Mai-iun2010-Floricele de liliac gata de sanius!
Raspunsuri - Pagina 12
Virgi17 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de azi !!! 

Noi suntem la munte de vineri, ne-a prins si ploaie si lapovita si viscol mare, zapada si tot asa. Ieri am scos pitica din casa caci erau 4 grade si un pic de soare. Azi a fost mai frig insa tot am scos-o. Ma innebuneste insa ca nu imi mai mananca ca acasa.Fix aceeasi mancare nu o mai doreste.Abia ma lupt cu ea pt cateva lingurite de mancare atat dimineata cat si la pranz. habar n-am ce e, o fi casa, caci nu o cunoaste...nu stiu...doarme f bine, insa cu papa pauza. Mi-a mai facut ea in trecut faze din astea cu biberonul, manca cantitate mai mica la munte, insa acum cu mancarea, nu banuiam ca o sa se repete. Se uita pe toti peretii la toate lucrurile, ii face capul precum un girofar, stanga dreapta,abia mai bag cate o lingurita. In prima zi, i-am facut alta supa, am crezut ca nu ii place cea abia preparata caci pusesem un pic de ulei de masline. Ei as, nu a vrut nici din cealalta.Pur si simplu nu deschide gura.Sunt obosita, plina de ganduri, abia astept sa vad maine cand venim acasa cum face. Pai de Revelion, ce fac cu ea, daca imi repeta figura?ca vom sta o saptamana la Busteni...
Am semnat pe Realitatea petita pt mame. Nu stiu ce se va alege, jur ca ma ia cu sila de astia.Si mi-e asa o mila de micutii nostri...ei ce vina au???sa nu aiba parte de ingrijirea si iubirea materna acesti doi ani?
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010) 
Vivela spune:
Virgi, sa stii ca si David tot asa face cu mancarea. cand era mic de tot, pana intr-un an, daca plecam pe undeva, chiar si 2-3 zile el statea numai pe tzatza. nu stiu de ce, ca doar ii dadeam aceeasi mancare ca si acasa. si acasa manca, nene...
nici acum, ca are 3 ani jumate nu prea mananca in deplasari, ciuguleste un pic de tot. dar m-am obisnuit cu el asa, n-am ce-i face.
Traiesc in Orasul Alandala
T_Ioana spune:
Buna ziua mamici!
Multumim de urari, le uram si noi sarbatoritilor zilei LA MULTE LUNITE! si fara discriminare, trimitem cate un super pupic
.
Va servim (cel putin virtual) cu o felie de tort (ca tot mai am in frigi de la petrecerea lui Razvan) si le urez(cu intarziere
LA MULTI ANI lui aly si Carlei....m-am gandit intens la voi vineri, doar am baiat mare, nascut in aceeasi zi cu voi
.
Noi suntem bine, Sonia a inceput sa pape binisor, are 3 mese pe zi de solide si 2 de lapte, orarul zilnic arata cam asa:
- 07.00 - 07.30: 150-200 ml lapte
- 10.30 - 11.30: 180-200 gr diverse fructe (mango+banana+avocado+para sau borcanele in cazul in care nu am mango
ca in combinatie cu acesta papa aproape orice fruct) si uneori si branzica
- 16.30 - 17.30: 200 gr piure legume (din dovlecel, morcov, ardei, ceapa, patrunjel, pastarnac, telina, ardei, brocoli) cu carnita de vita/pui(de casa)si cand e mofturoasa 1 masura de lapte praf in maglavaisul asta
- 20.30 - 21.00: 200 gr cereale cu lingurita (preferatele sunt de la Humana, cu cirese si banane) dar cred ca ar manca si 300 gr
asa de incantata e de ele.
- 23.30 - 24.00: 150-200 ml lapte
Ce ma pune un picut pe ganduri este faptul ca toate aceste mese trebuie sa fie super super fine, blenduite in asa fel incat sa nu fie nici macar o granula ca altfel isi face greata. Oare pe la 8 luni, cand se recomanda pasarea cu furculita, ce ne facem?
Am detaliat meniul (asta este meniul in zilele f bune, cu cantitatile maxime, ca sunt si zile cand papa mai putin) poate imi spuneti cum ii faceti voi sa pape mai mult lapte. Am incercat sa-i scot masa de cereale cu lingurita si sa-i dau tot lapte dar nu bea decat maxim 120 ml (oricum, masa de lapte de la h 23-24 o bea prin somn, altfel nicio sansa). Eu sunt cam ingrijorata cand vad ca bea MAXIM 400 ml lapte/zi si sunt zile cand bea 200-250. Prin Capraru si pe unde am mai citit scrie ca trebuie sa bea in jur de 500-700 ml lapte/zi la 7 luni
....poate daca i-l bag in vena ca altfel nu vrea si pace.
V-am inabunit destul cu nelamuririle mele!
Va doresc o seara buna si sunt curioasa cum ii faceti pe ai vostri copilasi sa pape lapte
biajitaru spune:
Buna,
Ioana la noi ziua arata cam asa:
7-8 dimi: 150-180ml lapte
10-11 80-100g maglavais de fructe: mar,para,banana,avocado,biscuite(depinde de ce am in casa) + 80ml suc de portocale
13-14: 180 ml lapte
16-17: 100-180 g piure legume (ultimele doua se pot si inversa in functie de ce toane are)
19-20: cereale date cu lingurita de obicei din cele mai dulci: gris cu lapte, cereale de orez cu fructe...
21-22: 180-210 ml lapte cu cereale de noapte( il ingros cu o lg de cereale)
in timpul noptii daca se trezeste ceai
Bia
-
lenabum spune:
anoukdraga mea sa stii ca miam exprimat rugamintea sa nu va simtiti ofensate voi cele de pe forumul nostru.

fericita mamica cu
mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
arturicii spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
E sunt chiuna de somn. La ora 20 cei 3 minunati prunci dorm si eu incep tura de noapte cu munca ptr biblioteca.
Pe la 1 ma culc insa pe la 2 si pe la 5 Sabina mananca. La 6:30 trezirea.
Na, ca sa vedeti, nici nu mai stiu ce vroiam sa zic 
A, aseara a mancat Sabina cu o veselie si cu pofta teribila.....pastele baietilor. Ce i-am pregatit ei din faina integrala nu s-au fiert bine asa ca i-am dat spaghete din ou, cele chinezesti. L-am fiert cu legume si usturoi. De servit am ajutat-o eu, cu furculita si nu mai pridideam. Si chiuia si radea, era asa de fericita. Ioana de Virgi te asteptam la noi la o spagheata 
Meniul de azi:
pranz
- rosie
- broccoli
- mar copt
gustare
- portocala
cina
- cereale cu bucatele de para
tuturor
Ioana & Arturicii'S
vias spune:
Dragi mamici si burtici, acesta este un mesaj pt fetele din Brasov..si nu numai..
Miercuri , 8 decembrie, ora 11:00 iesim in fata prefecturii din Brasov, pentru a ne cere drepturile noatre si ale copilasilor nostrii:
Cerem 85% cuantumul indemnizatiei si 2 ani CIC.
Va rugam sa ne fiti alaturi,
va asteptam!!
PS:VA ROG SA ANUNTATI SI PRIETENI, CUNOSCUTI, PARINTI PRIN PARC!!! ESTE IMPORTANT UN NUMAR CAT MAI MARE!! SE PARE CA NUMAI ASA NE VOM FACE AUZITI!!!!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
dunemaire spune:
Suntem racite si eu, si Timi, tratam cu paracetamol, miere, ceaiuri si ..rabdare.
Ne-am intalnit cu Nana de 1 Decembrie, Florin si gagalicea de Adelina a carei fana ma declar de acum incolo. Domnita dormea pe cand ne-am intalnit, dupa care s-a trezit si a dat sa o dragaleasca pe Dora. Pe demoazela mea a apucat-o timiditatea si a inceput sa urle cat o tinea gura
. Noroc ca pe urma s-a hotarat totusi sa se imprieteneasca si asa am apucat sa povestim si noi, doamnele un pic .
Pentru fetele ale caror pui dau din cap - nu va speriati, asa face si a mea - e pur si simplu o ameteala placuta pentru ei.
Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si
Teodora, 20.05.2010
Madamar spune:
MAMICI!
suntem o forta, numai unite!
AM INVINS!!!
Mary,
lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita,
puiul
Virgi17 spune:
Artu, multumim de invitatie!!!
cred ca au iesit foarte bune!
fetelor, voi cum ziceti ca ati dat gutuia la copilasi? i-am luat azi din piata si as incerca-o zilele viitoare.merge coapta si amestecata cu ce?branzica sau alte fructe?nu e zgunturoasa?au papat bebeii?
dar gulia?am luat si gulii din piata ca sa ii bag in supica.azi am scos telina si prazul din supa fetei, prazul lasa oricat l-as pasa niste fire ca atele si cred ca nu e prea fun pentru Ioana sa inghita direct cu firele alea.
am uitat sa spun ca ieri Ioana a avut primul contact cu sania de bebei si cu zapada. era un pitic intepenit in sanie si nu stia ce i se intampla.![]()
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)