Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Nadia chiar voiam sa intreb de tine, de Victoria, nu mai stiam cum sunteti. Ma bucur ca nu numai ca sunteti bine, dar Victoria e iar fetita cuminte (eu oricum copil mai bun nu cunosc).
Haioasa foc faza cu injuraturile, sunt adorabili cum repeta ei tot.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Lori, multumesc; mie (fara suparare ptr. restul mamicilor ) sincer, mi se pare ca Victoria si Lorelei de Esme se aseamana f mult ca si personalitati. Desi toti baieteii si toate fetitele de la M&M sunt copilasi extraordinar de cuminti si destepti si frumosi si... si... si...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Hai sa va pove cat e Victoria de grijulie: incepand cu noi: "Mami/Daddy, carefull, stove hot!" (Doar un ex.) Joia trecuta eram la lab sa facem proba de sange si era un baietel de vreo 11-12 anisori si ii era rau, avea dureri, saracutul de el. I-am lasat sa mearga inaintea noastra, sa ajunga repede sus in clinica sa ii dea asistentele ceva de dureri. Duminica Victoria mi-a zis ca ea e suparata. Am intrebat-o de ce si a zis ptr. ca baiatul avea dureri. I-am zis sa nu mai fie suparata, ca baiatul s-a dus la clinica si l-au ajutat asistentele sa nu mai aiba dureri. Si tot timpul imi spune ca prietena ei, Lauren (cu 2 luni mai mica decat Victoria, dar acelasi diagnostic) a plans la lab cand au intepat-o in deget. Asta a fost acum vreo 4-6 saptamani si Victoria e ff afectata, inca imi tot spune. Probabil ca i s-a parut ei ceva... nu stiu cum, ptr. ca ea nu plange niciodata cand o inteapa la deget (sau noi acasa de 3 ori/noapte, sa verificam glicemia). S-a dus atunci in camera sa o tina pe Lauren de mana...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

apropos de confuzii si cuvinte cu sensuri multiplie (asta ca nu mai am chef de munca 15 min), eram cu prietena mea si fetele ei in masina, si discutam traseul:
-Ia-o pe BABA Novac!

la care se intoarce una din fete, si imi tine morala
- baba e un cuvant urat, si nu trebuie nici la copii, nici la mamici, nici la tatici!

No, ziceti si voi, cum zic acu? i-ao pe strada nenea Novacu???

Desiree, copiii nostri sunt la o varsta usor impresionabila.
Mara a fo afectata de reclama lipita in metrou, cu un nene care plange langa un laptop. Noi nici nu am remarcat ca nenea plange, ea a vazut, si a zis ca nenea e supaaaraaat. La fel cu cartea cu Dumbo - cu elefantu suparaat

Mergi la inceput

Gata, am facut si plangere impotriva asistentelor de la laborator! Joia trecuta am asteptat 2 ore dupa rezultate (cand in mod normal avem rezultatele in 5 minute!) si dupa 2 ore!!! au sunat sa zica ca nu au facut analizele ca nu au colectat destul sange! Ceea ce a insemnat ca tre' sa o intepe iar! Am sunat seful de la lab si le-am facut reclamatie. I-am explicat ce se intampla de cate ori intram in laboratorul lor si i-am spus ca e inacceptabil asa ceva. A zis ca el nu stia ca sunt probleme si ca se pare ca sunt probleme de training. I-am sugerat sa le spuna asistentelor ca sunt mai mult decat binevenite sa-si aduca proprii copii sa faca experiente si greseli pe ei, nu pe copilul meu! Acu' sa vedem cum o fi joi... ori o sa poarte rece cu mine, ori o sa fie super atente la ce au de facut cu Victoria ori amandoua... oricum, eu de 2 ori le-am tot spus lor, asistentelor si nu s-a schimbat nimic, asa ca acum am apelat la seful lor!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

nadia foarte bine ai facut!!!!
Sa pov si eu o faza haioasa petrecuta in America: soacra mea, sora ei si mama lor isi tot spuneau intre ele (asta de cand erau in Romania) pusy. Fiecare era Pusy. Si uite ca se rataceste mama lor intr-un Mall ceva si a luat scarile rulante si a inceput sa strige "Pusyyyyy!!!!"
Iti sau seama cum se uita lumea.

Sau i s-a cerut soacrei mele sa nu foloseasca in romana cuvantl "negru" pt vca se aude fff aprope de "nigger"-cioara in engleza. Haioase sunt si limbile astea, zau.

Mergi la inceput

Citat:

nadia foarte bine ai facut!!!!
Sa pov si eu o faza haioasa petrecuta in America: soacra mea, sora ei si mama lor isi tot spuneau intre ele (asta de cand erau in Romania) pusy. Fiecare era Pusy. Si uite ca se rataceste mama lor intr-un Mall ceva si a luat scarile rulante si a inceput sa strige "Pusyyyyy!!!!"
Iti sau seama cum se uita lumea.

nu gasesc ala ce se rostogoleste de ras...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Perla de Robert - vine sa-l pup ca s-a lovit la ciolapel.

Mergi la inceput

Citat:

Perla de Robert - vine sa-l pup ca s-a lovit la ciolapel.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

apropos de confuzii si cuvinte cu sensuri multiplie (asta ca nu mai am chef de munca 15 min), eram cu prietena mea si fetele ei in masina, si discutam traseul:
-Ia-o pe BABA Novac!

la care se intoarce una din fete, si imi tine morala
- baba e un cuvant urat, si nu trebuie nici la copii, nici la mamici, nici la tatici!

No, ziceti si voi, cum zic acu? i-ao pe strada nenea Novacu???

Desiree, copiii nostri sunt la o varsta usor impresionabila.
Mara a fo afectata de reclama lipita in metrou, cu un nene care plange langa un laptop. Noi nici nu am remarcat ca nenea plange, ea a vazut, si a zis ca nenea e supaaaraaat. La fel cu cartea cu Dumbo - cu elefantu suparaat

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Apai, daca-i BABA, atunci o fi "Tanti Novac"

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DESIREE-

Citat:
esti cam scumpa la vedere, dar te iertam, dat fiind faptul ca eu abia apuc sa mai scriu cu una, daramite tu cu trei
i-am avut bolnaviori pe Sofia si Andres,amfost si singura cateva saptamani(nu la rand),Andres din septembrie e tot bolnavior,nu stiu ce are,eu am cedat nervos,nu sunt obisnuita cu ei bolnavi,ma gandeam mereu la tine cum rezisti tu si eu cad din atat...mi s-a parut asa greu cu ei,cand unul cand altul,noroc ca Miguel a avut doar ceva zile cu muci,tuse si nemancare,dar a trecut cu atat.numai la tine mi-a fostgandul ,cat de puternica esti!!!
acum si-au revenit si ei,si mi-am revenit si eu din oboseala asa ca mai apar pe aici.

iubita mica,Victoria,afara e asa frig si tu iti revii si esti atat de bine !! bravo,iubirica!!!!

de cate ori il privesc pe Andres ma gandesc la Victoria,ii simt ca frati,pt faptul ca sunt nascuti in aceeasi zi.

Noi mai avem un fratior !Il cheama Luis Miguel.
Nuuuuuuu,nu va speriati,nu fac altul
e bebe al lor,unul despuiat,mazgalit de pix,cu o baterie la spate atarnand ca nu mai zice nici miac.Amandoi il pun pe Luis Miguel la tzatzele lor sa suga,ii dau biberon...

Andres e in continuare foarte atent cu Miguel cel adevarat
nu are voie sa planga ca alearga la el "ighel nu pange !!!! soy yo Andes !" si-l mangaie,si-l pupa...
bine ca azi ii sugea suzeta,nu se mai pune

Mergi la inceput