Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)
Raspunsuri - Pagina 6
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI NICOLICI!
Danicris tot am vrut sa te intreb daca ai gasit jucarie ptr. Vlad.
Andrada va pupam si noi.
Doloress eu sper ca tu din pat scrii. Pupici lui Patrick. Si unul pe burtica ptr. Kevin.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Belleanne felicitari ptr. casa. Ma bucur din suflet pentru voi.
Gabitza, ti-am vazut baieteii
Vale (Aelita) esti cam scumpa la vedere, dar te iertam, dat fiind faptul ca eu abia apuc sa mai scriu cu una, daramite tu cu trei
Fetelor, am asa o veste buna: in ultima saptamana, Victoria a redevenit copilul cuminte si fericit care era inainte de iunie! Doamne, iti multumesc ca e bine iar. La noi a venit iarna, e friiiiiiig rau (desi inca nu avem zapada, a nins azi-nopate dar nici macar destul cat sa acopere iarba in curte) si daca o intreb pe Victoria daca iesim afara la plimbare sau la cumparaturi imi spune "No, thank you! Cold outside!" si o mai scot ori fortat ori cumparata (desi nu prea mai functioneaza nici cumparata, ca e prea frig si se pare ca nu-i place... de 8 ani tot zic ca eu ar fi trebuit sa emigrez in Africa ca si eu is la fel de inghetata ca si ea. Si si daddy uraste frigul la fel de mult ca si noi. Aseara Daddy gatea (el gateste de obicei cand e acasa (joi si duminica)) si Victoria isi scria numele pe frigider si tot zicea "Doia Inam" (Victoria Ingram)
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Fetelor, am asa o veste buna: in ultima saptamana, Victoria a redevenit copilul cuminte si fericit care era inainte de iunie! Doamne, iti multumesc ca e bine iar... ...Victoria isi scria numele pe frigider si tot zicea "Doia Inam" (Victoria Ingram) _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Nici ca se putea sa auzim o veste mai buna! Doamne ajuta si iti multumim si noi!
Ce scumpa "Doia"
Fetelor venim si noi la intalnire. Ce mult ma bucur ca nu v-am mai vazut de nu stiu cand. Despre cadouri eu sunt ok cu propunerea Adrianei, fiecare mamica sa aduca cutiuta cu cadou.
Mii de pupici!
Cate mamici cu bebici s-au inscris?
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Doloress spune:
Desiree di pat, din pat, am un tartor aici care ma pazeste. Ieri am scapat de ei, au fost la mall toti trei si mi-am facut putina ordine la birou, printre carti. Cand au venit mi-au tinut o morala, cand unul, cand altul, ba se baga si ala micu' : mami fi cuminte!!! Si adevarul e ca aseara pentru prima oara am avut din nou o contractie, asa ca m-am lecuit.
Pupam printesa desteapta! Numai bine, se potriveste cu Patrickul meu, ca tot erau ei doi cuplati de demult, ca nici al meu nu e fan frig. Intr-o zi frumoasa de noeimbrie , cu soare, dar destul de rece (erau vreo 3-4 grade) m-am rugat jumate de ora de el sa iesim afara, nu l-am putut urni. Cand ii zic de centrul de joaca sau de mall e primul pe usa. Dar afara nu mai vrea ca e frig.
Si la noi a nins bine, in sfarsit, mie mi-era dor de zapada!!
Of, am emotii, s-a dat startul la nasteri la Odissea lui Kevin.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Victoria_mami spune:
Andreea, ai meritat morala, mai ales de la Patrick. Pai tre' sa fii cuminte, sa mai stea fratiorul lui la caldurica... desi, te inteleg perfect, nici eu nu as putea. Ah, acu' cat imi mai amintesc: cand erai in spital ti-am lasat mesaj pe nr. ala cu mesageria in franceza si cu numele tau. Fii cuminte si ai grija de voi. Si NU, Victoria nu vrea sa iasa din casa nici macar la mall. Ieri i-am zis sa mergem toti trei cu masina la mall sa-i cumpar pullovers si sa-i cumparam ceva ptr. Alex si ptr. Viena (nepotica nasilor) de Craciun si nu a vrut, s-a pus pe un plaaaaans ca ea nu vrea afara, ca e frig si ca ea e obosita, sa mergem in pat, asa ca ne-am dus la culcare.
Ylari ... tii, ce va invidiez ptr. intalniri, desi nici daca erati aici, nu puteam veni... dar tot va invidiez.
Hai sa va zic de 'cumintenia' de Victoria care injura in romaneste cam asa: "Tutu tatu!" (C--u' lu' tac-tu) si "puda muntii" (P---a matii) toata ziua-i zic sa repete. Si numele de fapt, il zice "Doia Ingam", ca am ascultat azi ca lumea.
_
Adriana_78 spune:
Desiree, stai ca eu n-am inteles, ii zici toata ziua sa repete injuraturi???
Ma bcuur ca sunteti mai bine si sper sa Victoria sa fie mai departe tot asa cumintica si vesela!
Belleane, succes mai departe cu casa! V-ati miscat repede. Ma bucur pt. voi, e frumos cu casuta, mai ales ca e si in oras.
Adriana
Victoria_mami spune:
Adriana, probabil ca m-am exprimat si eu aiurea; sa nu crezi ca toata ziua nu o invat nimic bun si ne petrecem ziua injurand in romaneste; trebuia sa spun ca ii mai spun eu asa, ca sa o fac sa repete, pur si simplu, ptr. ca Victoria nu intelege romaneste, nu vorbeste romaneste, deci ptr. ea nu inseamna nimic altceva decat o expresie fara sens. Si oi fi eu mai nu-stiu-cum, dar mie chiar nu mi se pare mare scofala, ca si cum un copil care vb. NUMAI romaneste ar spune o injuratura intr-o alta limba desi habar nu are ce e.
_
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Adriana, probabil ca m-am exprimat si eu aiurea; sa nu crezi ca toata ziua nu o invat nimic bun si ne petrecem ziua injurand in romaneste; trebuia sa spun ca ii mai spun eu asa, ca sa o fac sa repete, pur si simplu, ptr. ca Victoria nu intelege romaneste, nu vorbeste romaneste, deci ptr. ea nu inseamna nimic altceva decat o expresie fara sens. Si oi fi eu mai nu-stiu-cum, dar mie chiar nu mi se pare mare scofala, ca si cum un copil care vb. NUMAI romaneste ar spune o injuratura intr-o alta limba desi habar nu are ce e. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
io deja imi imaginez, ca 99% din juru vostru nu stiu romana. Si te trezesti ca zice copilul nnu stiu ce in mall, si vine o tanti si iti arde una peste cap ca in limba ei cine stie ce inseamna.
Mara stalceste cuvintele. Groaznic. De genul: fundul= futu; fusta=futa; maimutzica=mumucica etc Dupa noi reuseste sa mai pronunte clar, dar
Lorich spune:
Nadia chiar voiam sa intreb de tine, de Victoria, nu mai stiam cum sunteti. Ma bucur ca nu numai ca sunteti bine, dar Victoria e iar fetita cuminte (eu oricum copil mai bun nu cunosc).
Haioasa foc faza cu injuraturile, sunt adorabili cum repeta ei tot.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
io deja imi imaginez, ca 99% din juru vostru nu stiu romana. Si te trezesti ca zice copilul nnu stiu ce in mall, si vine o tanti si iti arde una peste cap ca in limba ei cine stie ce inseamna. Mara stalceste cuvintele. Groaznic. De genul: fundul= futu; fusta=futa; maimutzica=mumucica etc Dupa noi reuseste sa mai pronunte clar, dar www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Hah! Sa iti spun ca daca-s la tel. cu sora-mea si zic "Fac io... mancare, curatenie, etc, orice", tre sa zambesc si sa le explic vorbitorilor de engleza ca NU injur...?!
_