Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)
Raspunsuri - Pagina 9
Lorich spune:
Adi bine ai revenit!!!! Pupam cu drag Vladi, sa mai scrii, acum pe aici se tine pasul usor...suntem mame cu cariere
Eu am bagat la cuptor o prajitura cu mere si gris, sper sa iasa buna, azi facem 2 ani si jumatate si ne sarbatorim nitelush.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Adi bine ai revenit!!!! Pupam cu drag Vladi, sa mai scrii, acum pe aici se tine pasul usor...suntem mame cu cariere Eu am bagat la cuptor o prajitura cu mere si gris, sper sa iasa buna, azi facem 2 ani si jumatate si ne sarbatorim nitelush. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+ |
Abia astept sa va vad!!!!
Adidana Bine ai revenit! Sa inteleg ca ati fost in Breaza toata vara? Imi pare rau ca nu ne-am vazut...Poate aici, in Buc. Ma bucur ca sunteti bine!
Adriana Pai atunci fac doar pateuri. Si fac si o placinta cu mere, dar uite nu va aduc. sic sic. In rest ca e destul, nu are rost sa indopam copiii.
Mamicile care vin la intalnire (ma refer la mamicile de fetitze) : ce cadou luati pt fetitze??? Idei..
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Adidana13 spune:
Alina, noi avem casuta in Nistoresti. Mai rar ajungeam in Breaza, in oras.Dar nici in Bucuresti nu stam departe una de cealalta, eu stau langa Podul Grant, iar tu prin Domenii, nu?
Simonix spune:
Adidana - bine ai revenit :) Mai, dar sunteti o familie de hliziti voi, zau asa Aveti gura pana la urechi toti 3 Se vede ca Vlady e un fericit :) Bravo :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
alina_anto spune:
Adidana Da, stam pe langa piata domenii.
Dani Mi-am adus aminte ca te-am visat aseara Veneai si tu la intalnire cu copilasii
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
YLARI spune:
Seara buna fetelor!
Uf am scapat de ziua asta si sunt fericita ca prezentarea a iesit bine, vizita s-a terminat cu bine, ne-au laudat japonezii, au zis ca suntem mult peste asteptarile lor. Saracii, oare ce li s-o fi povestit de Romanika, la ce se asteptau oare, cred ca s-or fi si mirat ca n-au gasit aici niste maimute coborate din copac
Eu am avut emotii teribile in timpul prezentarii, cel mai rau e ca am avut un conflict cu o subalterna mai rebela chiar cu 2-3 minute inainte sa ajunga delegatia si in biroul nostru si tremuram de nervi... in fine... a trecut (de fapt va continua si maine discutia cu colega ca a ramas cam neterminata)
Azi o zi foarte interesanta la birou, toti la 4 ace, am murit de ras, am facut si poze la sfarsit, nu puteam sa scapam asa moment.
Eu n-am mai avut timp sa citesc deloc. Am retinut ca intalnirea e pe 12, sper sa ajungem si noi in jur de 17.00, o sa o trezesc pe Eva mai devreme. Ce a ramas sa luam cadou? Papusica? Fi-mea nu prea e pasionata, dar ii iau papusa, nu-i bai, sa nu facem nota discordanta, ii iau una mai ieftinica, nu stie ea, si asa o sa se joace fix 1 zi.
Nu stiu ce sa ii cumpar ptr Craciun. Ni se dau 150 ron ptr copii si noi trebuie sa cumparam cadoul. Ne-am uitat azi la niste animale (pisica) din plus care daca o mangai pe spate miauna si toarce (bine, mie zgomotele mi s-au paru suspecte, nu mi-au placut deloc) asa ca nu i le-am luat si sunt in pana de idei...
Imi cer scuze ca nu pot face conspect, n-am citit nimic ultimele zile, sper ca toti bebelacii, burticile si mamicile sunt bine.
Va pup, fug la nani ca pic de obosealaaa....
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
aelita spune:
citat din mesajul lui cleo78 apropos de confuzii si cuvinte cu sensuri multiplie (asta ca nu mai am chef de munca 15 min), eram cu prietena mea si fetele ei in masina, si discutam traseul: -Ia-o pe BABA Novac! la care se intoarce una din fete, si imi tine morala - baba e un cuvant urat, si nu trebuie nici la copii, nici la mamici, nici la tatici! No, ziceti si voi, cum zic acu? i-ao pe strada nenea Novacu??? |
DESIREE mititica de ea,ce grijulie e! Cand o sa creascao sa fie un suflet foarte bun cu lumea din jur !!!
Magnetism VAAAAAAAAAAAAAI si tu mai ai atat de putin !!!!!!!!!!!!! curaj,mami !!!!!
Adidana bine ai revenit!!!Ce ochi frumosi are Vlady!!
YLARI apropos de cecredeau japonezii vostri ca vor gasi in Ro...
o tipa de aici,e cu un roman ,si a fost si ea in vizita in Ro,si acum bietul om o fi de pe undeva de prin vreun sat de munte ,mai amarat ,si ea a pus poze pe face book cum se spalau la lighean,casa darapanata amarata...si prietenele cu comentarii si intrebari pe f.b. vaaai nu au apa curenta in Romania???vaaai nu au aia?nu au ailalta??
Eu inteleg ca ei i-a placut,ca i s-o fi parut rustic,dar daca ar pune toti numai poze din astea pe f.b. si ar spune ca iubitii lor romani asa traiau ...iti dai seama ce imagine se da tarii !!!!!!!
eu inteleg sa fii mandra de tot ce tine de iubitul tau,dar sunt lucruri si imagini care tin totusi de intimitate,in anumite conditii...
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.
Deci in Buzau nu am gasit curea rosie si caciula de Mos Craciun pentru serbarea lui Vlad si iata-ma andrelind de la 4 dimineata. L-am trimis ieri pe sot sa-mi cumpere ate, andrele, etc. si m-am apucat de treaba, sper sa-mi iasa, daca nu, tot va pun poze sa ma fac de ras.
Vladuc (adica LAD cum spune el, pardon) este ok, rosu in gat acum pe final de tratament, nu l-am dus la gradi saptamana aceasta. Andra a facut si ea ceva temperatura aseara dar nu stiu de la ce, ori a luat ceva de la frate'su' ori ies odata dintii aia ca are toata gingia umflata mititica, vedem azi ce-o fi.
Ii spun lui Vlad : pe tine te cheama Cristea Vlad Andrei, spune si tu. Iar el : Tati Lad ... I-am explicat eu care-i treaba cu numele de familie, intelege dar cand il pun sa repete o ia de la capat cu Tati Lad ... murim de ras.
citat din mesajul lui alina_anto Dani Mi-am adus aminte ca te-am visat aseara Veneai si tu la intalnire cu copilasii Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
Alina_anto, ce mi-ar placea sa va intalneeeeeeeeeesc ... poate la vara sa mai creasca Andra, cine stie ... Noi mai venim prin Bucuresti dar numai cu treaba, de regula la medici. Pup fetele frumoase.
Fetelor, va rog mult sa nu intarziati cu pozele duminica pentru ca abia astept sa va mai vad, sa vad copilasii dragalasi ... Va imbratisez pe toate si va doresc sa aveti o intalnire minunata, sa va simtiti excelent. toate mamicile, imi sunteti foarte foarte dragi.
Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat, va pup cu drag, papaaaaaaaa ...
Danicris spune:
Base: Le-ai oprit 25% la profesori, Daniele?
Funeriu: Da!
B: Si mai vin la scoala?
Fun: Da!
B: Sa le mai tai 25%!
Dupa un timp B: Daniele le-ai taiat ?
B: Si mai vin la scoala?
B: Mai taie 25%!
B: Daniele mai vin profesorii la scoala?
B: Taie ..
Fun :Sunt ultimii 25%!
B: Taie-i! Dupa un timp..
B: Mai vin profesorii la scoala?
B: Formidabil! Ia pune-i sa plateasca la intrare!
Adidana13 spune:
Buna dimineata,
Va multumim ca ne-ati vazut ochisorii frumosi.Pupa mama albastrelele lui!
Azi am vazut primii fulgi de nea, in Bucuresti. Dimineata, pe la 6,45 ningea linistit...pacat ca Vladi nu a apucat sa vada si el. Saptamana viitoare, pe 15 tati o sa fie Mos Craciun la o gradinita si mergem si noi...sunt sigura ca de emotii nu o sa-l recunoasca. Dar nu mai garantez asta pentru anul viitor.De multe ori m-a surprins ca are memorie vizuala. Locuri in care am fost doar o data, le-a recunoscut si chiar a insistat sa imi spuna ca "mami, noi aici!!!"
Multumim pentru aprecieri Simonix, ne straduim ca Vladi sa fie o fire vesela si cat de obositi am fi, in fiecare seara ne jucam cu el cu mare placere.Mai nou e sotul intr-o "vacanta" mai fortata si sta cu el acasa. Nu pot spune ce gasesc cand ajung acasa...deja strang jucariile mecanic, nu mai tin cont ca le pun in cosuri amestecate: pitici, masini, cuburi, iar masini si din nou masini. Asta e marea pasiune a lui. Plus creioane colorate...a invatat sa deseneze conturul la mana, la masini, face cerculete - tentative ce e drept, dar sunt aproape de realitate. Si ce repede a crescut!!! Mi-e dor de el mic, pitic...
O zi buna tuturor!