca-mi sta inima de durere, eu n-am mai patit de astea...urat!!!

Ma striga tati de zgubi ca cik sa ne uitam la un film... Crek are chef de nebunii, dar mie nu-mi prea arde...sa vedem cum o scot la capat! Va pup!

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

In primul rand, chiar daca cu intarziere de 3 zile,

LA MULTI ANI TUDOR PATRIOTUL!!!
Nu pot si nu vreau sa cred ca a trecut deja un an... Cand? Cum? Unde? Am inceput sa citesc din odisee si m-au luat emotiile amintindu-mi cum stateam zile si nopti asteptand sa ma apara un pufulete. Si sotul cand venea de la munca prima oara ma intreba daca a mai nascut cineva... Si uite ca intre timp am trecut de la greturi si pofte la schimbat de scutece si alaptat... Imi pare rau ca am ratat momentul, mai ales ca au aparut si fete vechi... A semanat un pic cu odiseea

Noi am fost fara calc, ca s-a stricat... Acum eu sunt racita, sper sa reusesc sa-l feresc pe Sebi... Sunt un pic trista, pentru ca am pierdut niste poze din calc; la vreo doua-trei luni fac un back-up pe cd/dvd, dar nu stiu ce s-a intamplat ca nu am cd cu pozele din a doua luna a lui Sebi, si nici pe cele gravida Nu stiu daca mai lipsesc si altele, mi-e destul ca nu le mai am pe astea... Am recuperat doar cateva poze pe care le aveam pe diverse site-uri, dar nu le mai am fix pe ultimele, cele facute in noaptea de 9 spre 10 februarie Noroc ca am printat unele, si le am in album, dar acum vreau sa le scanez, ceva, sa le am totusi si-n pc, ca daca se deterioreaza...

Am citit tot din urma, dar bineinteles ca e gol in cap...
Ce mi-a atras atentia in mod deosebit a fost usturoiul dat la bbei... Eu i-am dat lui Sebi ieri; n-am stiut ca nu e voie... I-am facut peste cu brocoli si conopida si am facut un fel de sos dintr-o jumatate de avocado, putina zeama de lamaie, un catel de usturoi si patrunjel. Il facusem pt mine initial, dar i-am dat si lui sa guste, si pt ca i-a placut, i-am pus vreo 3 lingurite in mancarea lui... Nu s-a intamplat nimic deosebit pe moment; de ce se da dupa un an? Si sa va spun ce mancaruri au succes nebun la el: peste cu morcov si suc de portocala, orice cu foarte mult ardei (carne/peste/ou), orez cu lapte si scortisoara si la fructe piure de avocado cu banana, mango si kiwi. Si finger food paine prajita cu unt si gem si paste cu branza (ca tot s-a discutat si despre asta). A papat si ciorba de la noi, acrita cu bors, si tot de la noi pulpe de pui la gratar (pe aragaz) cu piure de cartofi (puiul cu piure tot finger food) In general nu-i dau de la noi, decat foarte rar, cand imi amintesc sa-i scot lui inainte sa condimentez. Am incercat o data sa nu-i mai blenduiesc mancarea, doar i-am pasat-o; a mancat, dar n-a fost foarte convins, m-am cam chinuit cu el; mai asteptam un pic mancarea de oameni mari...
Alte noutati despre noi n-am... Zice toata ziua tata, baba, lala, papa, blabla, ava, numai MAMA nu vrea

AAAA, mi-am adus aminte... Despre implicarea lui tati... Se implica daca-i cer eu ceva concret: se joaca cu el, ii da sa manance, scutece nu vrea sa schimbe (dar a schimbat in prima luna), dar il tine preocupat sa-l pot schimba eu, il imbraca daca-i dau hainele (ca el nu stie unde sa le caute), la plimbare nu prea ne scoate, insa are scuza ca lucreaza 6 zile pe saptamana intre 8-12 ore/zi... Nu-i cer nici eu prea multe, pt ca vine destul de obosit/stresat de la munca, doar daca sunt eu foarte stresata/obosita ma ratoiesc la el sa-l tina un pic pana ma reincarc eu...

Si inca una si ma duc... Bea superb filmuletul, mi-au dat lacrimile instantaneu... Abia astept si eu momentul asta! Ador pur si simplu primii lor pasi, cand sunt asa nesiguri si vin in cea mai mare viteza spre tine...SUPERB!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
www.myspace.com/my/videos" target="_blank">filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata fetele!serviti va rog!

bea ce dragute ivanelbravo ivan!

imi pare rau ayanna de patanie...sper ca a fost mai bine noaptea

sotul e tot ca mine cum nu dau titi e chiar ca mineface de toate in afara de mancare(mai rar) in rest...orice este nevoie cu raul la fel in casa la fel....suntem coechipieri in viata...desi uneori ne ajunge oboseala si stresul...mai ne ciondanim....dar trece si mrem mai departe

am vazut poze frumoasedanyela.....m-ai omorat corasonul cu zapadasaniebaietelul taupfoai visez si eu

bbx poze artistice d'omle
bbto de plateea....e deja baietel
iuria cu mami si tati trei frumosi
ce mai toti sunt deosebiti

ma duc sa mai citesc si sa o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...bagam repede o coffe ...vad ca nu v-ati trezit...

ultimul capitol nu l-am recuperat....

sunt stresata ca trebuie sa cumpar o olitza frumoasa la un copil care saracu ar vrea sa nu mai faca kk in pampers dar masa nu-i i-a cump pana acu si.....nu stiu de unde sa iau...si trebuie musai azi pana la amiaza...

vremea e de cacao...dar...tre sa trecem si peste asta...

jiji e treaz....are primul cucui...de...las' ca-i trece pana la nunta..

ma duc repede la shmotru traditional si nelipsit de zi cu zi..

va pup...sa aveti un we superrrrrrr

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata.
multam de cofee bubu. noi am avut o noapte bigudoasa ca sa o citez pe cris d.

ayanna imi pare rau de patanie. cum a fost noaptea? mai nasol ca acum e mai greu sa faci trebusoara cu mana ca daca au aparut basici sa nu se sparga. multa sanatate.

bea e un scump ivanelul.

cu implicarea sotului la mine se implica si ma ajuta foarte mult. curatenia el o face in casa ca eu stau cu bb, face de toate mai putin mancare.

nikole cu intaziere la cat mai multi ani de casnicie!

eu sunt din ce in ce mai stresata ce ma fac de la 15 ian? cu cn las eu bb ca sa ma intorc la munca unde sunt obligati sa ma primeasca, dar probabil dupa o luna ma dau afara, ca am stat in medical 6 luni de sarcina daca am avut iminenta de avort... chiar nu stiu....

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

iau si de la decenuela cafea ca merge dupa o noapte asa nasoala

_

Mergi la inceput

decenuela dar aveati olita nu? ce sa intamplat cu ea? sa spart?

_

Mergi la inceput