Mai-iun2010-Floricele de liliac gata de sanius!
Raspunsuri - Pagina 11
Vivela spune:
Bia, nu stiu ce sa zic, dai anunturi in ziare, lipesti pe pomi in jurul scolilor, dai sfara intre cunoscuti...nu se stie niciodata. e mult pana ai un parinte multumit, iar acel parinte poate sa-ti aduca alti clienti...
eu inca nu stiu, domeniul meu e juridic. asta implica o oarecare concentrare si prezenta mea in fata oamenilor...ceea ce nu prea merge cu plodul in brate. as putea sa avizez contracte comerciale/civile, e "specialitatea" mea.
poate o sa deschid o rubrica de consultanta juridica gratuita - cel putin intr-o prima faza - pe un blog, sa-mi formez/adun clientela...ca doar concediul n-o sa dureze oricum o vesnicie si cand ma intorc sunt eu cu mine si cam atat, ca o s-o iau de la ZERO! intr-o prima faza o sa aduc bani de acasa, asta mi-e clar...
dar nu m-as da in laturi nici de la lipit plicuri sau facut martisoare sau insirat margele, etc. (adica munca de jos
). sau poate ma apuc de studiat ceva pe domeniul IT, am ceva cunostinte, dar nu suficiente deocamdata ca sa pot sa fac din asta bani.
om vedea ce-o mai fi...
Traiesc in Orasul Alandala
cris_09 spune:
Neata!!!!
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Vivela eu ma gandesc la varianta asta de dinainte sa nasc.Pana acum a lucrat mama de acasa(croitorie-nu e cazul),dar criza a afectat si domeniul asta,am tot cautat eu,ca sa ne compensam cumva,dar nu am gasit nimic,doar de videochat e plin internetul
Chiar aseara ne gandeam la asta,ca daca o tinem tot asa,din primavara o sa-mi caut eu servici,si ramane puiul cu mama
Theo sa aveti pofta mare in scaunel
Sabina asteptam poze de la Disneyland
Ale felicitari pentru ursuleata
La noi mosul a venit cu un avion si niste animalute din cauciuc flexibil.Nu sunt ele prea dragalase,dar sunt practice ca le poate roade cat vrea![]()
Pupicei si o zi frumoasa!
Cristina
,si Seby beby
in asteptarea lui Mos Craciun
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui theophillina 'Neata! ![]() Poftiti la coffee! www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/flori%20gradina.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI! Nicolas Timotei de Monyca.C![]() Nicolas de anouk3![]() Camelia Nicole de mamanati![]() nikolett2445![]() NicoletaB![]() Antonia Maria de nikolett2445![]() Matei Stefan de cristina_26![]() Sonia-Alexandra de T_Ioana![]() Maria Sofia de yoyoyo![]() Andreea Antonia de maribell Alina, am vazut blogul fetelor si am citit povestile nasterii lor si evident vazut si cadourile de la mosul. ![]() Sabina, ce bine ca v-ati distrat si i-a placut Alexandrei, cred ca la anul vom merge si noi. Un pupic pentru fotomodela odiseei Iusti. ![]() Ruxi, si eu am citit aseara tarziu despre asta, dar mi-a fost frica sa pun link aici, ma gandeam ca poate nu-i adevarat, sa nu am balez fetele degeaba. Of, ce bine-ar fi sa fie asa. ![]() Veronicach, bine ai revenit pe la noi, ca in ultimul timp ne-ai cam uitat. Gand la gand, si noi am zis ca daca se inrautasesc lucrurile rau de tot venim in Ro la tara la buni si ne apucam de agricultura. Mary, bine ai revenit! ![]() Gabitza, . Noi bine, pe aici. Ieri am fost cu Stelios la primul lui party, la verisoara lui care are 3 ani si a fost la un loc de joaca, ar fi sarit din brate/carut sa se joace si el cu copiii, i-a placut tare mult.Marylenac, ce frumos povestesti de Matei, cum cauta el in cizmulite de dimineata, mi-am adus aminte de copilarie ca si eu faceam la fel, cand erau cei 2 mosi dormeam iepureste. Noi am primit de la mos scaunel de masa, iar noi astia batranii din astea sosete, manusi, papuci de casa etc. Cu diversificare merge struna, si-a inlocuit deja o masa de lapte cu una de fructe, pana acum am papat doar para, banana, mar, insa astazi vreau sa-i fac para cu piersica (din compot facut de mine asta-vara fara zahar). Cam atat de la noi, sarbatoritii de azi sa aveti o zi frumoasa. ![]() ![]() Theodora mami de Stelios09.06.2010 BEBE STELIOS DE'ALE GURII |
in februarie parca va fi spectacolul la Salonic.
Ioana5255 spune:
intru pe fuga sa urez La multi ani celor ce poarta numele Sf Nicolae.
O idee buna de afacere sunt in geneal magazinele on line sau ce tine de internet. si noi avem agentia de turism exclusiv online, lucram de acasa, asa avem copiii sub observatie.
anouk3 spune:
| citat din mesajul lui lenabum MAMELE DIN STRAINATATE NU NE SPRIJINA ASA CUM SI LA VOT AU VOTAT CU FRUMOSII ASTIA SI ACUM NE CHINUIM NOI CU EI |
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Nicolas in actiune
Onana spune:
Salutare!
La multi ani sarbatoritilor cu nume de sfant si celorlalti care se serbeaza azi!
Sper ca l-ati primit bine pe mos, sunt sigura ca v-a vizitat deja..
Sabina, wellcome back! Ma bucur tare ca i-a placut Alexandrei, o super surpriza, ce mi-ar fi placut sa mergem si noi. Data viitoare sigur nu mai ratam!
fotomodelul odiseei, care se apropie de pragul celor 6 kile, dar si pe surioara ei, desigur.
Theo, bravo lui bebe Stelios
, ma bucur ca merge bine diversificarea, ca te temeai tare la inceput, era o mare nebuloasa..Ai vazut ca baietelul stie sa se descurce si chiar ii place sa descopere gusturi noi, esti o mamica norocoasa (ca si mine, de altfel, in privinta asta)
Vero, chiar voiam sa intreb de tine
Nu ma pricep la Galagor/Galactogil, sper insa sa se rezolve pb cu lactatia..
Apropo de lactatie, am inca cele 3 cutii de ceai de stimulare a lactatiei, le vrea oare cineva?
Vivela, eu am un alt plan, as vrea sa fac ceva pe cont propriu, sa folosesc perioada celor 2 ani in care pot sta acasa, si daca nu merge, sa ma intorc la job, dar daca merge, renunt si merg pe calea asta. Hmmm..Sa vedem...
Oricum, succes!
Acum, please, 
: stiti de vreun centru medical/fundatie care asigura serviciu medical la domiciliu, inclusiv cu oxigen, 24/24, pt persoane aflate in stadiu terminal al bolii, care vor sa-si traiasca ultimele clipe acasa, si nu la spital, dar care au nevoie de asistenta medicala inclusiv masca de oxigen non stop?
Este cazul mamei unei ff bune prietene, si eu nu am gasit mare lucru cautand pe net..
Multumesc si scuze de off topic
anouk3 spune:
| citat din mesajul lui Onana Acum, please, ![]() : stiti de vreun centru medical/fundatie care asigura serviciu medical la domiciliu, inclusiv cu oxigen, 24/24, pt persoane aflate in stadiu terminal al bolii, care vor sa-si traiasca ultimele clipe acasa, si nu la spital, dar care au nevoie de asistenta medicala inclusiv masca de oxigen non stop?Este cazul mamei unei ff bune prietene, si eu nu am gasit mare lucru cautand pe net.. Multumesc si scuze de off topic ![]() |
In Brasov (si cred ca si Buc) exista www.hospice.ro unde asigura ingrijire paliativa a bolnavilor de cancer. Stiu ca o fac la fundatia lor, dar poate va pot ajuta cu ceva. Sunt niste oameni deosebiti.
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Nicolas in actiune
Vivela spune:
Sorana, incearca si pe sanacas.ro
.
acum s-au razgandit, cica aia 2 ani nu pot fi suportati in conditiile actuale 
.
Doamne, in ce tara traim, ce oameni ne conduc!!!
.
Traiesc in Orasul Alandala
Onana spune:
Anouk
, Vivela
, multumesc mult!
Incercam orice, mai ales ca timpul trece si e tare greu..Pana la urma, e ultima ei dorinta, sa mearga acasa..

Nicolas Timotei de Monyca.C
Stelios