Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

stanucel esti o draguta, merci pt complimente . costumasul e primit de la o alta Marie, e mai mare cu 4 luni ca Maria mea, e si ea in poze alaturi de fluturasul meu. m-am tot uitat si eu prin oras dupa costumase dar nu mi-a placut ce am vazut

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

primul Craciun in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

felicitari si pt progresele lui Albert de child. de acum sa te tii dupa el . cu bucataria stau ceva mai prost cu organizarea, in sensul ca incep sa imi pregatesc terenul de dimineata si sunt gata toate seara. m-am obisnuit acum sa gatesc in stilul asta, cu Maria pe la piciorele mele, imi da semnale mereu cand scap ceva pe jos caci prinde viteza spre acel lucru si daca nu sunt pe faza, baga rapid in gurita. ma relaxez de minune cand gatesc, din pacate de 9 luni de zile gatesc tot ce sa face mai rapid, nu mai stau sa cocolosesc ce pun in oala.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

primul Craciun in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Andira cum mai esti? Eu eram plouata rau cand Ianis nu lua in greutate, de aceea ma gandesc mereu la tine si la Iris, sper sa fiti ok

Ileana baga repede poze before and after acum esti intoxicata nu te supi, nu, glumesc

Erina nici acum n-a trecut ochisorul, offf ...

Rebiana bafta la partiale, Doamne ce silitoare esti, si eu cand eram studenta am invatat pe branci ... sa copiez

Samaria bine ati revenit acasa, ma bucur ca sunteti bine acum si sper sa nu mai aveti drum pe la spital si sa stii ca te compatimesc pt ce vraiste ai gasit acasa, uite cum faci tu curat de sarbatori, vrei-nu vrei pune totul la loc usor, pe indelete, ca doar nu vine Sanepidul in control, ai un pic de grija si de tine

Mihaela ce de activitati acolo la Angela, bravo scumpete

Corina sa stii ca m-ai speriat cu lipsa LM, si eu suspectez ca uneori n-am lapte suficient seara, asa ca am inceput sa imi mai fac cate un ceai pt stimularea lactatiei, la noi ar fi naspa fara tzitzi ca nici biberon nu vrea ... si cred ca i-ar fi f greu sa adoarma ... la pahar, in loc de tzitzi asta e si motivul pt care vreau sa-l alaptez macar pana pe la 1 an si jumatate

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor, nu va speriati cu alaptatul!
Oi fi fost eu mai obosita...si sincer imi si doream sa o fac sa accepte si biberon pentru ca s-ar putea sa am nevoie de mai multa flexibilitate in program, nu se stie daca din martie nu incep din nou munca.
Asa ca am profitat de ocazie...dar sincer la primul biberon de lapte, imi cam dadeau lacrimile. Doamne, iubire mare mai e la alaptat!
Oricum, prima noapte a supt 200 ml, apoi 175, apoi 140 si ieri a fost lapte in tzitzi suficient si a adormit imediat dupa alaptat la ora 22 pana dimineata la 9. Deci, si-or fi revenit doamnele titi:)
Si pana la urma orice bebe accepta si biberon, cu scandal, evident. Eu si in noaptea 3 a trebuit sa o tin strans de ambele maini ca il arunca cat colo, dar altfel tragea tzoc-tzoc, usor suparata. Copilasii astia, sunt tare dulci si cu biberon si fara!

Am vazut 3 Craciunite de exceptie!!! Briana, Adelina si Maria-Emilia! ptiu-ptiu frumoaselor, sa cresteti mari!

Stanucel, nu te condamna ca ai tipat la Adelina, sunt sigura ca nua fost asa de grav daca pe fata ai facut-o sa rada Te intelg perfect, Eliza nu sta la schimbat, alearga prin pat cu fundul ud, vrea pe jos numai pe la cabluri, si evident sa stau cocosata dupa ea ca am inceput si noi usor-usor sa pasim.

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna seara!
Profit ca Ed e ocupat cu frate-su si repede pe net cu voi...
Va multumesc mult pentru ganduri si incurajari!
Azi a mancat putin, dar totusi a inceput sa manance!
Si nu am mai facut mare lucru prin casa, dar e foarte bine ca sunt bine copiii,nici nu ma intereaza altceva
Va multumesc, stanucel,si tie si adelinei,stefanna,irinabobe,corimami(pup Petala),oana-sarumana pentru tot, am citit poezia, e geniala-, nafi, oanka,mihaelagrosan,Andra,va ultumesc tuturor, scuze daca am uitat pe cineva,sunteti prietene de suflet adevarate
si un camp de flori!
Acum iar ma cheama datoria, mai intru cat de curand, pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80
cer sfat de la voi cum sa o dezvat pe maria de suzeta?

Eu nu i-am mai dat-o, pur si simplu. Dar avea vreo 6 luni, era mai mica. Si dupa vreo 2 zile de maraieli, am scapat de ea.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Repede intru sa dau binete si merg sa papam.

Am fost pana in Carrefour.

Avem cateva poze:de aici

Revin mai incolo.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Albert e iar bolnavior, azi dimineata avea temperatura de 38.6, i-am dat nurofen, am asteptat sa scada temperatura si am mers la urgente.
acolo multi copii bolnavi, am sunat o cunostinta medic la spital, noroc ca era de garda, ne-a vazut, cica are IACRS (eu banuiam un inceput de laringita, ca iar avea stridorul ala specific).
Avem tratament deocamdata naturist, pe langa panadol si nurofen si aerosoli cu ser fiziologic.
Sa vedem cum evolueaza, am si antibiotic, daca temperatura nu vrea sa scada.
Acum vad ca daca ii dau antitermice febra scade, dar revine dupa vreo 2-3 ore.

Cica e viral, intr-adevar sotul a fost cam racit zilele astea.

Multa sanatate iepurasilor bolnavi, va pup!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

samaria bine ati venit acasa! sa nu mai ajungeti niciodata la spital

oanka nu e nici.o metoda clara , decat cum spune si yaia nu i.o mai dai pur si simplu

am vazut pozele cu superbe cele cu craiunei si craciunite, ma duc la comentat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

child multa sanatate lui albert!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput