Pufii au pregatit ghetutele pt mos! (175)
Raspunsuri - Pagina 11
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micki_mica Ne-am programat la pediatru. La vaccinarea de 1 an. Pe 13 dec. Cica ii face priorix. Of of of! Iar tanguieli si urlete! Cate intepaturi sunt? Stie cineva? Noi am mers pe schema de vaccinare de la stat. Nimic in plus. Kiti |
Nici noi nu am facut pana acum vreun vaccin optzional, doar ca le-am cumparat pe cele "obligatorii" de la 4 luni si 6 luni. Si pe mine m-a mirat cand mi-a zis medicul de familie ca la an facem pentaxim + priorix. Eu aveam impresia ca ar trebui decalate macar cu o luna, mai ales ca vreau sa facem si varilix (intre 14-16 luni) - primul optzional. Inca ma documentez daca facem 2 vaccinuri deodata sau nu. Poate mamicile experimentate ne pot spune mai multe...
larisel spune:
Pt arsuri (opareli in cazul meu) eu am folosit cu un "oarecare" succes apa rece si sprayul bioxiteracor. Dar tratamentul de dupa cu neopreol a facut minuni (rapid). E un unguent pe baza de untura de peshte care pute ingrozitor dar cicatrizeaza repede. Nu e nici scump. (vreo 10-15 ron).
larisel spune:
Despre tati nu pot sa zic decat ca e aproape ca mami
in cazul nostru. Nici nu ne-am fi descurcat altfel cu 2 fete cucuiete. Totushi nu gateshte pentru ele si nu le-a facut baie pana de curand cand am inceput sa facem noi cu ele in cada si mai mereu cade in sarcina lui imbaierea iar a mea masajul.
larisel spune:
lalitica Bine ati revenit acasa! Sa aveti nishte sarbatori linishtite pt ca le meritati din plin!
larisel spune:
V-am mai intrebat dar o fac din nou: ce creme pt funduletz folositi? Noi iarashi ne confruntam cu eriteme care nu mai trec cu nimic. Daca or fi de la manncare habar n-am de la ce anume. Deci ce creme folositi, dar ma intereseaza ca tratament nu ca intretzinere.
rox_y spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
![]() ![]() mami de Alex si Radu |
hai spune-ne si noua unde ai vazut pozele..ca suntem curioase....eu verrificat cont..nimic...verificat mail..nimic...

Mami de
Diana - 31.12.2009 -
rox_y spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel V-am mai intrebat dar o fac din nou: ce creme pt funduletz folositi? Noi iarashi ne confruntam cu eriteme care nu mai trec cu nimic. Daca or fi de la manncare habar n-am de la ce anume. Deci ce creme folositi, dar ma intereseaza ca tratament nu ca intretzinere. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Eu folosesc Bephanten de cand s-a nascut. Si noi ne-am pricopsit pe la vreo 9 luni cu un eritem.. si a trecut cu bephanten.
BTW...am folosit in perioada aceea si scutece Pampers (de care facea reclama la TV) si nu trecea deloc...dupa care am refolosit scutecele Babylove si cu crema ne-a trecut intr-o saptamana jumate
Mami de
Diana - 31.12.2009 -
rox_y spune:
Nu stiu cum si nu stiu din ce cauza...matzuca mea a facut febra. O simteam fierbinte pe frunte. I-am luat temp. si avea 37.9 axial si 38, 6 rectal....i-am dat 2,5 ml sirop nurofen....urmeaza sa vina tati cu supozitoare nurofen (ca n-aveam
)...
nici nu stiu ce sa mai fac...acum doarme
Mami de
Diana - 31.12.2009 -
larisel spune:
Si un sondaj de actualitate: ce le aduce Mosh Nicolae la pufuleti?
Mara de miremia shtim ce primeshte. Dar restul pufuletilor?
Gagalicile mele primesc un set de lego (de la babi) si cate o trasura cu calutz cu luminitze si sunete (chinezeshti pt ca atat ne permitem momentan)...sunt foarte frumoase dar periculoase (piese mici, colorantzi samd), asha ca stam de paza.

am vazut si eu pufuleti si gazele la patriot acasa! nemaipomenite!superbe! una si una! va pup pe toate!
o
de David Gabriel !