Mai-iun2010-Floricele de liliac gata de sanius!
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanact spune:
Buna seara!
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Ierarh Nicolae!
LA MULTE LUNITE SI ANISORI: Antonia Maria , Matei Stefan, Sonia Alexandra, Maria Sofia si Andreea Antonia!
Ioana5255 important e sa fie sanatoasa. 
bubu30 am citit site-ul trimis..ceva tot vor sa faca, ori sa reduca perioada de indemnizatie, ori sa scada din bani. 
theophillina multumim!
Urmeaza si pozele/filmuletele de azi..
Virgi17 noi, daca nu avem jucarii, cutii sau orice altceva interesant pe masa greu mananca. Tb sa aibe ea ceva in mana cand papa.
Legumele le mananca bine, la fructe/branza calcica/iaurt/cereale, e mai greu.
Apropo de asta, sa va zic ce combinatii a mai papat:
- portocala data prin razatoare (partea aceia alba) cu mar,
- branzica calcica cu iaurt,
- branzica calcica cu cereale
Referitor la cereale: cand le dati bebeilor, pe la sf se face apa, adica subtire? La noi asa se face..avem cereale de la Milupa, am incercat si de la Nestle, la fel. Cum sa nu se faca subtire la cat dureaza la noi masa.
- si banana cu portocala + suc de portocale cu mere (50 ml) - asta azi am papat.
T_Ioana eu i-am pasat inca de cand am inceput diversificarea..la inceput m fin, adaugand zeama in care au fiert legumele, sa se faca m subtire si incet incet m grosut..depinde, daca e ciorbita i-o fac m subtire, piureul m gros. Nu am avut probleme, insa , la noi e invers, iaurtul/cerealele greu reusesc sa i le dau, ii curge din gurita.
Noi avem 2 mese de lapte cu 120 ml + fructe/legume/iaurt..etc., dimineata 150 ml de lp iar seara 150-200 ml.
Cerealele i le faci cu lapte sau apa? Ca, daca i le faci cu lapte, continua sa-i dai cu cereale, daca zici ca lapte bea 120 ml..Am mai auzit o mamica spunand ca baietelul ei n-a m vrut laptele in biberon, si il prepara cu cereale. Asa ca stai linistita daca i le faci cu lapte. Bine ca vrea dimineata si seara din biberon. Acel baietel nu m vroia deloc, decat preparat. Nu stiu insa ce varsta avea.
biajitaru nu se mai trezeste dupa ce ii dai ceai?
Nu stiu cum sa fac sa-i scot masa de lapte. Am incercat cu apa/ceai dar, dupa 20-30' iar se trezeste si tot asa pana ii dau lapte. Daca ii dau lapte in loc de ceai/apa, se trezeste decat odata.
Sper, incet incet sa reusesc..stiu ca noaptea nu e bine sa pape (ma refer la laptele praf) ca se digera m greu.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
lenabum spune:
cica au hotarat
cele in plata raman 2 ani
fericita mamica cu
mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
biajitaru spune:
Ioana ii fac ceai seara dupa ce se culca el.
De exemplu acum papa lapte cu cereale 220 ml.
daca la noapte se trezeste ii dau un pic de ceai si adoarme la loc imediat. Nu cere laptic pana dimineata. Ceai ii fac cel mult 80 ml dar nu il bea pe tot. Mai mult de sete. :)
Bia
r_ocsy spune:
Buna seara fetelor !
Parca au intrat zilele si orele in sac, abia mai am timp sa intru pe net ... cred ca m-a cuprins febra sarbatorilor
.
Cu diversificarea merge foarte bine, micuta Sofia e amatoare de orice numai papa sa fie. Am renuntat la sucul de fructe, cel putin pentru moment pentru ca am avut surpriza neplacuta sa se irite la fundulet si pasa ( ea care nu s-a iritat niciodata pana cum ) din cauza urinei care devenise mai acida; in plus avea scaun moale si verde! Am incercat mai multe creme, stat si cu funduletul gol dar pana la urma crema minune a fost bephatenul. Asadar am trecut la legume, facute in cuptor sau abur si blendurite. Acum nu ne mai iritam. Voi incerca fructe rase cu biscuiti fara gluten , dar doar de saptamana viitore.
Citind din urma :
Moni_or : multumim pentru rabdarea cu care ai vizionat pozele si ai avut un cuvant de spus pentru toata lumea 
Crissy : credeam ca doar Sofi a mea este asa de mamoasa, uite ca m-am inselat.
Pe 13 noi am fost la un botez si am lasat-o cu cumnata, a fost super ok si cuminte, nu a avut treaba cu ea , ea fiind si educatoare cred ca a stiut cum sa ii umple timpul. In schimb, daca vreau sa o las cu scarbela sau cu Florin, trebuie sa le-o plasez si sa ma strecor usor din camera, daca am uitat ceva e bun uitat ca daca ma vede la revedere plecat. Pe cuvant ca mi-e ciuda, ca pana la urma socrela sta cu noi in casa iar Florin e taica-so . Ma calareste intr-una, doar pe mine ma vrea. Ultima data cand am afost la coafor, adica acum 3 saptamani, dupa vreo 2 ore ma suna disperat sotul sa ma duc acasa ca nu mai face fata, tipa de se auzea din capatul strazii
. Cum m-a vazut si am luat-o in brate s-a linistit, a inceput sa ma dragaleasca si a stat atrnata de mine pana s-a culcat !
Cand depasesc perioada asta ??? Sa stiu si eu cand voi avea momentul de respiro ???
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Artu : felicitari pentru initiativa
, iti doresc mult succes !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Ioanact spune:
biajitaru am inteles!
Justina nici nu bea mult lapte seara, uneori ajunge la 200 ml..si se trezeste de foame, zic eu. Voi m incerca cu ceai/apa, chiar daca se trezeste dupa..trebuie sa renuntam.
Ioana, de varsta Justinei nu mai papa lapte noaptea. Se trezea pt apa/ceai.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
arturicii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Artu : felicitari pentru initiativa , iti doresc mult succes !R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Multumesc. Sa fie
Ioana & Arturicii'S
Onana spune:
Rocsy, chiar ma gandeam ce-o fi cu tine de nu mai zici nimic. Deci Sofia te tine ocupata
..Ma bucur ca va merge bine cu diversificarea,
mancacioasei!
Virginia, la noi gutuia are mare succes, Nana spunea ca o face coapta si in combinatie cu mar copt, noi o facem tot la cuptor, la foc mic, pana se face moale bine. E super aromata si buna
, miroase frumos si-n casa, noi suntem fani. Eu o combin cu para cruda, sa iasa piureul un pic mai fluid si mai dulce (gutuia fiind mai acrisoara), plus ca Tudor e mai constipat si para e nelipsita din meniu, dar merge bine si cu mar, avocado, si cu banana cred. Sa ne spui daca i-a placut Ioanei.
ioana1234 spune:
ola....
La multi ani celor nascuti astazi, si celor ce poarta numele Sf Nicolae.
A venit mosu si la Vic cu 2 bate colorate si o zorbaitoare si o carticica . Nu a fost foarte incantat, noi am fost mai entuzismati decat el:).
I-am dat si lui sa guste mandarina si banana....asa s-a repezit la ea de zici ca era nemancat de 1 saptamana... sper ca va merge bine diversificarea si la noi. Trebuie sa felicit floricelele mancacioase... sa aveti pofta in continoare:).
Am avut musafiri...o graviduta pe al carei bebe o sa-l mosim noi.
va pup
Dienutza spune:
R_ocsy ce fel de biscuiti fara gluten ai luat? Ca eu nu prea am gasit.
Virginia si eu fac gutuia tot coapta. Tai feliutele mai de la suprafata fructului, pt. ca mai spre cotor este putin grunjoasa. Evei ii place, este aromata. Eu o combin cu orice: mar, para, morcov.
Intrebare: de la ce varsta merge sfecla rosie? Si cum o preparati? La cuptor si apoi o pasati? In ce combinatii o dati? Am luat si eu niste sfecla rosie si nu stiu cum sa i-o dau Evei si daca nu cumva este prea devreme.