Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

M-am intors !!

Am prins o juma de zi superba la shopping cu Alina-mami de Sara. Am fost sa luam cadouri pt intalnirea noastra, apropo, Ylari eu am inteles ca luam un cadou, nu neap papusica-masinuta... eu nu zic ce am luat, e secret mare..da' se termina cu ..dough . Suma parca era pe la in jur de, in rest nu am inteles ca treb saiau masinuta; oirucm astia mici se vor bucura.

Mai, Sara e o scumpete cum nu s-a mai pomenit, voi ati mai vazut mami sa bea cafeaua si sa fie si copilul ....pai daca il luam pe Robert fugeam prin tot mallul cu cafea cu tot; o scumpete, Robert deja s-a topit, dimineata cand l-am dus impreuna la gradi ii tragea niste ocheade...apoi la plecare a tinut-o de manuta, au mancat praji impreuna... a fost o zi superba!!
Alina treb sa mai repetam!

Ylari felicitari pt prezentare!
dani noi avem miercuri serbare, am inchiriat - prin gradi - costum...abia astept sa vedem ce va iesi, daca va fic eva mai mult decat Robert cuibarit in bratele noastre.

va pup, ma duc sa-l culc pe Robert...care e intr-o mare verva!

Intrebare: cine vine la intalnirea de M&M????

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

dragele mele,

revin si eu odata cu fulgii de afara
am primit azi un mail interesant pentru acelea dintre voi cu veleitati de mos craciun
http://www.zurli.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=272:vreau-sa-il-ajut-pe-mos-craciun&catid=47:zurli-times&Itemid=292

o actiune frumoasa zic eu...

va pup si va doresc multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Andres calare pe matura,ma intreba de ce nu zboara!!!???
si eu ii zic:-pai tu esti vrajitoare?
raspuns:-sí ! por que no merge ?

acum se chinuie sa ii inchida o capsa desfacuta intre cracii lui Miguel.

mai devreme,cazuse capacul de la filtrul masinii de spalat rufe,acolo jos,si el zice ca il repara el ,si se chinuia sa il puna la loc,si Miguel plangea un pic,Andres alerga la el :ighelutzu ,nu pige! io fac masina lufeles!
(rufele sunt rufeles ).ighel,ighelutzu e Miguel.
si iarfugea la masina,iar facea OA Miguel,iar alerga la el "ighelutzu nu pige!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Luminel!!!sa fii sanatoasa, sa ai parte de sarbatori minunate alaturi de cei dragi!!!

Aelita sa pupi ochii aia mari si frumosi din partea mea!!! Auzi tu la el..de ce nu zboara..

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

La multi ani Luminel!!!sa fii sanatoasa, fericita, si implinita si tu si puii tai !!!

(de obicei is vigilenta,d ar acu o fo Lorich mai rapida ca mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

La multi ani Luminel!!!sa fii sanatoasa, fericita, si implinita si tu si puii tai !!!

(de obicei is vigilenta,d ar acu o fo Lorich mai rapida ca mine)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Tiiiiii, noroc cu tine, cleeeeooooo!!!!

Luminel, la multi ani si multa fericire, sanatate si bucurii, impliniri si toate bune!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
Laaaaaaaaa muuuuuulti aaaaaaaani ...

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,

Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,

Lumi sa traiasca,
Lumi sa traiasca,
Laaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI, LUMI!

M-a sunat Doloress, a lasat mesaj. E in spital iar. O sun mai tarziu si va anunt ce si cum. A zis doar ca o sa fie in spital pana se naste Kevin. Sper sa fie bine.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

LA MULTI ANI, LUMI!

M-a sunat Doloress, a lasat mesaj. E in spital iar. O sun mai tarziu si va anunt ce si cum. A zis doar ca o sa fie in spital pana se naste Kevin. Sper sa fie bine.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Doamne ajuta sa fie bine !
Doloress, suntem cu gandul la tine, ne rugam pentru tine, draga noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Luminel!! Sa ai parte numai de bucurii.

Doloress: ne rugam la DD sa fie totul bine!!!!

Mergi la inceput