Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

neatza mamici . multumim de tratatie, sunt la a doua cafea si ma pregatesc sa mai rezolv cate ceva din ce mi-am propus. de ieri am inceput operatiunea scosului lapticului noaptea, s-a trezit maria si i-am dat putin ceai, dupa care a adormit la loc. a papat super bine dimineata lapticul, acum ii dau mere coapte cu stafide si fugim afara.

Samaria ma bucur din toata inima ca sunteti acasa si sper sa isi revina repede Eduard cu programul de papica.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

primul Craciun in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oana am pus mai multe poze pentru colaj craciun,alegi pe care crezi tu ca se va potrivi mai bine....multumesc frumos

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna,

Avem si noi emotii asteptandu-l pe mosulica. Elena tot da cu presupusul, incearca sa-si imagineze ce-i va aduce mosul. Angela n-are treaba inca :)
Angela inca mai sforaie, sa-i ia saracia de polipi, vad ca nu a avut randament tratamentul asta, mai incercam . Oricum trebuie intai sa-i fac vaccinul sapt. viitoare. Abia astept sa terminam si cu vaccinurile astea.
Ce mai face iepurica Angela:
- cel mai mare si mai nou preogres- se ridica in picioare. Mama ce-i mai place ar tot face asta, doar sa se apuce de ceva si gata.
- merge toata ziua in 4 labe, prin toata casa, dintr-o camera in alta. Prefera camera Elenei ca sunt acolo o gramada de jucarii pe care le imprastie peste tot pana ce nu mai ai pe unde calca. Mai prinde si cate o revista sau o carte numai buna de mancat.
- face Pa si bravo
- daca o intreb unde e tic-tac se uita la ceas
- daca o intreb unde e tata face Pa :)
- este o maaare dansatoare, nu conteaza ce fel de muzica, numai sa fie. Cum aude da un chiot si incepe sa dea din maini, apoi picioare, se agita de numa. Cel mai mult ii place o melodie indiana, nu-s de unde a auzit-o tati. Cand o aude pe aia e extaziata. Danseaza si se mai uita la noi sa vada daca o admiram.
- de vorbit vorbeste foarte bine bebeluseasca si atat. Nu spune cu adresa nici un cuvintel
- dinti are 2 si vad ca altii nu mai vor sa iasa, dar eu ma bucur ca nu e mataita.
Cam asta imi vine acum prin cap.:)

Child felicitari lui Albert! E un iepu precoce!
Evamika Eva e tare scumpa.Ce mult i-a placut la zapada. Abia astept sa mergem si noi la sanius.
Vroiam sa-ti mai spun ca eu stiu ca nu e bine sa-i pui fular la gurita oricat de frig ar fii. Fularul doar la gatut, pt ca ea inhaleaza un aer umed din cauza caruia ar raci mai repede.

I-am vazut si pe robin si Andrei ce frumos s-au jucat ei. Imi place camera lui Robin.

Am mai admirat-o si pe Eliza. O domnisoara! Ma bucur si ca ati rezolvat cu lapticul. Am patit si noi in cateva seri, dar ea nu a vrut sticluta. Am luat eu Galactogil si s-a remediat problema cel putin momentan.

Am mai vazut si alte pozici frumoase pe picasa, nu-mi mai amintesc acum, memoria mea e varza.

Selina ma bucur ca sunteti bine si ca mai dai pe aici.

Dayanara La multi ani lui Ivan!!! Sa fie sanatos si bucuros alaturi de voi.

Despre colaj eu sunt in asentimentul Andrei, cred ca ar fii mai frumos sa fie facut dupa sarbatori, cu poze facute chiar atunci cu casa impodobita, bradut, cadouri. Bineinteles e bine oricand, mai ales ca Oana isi va lua din timpul ei.

No, gata. Am scris prea mult. Pupici.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Samaria ma bucur si eu ca sunteti acasa. Fii optimista ca se va face bine. Nu te stresa foarte tare cu mancarea. Cu cat esti mai relaxata cu atat isi va reveni maii usor. E normal ca acum sa nu manance deloc. Ei nu mananca si daca le iese un dinte, apoi daca a fost asa bolnavior. Pupicei si multa sanatate.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

mi-am terminat cumparaturile, am intepat fundul, hranit copilul si bagat la nani, acum ma apuc de bucatareala. cer sfat de la voi cum sa o dezvat pe maria de suzeta?

rebiana spor la invatat si bafta multa la examene

mihaelagrosan felicitari pt asa multe progrese. avem copiii mari de acum . uit mereu sa iti spun cat de mult iti admir familia , in poze radiati de fericire

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

primul Craciun in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor multumim de urari

rebiana bafta la scoala

nafi tu cum esti? iti mai cade pasa ? (gluma) vezi ca bilele vaginale chinezesti sunt bune pt exercitii :)

stefanna sper totusi sa se termine cu bine problemele dintre voi doi

pozele pt colaj se pun in albumul deschis de oana nu?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

albert felicitari pt ridicatul in piciosruse singurel

mihaela si voua, bravo pt micuta dansatoare :)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

fetelor multumim de urari

rebiana bafta la scoala

nafi tu cum esti? iti mai cade pasa ? (gluma) vezi ca bilele vaginale chinezesti sunt bune pt exercitii :)

stefanna sper totusi sa se termine cu bine problemele dintre voi doi

pozele pt colaj se pun in albumul deschis de oana nu?

POZE

Hai ca m-ai facut sa rad! e inca la locul ei! ma trateaza sotul zilnic ..impinge el totul la loc! si pana acum e ok. in ianuarie merg la un medic mai de doamne ajuta care sa-mi explice mai bine ce si cum si poate are o solutie mai rapida si sigura.

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

dayanara da da acolo am pus...

FILMULETE
POZE

Mergi la inceput

oanka80 am vazut poze cu maria este o scumpaaaaaa fooooc....
cam cat ai dat pe costumas de craciunita??? eu nu am gasit inca....multumesc frumos

FILMULETE
POZE

Mergi la inceput