Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)
Raspunsuri - Pagina 8
Lorich spune:
Aelita ma bucur ca sunt bine acum puii...chiar si puiu 4
E groaznic cu copilul bolnav.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+
aelita spune:
Lorich,tu cum mai esti cu burtica??woooooow 34 de saptamani?????? doamne,cat de putin mai ai !!! intr-o luna incepem sa punem majoretele!!
Magnetism79 spune:
Aelita f. tare faza cu bebele mazgalit de pix, imi imaginez ce e la tine cu 3 pui mici.
Azi sunt acasa cu probleme administrative, curatenie&co si altele si asta micu a ramas cu mine pe motiv de conjunctivita. e bolnav de luni si pe tratament dar si un pic racit, asa ca stam un pic acasa.
Incet incet constat ca ma cam apropii de finalul sarcinii si nu stiu cand au trecut 32 de sapt, imp e ca ma simt in forma chiar ff. bine.
A venit Mos Nicolae si l;a noi cu un pogon de carticele pt copii, mult dulciuri, o macara un elicopter o masina si plastelina cu forme Play & Dough care e minunata, o sa-i mai iau ca e facscinat de ea.
Azi am vb cu o doamna cunoscuta mai demult ce avea grija de copii pt cand o sa o nasc pe asta mica sa vina sa ma ajute , si e ok, nu mi-a luat nici pielea de pe mine, e minunat, macar 5- 6 ore pe zi, a trebuit sa vb cu ea cu mult inainte caci altfel "se dadea" e la oferta.
Ma bucur mult ca va vedeti fetelor insa chiar de as vrea nu se poate pt ca plec la Gruiu, iar peste o sapt plecam la munte in vacanta de Craciun.
Va pupam pe toate
Mami de Bogdanici Pogonici
Alysh spune:
hello scumpelor,
Alerg cu saracu' Luca in fiecare zi prin magazine sa mai luam ce tb pt Craciun, deci sunt f ocupata Compar preturi/ calitate, am si eu un scop in viata
Adriana, ce aducem si noi?????
Pupici tuturor
Adriana_78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Compar preturi/ calitate, am si eu un scop in viata Adriana, ce aducem si noi????? Pupici tuturor ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
F amuzant - si eu am "scopul" asta
Eu o sa cumpar de baut, fac un chec cu banane si incerc si niste mici painici cu mozarela si rosii + fructe
Stie cineva sa faca pateuri cu sunca si branza/cascaval? Eu am mancat la cineva si erau tare gustoase si am inteles ca si usor de facut. Foile erau cumparate si numai umplutura era facuta in casa
Nu trebuie cantitati mari, chestii mici de rontait si luat usor cu mana. Nu prea multe dulciuri, zic eu -- prefer niste iaurturi, ce ziceti?
Intr-adevar copane nu sunt prea potrivite, sunt unsuroase si nu chiar usor de mancat de copilasi alergand de colo-colo
Alysh spune:
Eu ma inscriu la iaurturi. De fructe, natur? vreo marca preferata? la capitolul bucatarie inca stau f prost...
alina_anto spune:
Buna seara!!
Legat de intalnire: pot face eu pateuri cu sunca+cascaval, cu branza si placinta cu mere cu ffff putin zahar vanilat.
Alysh cred ca cele mai potrivite ar fi borcanelele mici de danonino.(banane/capsuni/zmeura/caise)
Azi am fost la Breaza cu Sara si sora-mea. Am stat mai bine de o ora la Saftica, din cauza unui accident...A fost cam urata treaba...Dar am ajuns cu bine, am mai luat din lucruri. Sara a fost foarte fericita ca si-a vazut prietena de acolo, cainii, etc..
Sunt franta..fug la nani
Noapte buna!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Alina_anto, eu zic ca nu e nevoie sa faci atatea, pateuri cu sunca si cascaval sunt de ajuns.
Ma gandeam ca si cremvursti de pui sunt usor de mancat, daca vrea cineva
Lorich spune:
Adriana o sa bag si eu un fel de chec aperitiv (de la edith de pe blog), lasa-i in colo de cremvusti.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+
Adidana13 spune:
Bine v-am regasit, dragi mamici de fifite si de pici
Nu v-am mai scris de acum 1 an si ceva, dupa ce Vladi a facut un anisor. Am fost plecati mai tot timpul si ne-am intors in Bucuresti de-abia in septembrie, cand eu am inceput serviciul, dupa 2 ani de CIC si alte 6 luni suspendare, fara plata, iar Vladi a inceput gradinita.
Dar asta nu inseamna ca nu v-am mai citit postarile si de multe ori m-ati inspirat sau m-ati indrumat fara sa stiti. Va multumesc si vrea sa ii spun printesicai Victoria ca ii dorim sanatate multa, multa si sunt sigura ca Mosul a pus in sac si o cutie mare, plina de sanatate pentru ea. Apoi sa-i punem lui Kevin ca e tare bine acolo, la caldurica si sa o lase pe mami a lui sa se mai odihneasca ceva timp, ca apoi o sa stea de veghe langa el destul cat sa simta oboseala in fiece minutel.
Fifitele m-au incantat tare mult, fiecare e speciala in felul ei. Si Mara, cea care sta ascunsa prin dulapuri, si Sara-Scortisoara, vecina cu noi in Breaza, pe timp de vara si Eva careia ii plac instrumentele muzicale. Puiutii lui Gabi au crescut vazand cu ochii si aproape sa nu-l mai recunosc pe[red] Raducu ce barbatel s-a facut. Nu i-am mai vazut de mult pe verisorii Matei si Mircea...Ce fac mamicile lor? Tizul nostru, Vlady are un fratior!!! Ce frumos trebuie sa fie ca mamica de doi baieti! Am citit si de nazdravaniile puiutilor de peste hotare, dar si ale ”gradinarilor”.
Ce mai?! Cred ca lotul de bebelusi din 2008, lunile mai-iunie a fost unul cu totul si cu totul special.
Vladi al meu este si el barbatel in devenire, a inceput sa ma certe daca il supar cu ceva, il asteapta pe Mos Craciun in fiecare zi si isi verifica ghetutele de luni incoace in fiecare dimineata. Invatam poezie pentru brad, dar sunt sigura ca atunci cand o sa-l vada pe Mos o sa inghete si o sa se lipeasca de mine, fara sa ridice privirea in sus.Tare dor mi s-a facut de el, scriindu-va.
Va imbratisez si va doresc sanatate si daruri multe, multe!
PS. Mai greu a fost sa revin...o sa scriu mai des de-acum incolo.